FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Powerbank Tracer MAGNI 50000mAh QC3.0+PD+SCP+Vooc

40,35 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
Προς διαπραγμάτευση

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
500 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
OPPO - Huawei
EAN:
5907512869147
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Μεγάλη ισχύς 50000 mAh με λειτουργία γρήγορης φόρτισης Qualcomm 3.0 και PD Power Delivery.

Ένα ισχυρό powerbank χωρητικότητας 50000 mAh παρέχει σταθερή παροχή ενέργειας. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως εξαντληθεί η μπαταρία στο tablet ή το smartphone σας ενώ ταξιδεύετε. Η συσκευή είναι ελαφριά και μικρή, ώστε να μπορείτε εύκολα να την τοποθετήσετε στις χειραποσκευές σας. Η υψηλής ποιότητας πολυμερής μπαταρία προσφέρει σταθερή απόδοση, μεγάλο χρόνο εργασίας και ασφάλεια.

• Μεγάλη χωρητικότητα 50000 mAh
• Γρήγορη φόρτιση Qualcomm 3.0 22.5W
• Παροχή ισχύος PD20W
• Τεχνολογία Oppo Vooc
• Τεχνολογία Huawei SPC
• Υποδοχές εισόδου: micro USB 5V-2A, 9V-2A. Τύπος-C 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A; Κεραυνός 5V-2.4A
• Υποδοχές εξόδου: USB QC3.0: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A. Τύπος-C PD: 5V-3A, 9V-2.22A, 12V-1.66A
•Πολυμερών
• Λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός
• Κλασικός, μινιμαλιστικός σχεδιασμός

Άμεση ώθηση ενέργειας
Το Powerbank Tracer έχει εξοπλιστεί με σύγχρονη τεχνολογία PowerDelivery 3.0 και φόρτιση Qiuck 22.5W, χάρη στην οποία μπορείτε να φορτίζετε ταυτόχρονα το Powerbank από την πρίζα και να φορτίζετε κινητές συσκευές: tablet ή smartphone από το Powerbank. Αυτή η τεχνολογία προσαρμόζει επίσης την κατάλληλη τιμή του ρεύματος και του ρεύματος που μεταδίδεται μεταξύ του powerbank και της συσκευής που φορτίζεται, έτσι ώστε η διαδικασία φόρτισης να είναι όσο το δυνατόν συντομότερη και ταυτόχρονα ασφαλής για τον εξοπλισμό.

Ισχύς στα χέρια σας
Με το powerbank Tracer μαζί σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως πέσει η στάθμη της μπαταρίας του smartphone σας. Χρησιμοποιήστε το tablet σας ελεύθερα, παρακολουθήστε ταινίες εν κινήσει, ακούστε μουσική και συνδέστε τη φορητή μπαταρία Tracer όποτε τη χρειάζεστε και συνεχίστε. Ξεχάστε τους περιορισμούς που προκαλούνται από την πτώση της ενέργειας, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την έλλειψη πρόσβασης στην ενέργεια ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Βολική υποδοχή USB-C
Το power bank Tracer είναι εξοπλισμένο με μια σύγχρονη έξοδο USB-C, καθιστώντας τη σύνδεση της συσκευής γρήγορη και εύκολη. Δεν χρειάζεται να ελέγξετε ποια πλευρά του βύσματος είναι η επάνω πλευρά και ποια πλευρά είναι η κάτω πλευρά, επειδή η υποδοχή USB-C είναι αναστρέψιμη για ευκολία. Αυτός ο τύπος σύνδεσης προσφέρει επίσης περισσότερη ισχύ σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές υποδοχών USB, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία φόρτισης.

Εγγύηση ασφάλειας
Τα υψηλής ποιότητας πολυμερή κύτταρα που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον φορτιστή κινητού καθιστούν τη συσκευή όχι μόνο εξαιρετικά αποτελεσματική, αλλά και ασφαλή στη χρήση, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί κατά τη διάρκεια εργαστηριακών δοκιμών. Ο κλασικός σχεδιασμός, οι μικρές διαστάσεις και η υψηλή ποιότητα κατασκευής θα προσελκύσουν ακόμα πιο απαιτητικούς χρήστες.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.