FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Ψηφιακός αισθητήρας αλκοόλ με μπρελόκ

4,27 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
86 τεμάχια
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm3284
EAN:
=VLOOKUP(A534,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Με τη βοήθεια ενός ψηφιακού αισθητήρα αλκοόλ, μπορείτε να μετρήσετε το επίπεδο αλκοόλ σας εύκολα, απλά και γρήγορα. Λόγω του μεγέθους του αλκοτέστ, μπορεί να χωρέσει ακόμη και στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Η συσκευή μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για πάρτι και πάρτι στο σπίτι. Το gadget διαθέτει οθόνη LCD, λάμπει στο σκοτάδι, ώστε να μπορείτε πάντα να κάνετε ακριβείς μετρήσεις.

Κεράσι βασίλισσα κονιάκ κεράσια
Με το μπομπονιέρο με το οινόπνευμα-κεράσι, δεν υπήρχε σχεδόν καμία αμφιβολία ότι το αλκοτέστ θα σηματοδοτούσε. Τα συστατικά περιλαμβάνουν επίσης αιθυλική αλκοόλη, αναφέροντας συγκεκριμένα στο κουτί: ο μέγιστος αλκοολικός τίτλος είναι 5 τοις εκατό vol. Η Gabi ήταν ένας αληθινός ήρωας, συμφώνησε να φάει όσα περισσότερα κεράσια κονιάκ μπορούσε. Το έκανε σε τέσσερα κομμάτια. Αμέσως μετά την πρώτη κατανάλωση, ο καθετήρας έδειξε 0,5 χιλιοστά. Δέκα λεπτά αργότερα, 0,4 χιλιοστά. Έτσι, αν συναντήσετε τα κονιάκ κεράσι bonbons από το διαπιστευτήριο κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής επίσκεψης το Σαββατοκύριακο, αξίζει να περιμένετε τουλάχιστον μισή ώρα πριν φύγετε.

Χαρακτηριστικά: Εύρος: 0,00% – 0,19% BAC ή 0,0 – 1,9g / l2: % BAC και g / L2 x AAA με μπαταρία. Διαστάσεις: 11cm x 7cm x 2,5cmΧρώμα: μαύρο
Λάβετε υπόψη ότι το προϊόν χαρακτηρίζεται ως συσκευή υγιεινής, σε περίπτωση χρήσης μπορεί να αντικατασταθεί μόνο βάσει εγγύησης. Σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους. Δεν δικαιούστε υπαναχώρηση!
Εάν αγοράσετε το προϊόν, το κάνετε έχοντας αυτό κατά νου!
Χρήση του γραφικού στοιχείου: Η χρήση του γραφικού στοιχείου είναι παιχνιδάκι, απλώς πατήστε το κουμπί λειτουργίας και η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. Μετά από 10 δευτερόλεπτα - κατά τη διάρκεια των οποίων η συσκευή θερμαίνεται (επιγραφή προθέρμανσης), μπορείτε να φυσήξετε τον καθετήρα. Μετά από 5 δευτερόλεπτα εμφύσησης, μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα.

Τι κρύβεται στο κουτί των gadgets;- Ψηφιακός αισθητήρας αλκοόλ με μπρελόκ



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.