FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
11 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Ποικίλα μεγέθη / χρώμα τετράγωνες σχάρες μπαμπού / λωρίδες για έργα DIY (Μήκος: 160cm) - Χονδρική

από 0,60 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 2,00 €

Προς διαπραγμάτευση
0,90 € από 1 μεχρί 100 τεμάχια
0,80 € από 200 μεχρί 400 τεμάχια
0,70 € από 800 μεχρί 1600 τεμάχια
0,60 € από 3200 μεχρί 6400 τεμάχια

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
100,00 €
Διαθέσιμη ποσότητα
3000 τεμάχια
Χώρα
Κίνα
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
30 ημέρες
Κωδικός SKU:
BSTC20201
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Προδιαγραφές προϊόντων:
Διατίθεται σε φυσικό λευκό μπαμπού και ανθρακούχο καφέ. Το πιο σημαντικό είναι ότι αγοράζοντας και πουλώντας οποιοδήποτε από τα προϊόντα μου, μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε έναν οργανικό κύκλο της δικής σας επιχείρησης και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες, σταθερές και αυξανόμενες ταμειακές ροές, τουλάχιστον καθιστώντας την αξία του τελικού προϊόντος 5-10 φορές υψηλότερη.
Μικτές παραγγελίες είναι αποδεκτές. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά μεγέθη και διαφορετικές τιμές, η δημοσιευμένη τιμή είναι η χαμηλότερη, οπότε αν χρειάζεστε διαφορετικά μεγέθη, επικοινωνήστε μαζί μου εγκαίρως.

Το πιο σημαντικό είναι ότι αγοράζοντας και πουλώντας οποιοδήποτε από τα προϊόντα μου, μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε έναν οργανικό κύκλο της δικής σας επιχείρησης και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες, σταθερές και αυξανόμενες ταμειακές ροές, τουλάχιστον καθιστώντας την αξία του τελικού προϊόντος 5-10 φορές υψηλότερη.
Επιλογή μεγέθους: Επιλέξτε το πλάτος και το πάχος που προτιμάτε σε cm (1 ίντσα = 2,54 cm).
Ευελιξία στη χρήση:
Αυτές οι λωρίδες μπαμπού είναι ιδανικές για την κατασκευή κλουβιών κατοικίδιων ζώων, ράβδων μύγας μπαμπού και την επισκευή επίπλων αυτοκινήτου, μεταξύ άλλων χρήσεων.
Τα ποικίλα μεγέθη τους και οι ίνες μπαμπού υψηλής πυκνότητας στη μία πλευρά τα καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλα για την κατασκευή χαρταετών, φαναριών και άλλων καινοτόμων αντικειμένων.
Οι λωρίδες κόβονται κοντά στο επιφανειακό στρώμα του μπαμπού, το οποίο διαθέτει υψηλότερη πυκνότητα ινών μπαμπού.
Ποιότητα και ευελιξία:
Όλες οι ταινίες υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω αποστείρωσης σε υψηλή θερμοκρασία και αφήνονται χωρίς βερνίκωμα για να διατηρήσουν τη φυσική τους ομορφιά.
Μπορούν να λυγίσουν σε ημι-στρογγυλό σχήμα και, με σωστή θέρμανση, μπορούν ακόμη και να στρογγυλευτούν πλήρως. Εξερευνήστε την ολοκληρωμένη συλλογή μας από τετράγωνες σχάρες/λωρίδες μπαμπού, ιδανική για μια σειρά έργων DIY, όπως κατασκευή κανό και καγιάκ, πλαίσια θυρών και παραθύρων, κορνίζες φωτογραφιών και πολλά άλλα. Διαθέσιμες σε ποσότητες χονδρικής, αυτές οι ταινίες προσφέρουν ευελιξία και ποιότητα τόσο για χομπίστες όσο και για επαγγελματίες. Παραγγελία και αποστολή:
Χρόνος επεξεργασίας: 4-5 ημέρες.
Παράδοση: Η αποστολή διαρκεί συνήθως περίπου 2-4 εβδομάδες μέσω αεροπορικού ταχυδρομείου China Post. Για μεγαλύτερες παραγγελίες, η θαλάσσια / σιδηροδρομική αποστολή είναι διαθέσιμη, διαρκεί περίπου 5-8 εβδομάδες.
Το φορτίο υπολογίζεται με βάση το βάρος και τον όγκο, μέσω ταχυδρομικών ταχυμεταφορών και αεροπορικών μεταφορών. Εάν υπερβαίνει τα 20 κιλά, θα αποσταλεί δια θαλάσσης ή σιδηροδρομικώς. Πρόκειται για μια υπηρεσία πόρτα-πόρτα με αριθμό παρακολούθησης, η οποία είναι βολική για να παρακολουθείτε online ανά πάσα στιγμή. Τα προσαρμοσμένα αιτήματα είναι ευπρόσδεκτα.
Προσαρμοσμένα μεγέθη: Μπορούμε να παράγουμε λωρίδες μήκους έως 2 μέτρων για θαλάσσια ναυτιλία. Επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν αιτήματα ειδικού μεγέθους.
Σας ευχαριστούμε που εξετάσατε τις σχάρες / λωρίδες μπαμπού μας για τις δημιουργικές σας προσπάθειες. Ανυπομονούμε να παρέχουμε υλικά υψηλής ποιότητας για το επόμενο έργο σας.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.