WEEKEND SALE
-25%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

PNI Σπίτι NVR 1080P - 16 κανάλια FULL HD 1080P 2MP ή 5 ΚΑΝΑΛΙΑ 5MP

50,70 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
2 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Κωδικός SKU:
PNI-16CH1080P
EAN:
5949066510830
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Μέθοδοι πρόσβασης και ελέγχου
Το PNI House 1080P NVR μπορεί να ελεγχθεί από κινητές συσκευές μέσω της εφαρμογής XMEye συμβατή με Android και iOS και από τον υπολογιστή μέσω του λογισμικού General CMS. Το αρχείο εγκατάστασης CMS μπορεί να βρεθεί στο CD που περιλαμβάνεται στο πακέτο ή μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μας, από τη σελίδα του προϊόντος, την ενότητα λήψης.

NVR (Εγγραφή βίντεο δικτύου) με μέγιστο αριθμό 16 καναλιών Full HD
Με το PNI House 1080P NVR έχετε τη δυνατότητα να εγγράψετε και να αναπαράγετε εικόνες από έως και 16 κάμερες παρακολούθησης με ανάλυση 1080p ή 8 κάμερες με ανάλυση 1080p. Σημείωση: Αυτή η συσκευή δεν είναι συμβατή με αναλογικές κάμερες.

Έλεγχος μέσω διαδικτύου
Μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο τις εγγραφές από οποιαδήποτε συσκευή (φορητό υπολογιστή, υπολογιστή ή τηλέφωνο) μέσω του Διαδικτύου, είτε απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης (Internet Explorer) είτε με τη βοήθεια της ειδικής εφαρμογής (συμβατή με Windows, iOS, Android) που βρίσκεται στο CD της συσκευασίας.

Πολλαπλή εγγραφή
Το PNI House 1080P NVR σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τύπο εγγραφής που θέλετε: χειροκίνητα, στο ξυπνητήρι, στην ανίχνευση κίνησης ή στον βρόχο.

Συνδέσεις
Μπορείτε να συνδέσετε διάφορους τύπους οθονών, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έξοδο HDMI και VGA. Οι εγγραφές βίντεο που είναι αποθηκευμένες στον σκληρό δίσκο που είναι εγκατεστημένος στο NVR μπορούν να μεταφορτωθούν τοπικά σε ένα κλειδί USB, μέσω της διεπαφής του προϊόντος (USB2.0 ή USB3.0) ή απομακρυσμένα, μέσω του Διαδικτύου, απευθείας σε έναν υπολογιστή. Το PNI House 960P NVR είναι προσβάσιμο μέσω διαδικτύου, χάρη στη θύρα RJ45 LAN.

Πρωτόκολλα σύνδεσης
Το Pni House 1080P NVR είναι υπερσύγχρονο και υποστηρίζει πρωτόκολλα όπως: TCP/IP, DHCP, DDNS, DNS, PPPoE, UPNP, NTP, SMTP, ONVIF.

H.264 + εγγραφή ήχου
Μπορείτε να εγγράψετε βίντεο με ήχο συνδέοντας κάμερες IP με ενσωματωμένο μικρόφωνο ή ξεχωριστό μικρόφωνο (το αξεσουάρ δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

Συμβατότητα με σκληρό δίσκο
Με την εξέλιξη των συστημάτων επιτήρησης οι κατασκευαστές σκληρών δίσκων (storage units) έχουν δημιουργήσει αποκλειστικές λύσεις για αυτούς. Έτσι, για μέγιστη απόδοση και χωρίς προβλήματα λειτουργίας των συστημάτων επιτήρησης PNI, συνιστούμε τη χρήση μόνο με τους αποκλειστικούς σκληρούς δίσκους CCTV. Αναφέρουμε εδώ WD Purple, WD RE, WD SE, μοντέλα με εγγυημένη αξιοπιστία, αντοχή και ποιότητα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Αυτό το σύστημα επιτρέπει την αποστολή στην καθορισμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προειδοποιήσεων σε περίπτωση συναγερμού (ανίχνευση κίνησης, έλλειψη εικόνας κ.λπ.) Μεταβείτε στο μενού συστήματος και κάντε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα:



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.