FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
21 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

PowerGrind Γωνιακός τροχός μπαταρίας 12V 75 mm με 2 μπαταρίες

18,95 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 37,89 €


Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
5 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm8004
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Υλικά υψηλής ποιότητας
Αυτός ο γωνιακός λειαντήρας είναι εξοπλισμένος με μαχαίρια κοπής διαμαντιών που εξασφαλίζουν σταθερή και ομοιόμορφη λειτουργία. Εκατοντάδες αιχμηρά δόντια αφαιρούν γρήγορα πριονίδι, κάνοντάς το να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και μόνιμα από τα συμβατικά μαξιλάρια γυαλόχαρτου. Χάρη στον ασύρματο σχεδιασμό του, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μια πηγή ενέργειας, καθιστώντας αυτήν τη συσκευή ιδανική για υπαίθρια εργασία.

Μίνι, υψηλής απόδοσης κινητήρας χωρίς ψήκτρες
Ο γωνιακός λειαντήρας Mini 12V υιοθετεί έναν κινητήρα χωρίς ψήκτρες υψηλής απόδοσης, ο οποίος εγγυάται πιο σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία. Η δυνατότητα γρήγορης αφαίρεσης υλικού εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια και είναι επίσης κατάλληλη για εργασίες κάμψης. Η τεχνολογία κινητήρα χωρίς ψήκτρες προσφέρει μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας και πιο αποτελεσματική εργασία, τόσοι πολλοί επαγγελματίες και χομπίστες είναι πρόθυμοι να επιλέξουν αυτό το μοντέλο.

Μπαταρία υψηλής χωρητικότητας
Γνωρίζουμε ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ένα κρίσιμο ζήτημα όταν πρόκειται για ασύρματες συσκευές. Ως εκ τούτου, ο γωνιακός λειαντήρας μας είναι εξοπλισμένος με μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής χωρητικότητας και γρήγορο φορτιστή, τα οποία εγγυώνται μακροχρόνια χρήση. Η μπαταρία με προστασία από υπερφόρτιση και χαρακτηριστικά προστασίας θερμοκρασίας εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε αξιόπιστα στα έργα σας.

Το μέγεθος του τροχού κοπής είναι 75 mm.

Ασφάλεια, προστασία και ανθεκτικότητα
Κατά την εργασία, το προστατευτικό κάλυμμα του γωνιακού λειαντήρα εμποδίζει την πτήση σπινθήρων και μεταλλικών ρινισμάτων, προστατεύοντάς σας έτσι από πιθανό τραυματισμό. Ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εφαρμογών όπως αυλάκωση πάνελ τοίχου, κοπή δαπέδων, κοπή κεραμικών πλακιδίων, υδροηλεκτρική εγκατάσταση, κοπή σωλήνων PVC κ.λπ. αποδεικνύουν την ευελιξία και την αξιοπιστία του προϊόντος σε κάθε είδους έργα.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x μίνι γωνιακός λειαντήρας
2 x Μπαταρία
2 x τροχός κοπής
1 x φορτιστής



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.