FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
16 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Premium Μήκος Tonkin Bamboo Poles/Culms (150cm dia. 5-6cm) για Bamboo Fly Rod Crafting

από 10,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 50,00 €

Προς διαπραγμάτευση
20,00 € από 1 μεχρί 20 τεμάχια
15,00 € από 40 μεχρί 80 τεμάχια
10,00 € από 160 μεχρί 320 τεμάχια

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
100,00 €
Διαθέσιμη ποσότητα
300 τεμάχια
Χώρα
Κίνα
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
30 ημέρες
Κωδικός SKU:
TB2024
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Παρουσιάζουμε την κορυφαία επιλογή μας από στύλους μπαμπού Tonkin, ειδικά επιλεγμένους για την κατασκευή καλαμιών από μπαμπού. Αυτοί οι στύλοι, γνωστοί για τις ανώτερες ιδιότητές τους, αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για επαγγελματίες κατασκευαστές καλαμιών όσο και για λάτρεις του DIY.
Το πιο σημαντικό είναι ότι αγοράζοντας και πουλώντας οποιοδήποτε από τα προϊόντα μου, μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε έναν οργανικό κύκλο της δικής σας επιχείρησης και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες, σταθερές και αυξανόμενες ταμειακές ροές, τουλάχιστον καθιστώντας την αξία του τελικού προϊόντος 5-10 φορές υψηλότερη.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:
Επιλογές μήκους: Διατίθεται σε μήκη των 150 cm.
Διάμετρος: Κάθε στύλος έχει διάμετρο 5-6 cm.
Ποιότητα: Προέρχεται από μπαμπού Tonkin ηλικίας 4-6 ετών, γνωστό για τις παχιές και μακριές ίνες του, την υψηλή πυκνότητα, την εξαιρετική ελαστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη σκληρότητα.
Προετοιμασία: Για ευκολία μεταφοράς, κάθε μακρύς στύλος μπαμπού κόβεται σε δύο culms των 150 cm το καθένα.
Βέλτιστο υλικό για την κατασκευή ράβδων:
Η χρήση ενός μόνο πόλου μπαμπού για μια ράβδο μύγας εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα και ομοιομορφία σε σύγκριση με τυχαία συναρμολογημένες λωρίδες μπαμπού.
Το φυσικό χρώμα του μπαμπού αλλάζει από πράσινο σε κίτρινο με την πάροδο του χρόνου, καθιστώντας το έτοιμο για διάσπαση σε λωρίδες.
Ορισμένοι πόλοι μπορεί να έχουν μικρές ρωγμές λόγω ξήρανσης και καιρικών αλλαγών, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την καταλληλότητά τους για την κατασκευή διαχωρισμένων λωρίδων.
Περαιτέρω επεξεργασία:
Μόλις χωριστούν, οι λωρίδες μπαμπού πρέπει να αποθηκευτούν για επιπλέον μήνες για να σταθεροποιηθούν οι ίνες. Συνιστάται επαναλαμβανόμενο ίσιωμα χεριών (3-5 φορές) για να διασφαλιστεί ότι η τελική ράβδος είναι ευθεία, ταχείας δράσης και υψηλής ποιότητας.
Αποδοτικότητα κόστους και δυνατότητα κέρδους:
Επιλέγοντας αυτούς τους premium στύλους μπαμπού Tonkin, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος και ενδεχομένως να αυξήσετε τα κέρδη κατά 500-1000% κατά την κατασκευή ράβδων μύγας υψηλής τεχνολογίας.
Παραγγελία και αποστολή:
Χρόνος επεξεργασίας: Περίπου 4-5 ημέρες.
Αποστολή: Εκτιμάται 2-4 εβδομάδες μέσω αεροπορικού ταχυδρομείου China Post, με παρακολούθηση. Για παραγγελίες 20 τεμαχίων ή περισσότερο, η θαλάσσια ή σιδηροδρομική ναυτιλία είναι διαθέσιμη, λαμβάνοντας περίπου 5-8 εβδομάδες με υπηρεσία πόρτα-πόρτα.
Το φορτίο υπολογίζεται με βάση το βάρος και τον όγκο, μέσω ταχυδρομικών ταχυμεταφορών και αεροπορικών μεταφορών. Εάν υπερβαίνει τα 20 κιλά, θα αποσταλεί δια θαλάσσης ή σιδηροδρομικώς. Πρόκειται για μια υπηρεσία πόρτα-πόρτα με αριθμό παρακολούθησης, η οποία είναι βολική για να παρακολουθείτε online ανά πάσα στιγμή. Τα προσαρμοσμένα αιτήματα είναι ευπρόσδεκτα.
Προσαρμογή και αιτήματα:
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ειδικές απαιτήσεις ή προσαρμοσμένες παραγγελίες.
Σημαντική σημείωση: Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στην παραγγελία για ομαλή παράδοση.
Σας ευχαριστούμε που λάβατε υπόψη τους στύλους μπαμπού Tonkin για τα έργα κατασκευής καλαμιών μύγας. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υλικά υψηλής ποιότητας για εξαιρετική δεξιοτεχνία.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.