FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Προστατευτική θήκη flip δερμάτινο πορτοφόλι Alogy θήκη πορτοφολιού θήκη θήκη t

4,83 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Samsung
Κωδικός SKU:
63178
EAN:
5907765697962
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 ώρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Προστατευτική θήκη αναστροφής Περιγραφή προϊόντος + Ανταύγειες

Κύρια χαρακτηριστικά προϊόντος: Τύπος προϊόντος: Flip Υλικό προστατευτικής θήκης: Eco Leather + Silicone Συμβατότητα: Samsung Galaxy A34 Κλείσιμο: Μαγνητική προστασία τηλεφώνου 360° Ειδικός αποθηκευτικός χώρος για κάρτες και μετρητά Λειτουργικό πτερύγιο, που μετατρέπεται σε βάση Τέλεια διαμορφωμένες εγκοπές για υποδοχές και κουμπιά Κατασκευασμένο από οικολογικό δέρμα φαίνεται εξαιρετικά κομψό
Ο κομψός σχεδιασμός της μαγνητικής θήκης flip ταιριάζει απόλυτα με το Samsung Galaxy A34. Το περίβλημα παρέχει τόσο υψηλό επίπεδο προστασίας όσο και εξαιρετικό, κομψό σχεδιασμό. Το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο με τη μορφή θήκης, η οποία θα προστατεύει τέλεια τη συσκευή μας από γρατζουνιές και ζημιές.
Υψηλή ποιότητα και ακρίβεια κατασκευής Η κάσα είναι κατασκευασμένη από συνδυασμό οικολογικού δέρματος (εξωτερικό μέρος) και εύκαμπτου TPU (εσωτερικό μέρος - θήκη), το οποίο είναι ανθεκτικό στους κραδασμούς, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλό επίπεδο προστασίας. Το περίβλημα έχει ένα εύκαμπτο πλαίσιο, χάρη στο οποίο περιβάλλει με ακρίβεια όλες τις άκρες της συσκευής.
Το κάλυμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βασική προστασία στη συσκευή σας και να της δίνει κομψό σχεδιασμό. Προσκολλάται σφιχτά σε αυτό και το προστατεύει από ζημιές. Η θήκη τηλεφώνου παρέχει πλήρη λειτουργικότητα για τη συσκευή, συμπεριλαμβανομένων τυχόν απαιτούμενων εγκοπών για υποδοχές καθώς και καλύμματα κουμπιών. Το κάλυμμα σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις όταν το μπροστινό πτερύγιο είναι κλειστό, χάρη σε μια ειδική εγκοπή για το ηχείο.
Ενσωματωμένη τσέπη Ο κατασκευαστής έχει σκεφτεί πολύ προσεκτικά το σχεδιασμό της θήκης για να το καταστήσει όσο το δυνατόν πιο λειτουργικό. Οι εσωτερικές τσέπες μπορούν εύκολα να φιλοξενήσουν, για παράδειγμα, κάρτες πληρωμής, μετρητά ή έγγραφα. Οι τσέπες μπορούν να βρεθούν στο πτερύγιο της θήκης.
Ένα από τα πλεονεκτήματα είναι η πολύ πρακτική λειτουργία της βάσης, χάρη στην οποία μπορούμε να ξεκουράσουμε το τηλέφωνό μας και να χρησιμοποιήσουμε τη συσκευή χωρίς να την κρατάμε στο χέρι μας. Θα είναι ιδανικό για παρακολούθηση ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών, καθώς και για βιντεοκλήση.
Eco Μικρή Συσκευασία Έχουμε σχεδιάσει τη συσκευασία των προϊόντων μας με τέτοιο τρόπο ώστε να εξοικονομεί χώρο! Ανακαλύψτε την ανησυχία σας για το περιβάλλον. Επιλέξτε μικρά πακέτα!
Τα πάντα στα χέρια σας! Δείτε τις άλλες προσφορές μας και επιλέξτε τα απαραίτητα αξεσουάρ για το smartphone σας. Θυμάμαι! Μπορείτε να βρείτε μια σειρά από αξεσουάρ όπως: σκληρυμένο γυαλί, θήκες, φορτιστές αυτοκινήτων, πομπούς FM, καλώδια ή ακουστικά.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.