FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
14 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Ψηφιακό Πολύμετρο - Μετρητής Τάσης - Μετρητής Ηλεκτρισμού

2,34 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
100 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
1000 τεμάχια
Χώρα
Κάτω
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Το πολύμετρο Ha-Ma είναι χρήσιμο για την ηλεκτρική σας εργασία μέσα και γύρω από το σπίτι. Με αυτόν τον ψηφιακό μετρητή μπορείτε να μετρήσετε ή να δοκιμάσετε συνδέσεις κάθε είδους. Διαθέτει φωτιζόμενη οθόνη με λειτουργία διατήρησης δεδομένων. Αυτό διευκολύνει την ανάγνωση των τιμών μέτρησής σας, ακόμη και αφού έχετε σπάσει τη σύνδεση μεταξύ των βελόνων μέτρησής σας και του προς μέτρηση υλικού. Το συμπαγές του μέγεθος το καθιστά γρήγορο και εύκολο να το μεταφέρετε οπουδήποτε. Για παράδειγμα, με τον γενικό μετρητή μπορείτε να εκτελέσετε δοκιμή διόδου, δοκιμή συνέχειας και μέτρηση τρανζίστορ. Το πολύμετρο Ha-Ma διασφαλίζει ότι το ρεύμα σας είναι και παραμένει σωστά συνδεδεμένο.
▶ Ελέγξτε με ακρίβεια κάθε είδους ποσότητες: Ο.Α. Τάση AC/DC, ρεύμα συνεχούς ρεύματος, αντίσταση, έλεγχος μπαταρίας και άλλα. Δοκιμαστής διόδου, δοκιμή κουμπιού τρανζίστορ P-N / δοκιμή τρανζίστορ hFE, ένδειξη χαμηλής τάσης μπαταρίας κ.λπ.
▶ Προστασία υπερφόρτωσης: Σχεδιασμένο για την ασφαλή και ακριβή αντιμετώπιση προβλημάτων όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα οικιακά.
▶Εύκολο στη χρήση: Οθόνη LCD 2,7" με οπίσθιο φωτισμό, αποθήκευση δεδομένων και πολλά άλλα. Χρήσιμο για επισκευή αυτοκινήτων, οικιακή χρήση, σχολεία, εργαστήρια και εργοστάσια, για παράδειγμα.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.