WEEKEND SALE
-25%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

PNI L807 σύστημα πλοήγησης ΠΣΤ οθόνη 7 ιντσών, 800 MHz, 256MB DDR, 8GB

65,91 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
2 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Κωδικός SKU:
PNI-L807
EAN:
5949066512872
Τελευταία ενημέρωση
πριν 1 χρόνος

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Η οθόνη 7 ιντσών επιτρέπει μια πιο ακριβή και λεπτομερή προβολή της διαδρομής / χάρτη που είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και ακριβής στην αφή. Η συσκευή τύπου πένας που περιλαμβάνεται στη συσκευασία προσφέρει ακριβέστερο έλεγχο και πλοήγηση στα μενού από ό,τι η χρήση με τα δάχτυλά σας. Η ανάλυση της οθόνης είναι πολύ καλή, εμφανίζοντας εικόνες και χάρτες σε ανώτερη ποιότητα.

Γενναιόδωρη οθόνη

Πομπός FM

Το φορητό σύστημα πλοήγησης, PNI L807, είναι εξοπλισμένο με πομπό FM. Επιτρέπει τη μετάδοση τραγουδιών, αποθηκευμένων στην εσωτερική / εξωτερική μνήμη της πλοήγησης, στο ραδιόφωνο FM στο αυτοκίνητο. 

Η εσωτερική μνήμη πλοήγησης είναι 8 GB, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ενσωματώσετε 2 σύνθετους χάρτες (ένα φορτηγό, ένα ταξίδι) ή να προσθέσετε επιπλέον αρχεία πολυμέσων. Η λήψη και η εμφάνιση της θέσης GPS στο χάρτη γίνεται άμεσα, χάρη στον νέο ισχυρότερο επεξεργαστή MSTAR2531 με ταχύτητα 800 Mhz και RAM 256 MB.
 
Ισχυρός επεξεργαστής

Συνδέσεις

Η υποδοχή πλοήγησης PNI 807 αποτελείται από μια θύρα miniUSB, μια υποδοχή MicroSD για πρόσθετους χάρτες ή αρχεία πολυμέσων και μια υποδοχή υποδοχής ακουστικών.

Η μονάδα GPS διαθέτει τρεις σημαντικές λειτουργίες: πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, συσκευή αναπαραγωγής ήχου και συσκευή αναπαραγωγής φωτογραφιών. Υποστηρίζει αρχεία βίντεο όπως: AVI, WMV, MP4 κ.λπ., και αρχεία ήχου: MP3 και WAV. Υποστηρίζει επίσης μορφές JPG, BMP και PNG.

Πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων

Έτοιμο για χρήση

Το προϊόν είναι "Έτοιμο να ξεκινήσει" λόγω των αξεσουάρ στη συσκευασία που του επιτρέπουν να τοποθετηθεί αμέσως στο παρμπρίζ και στην υποδοχή αναπτήρα. Μόλις ενεργοποιήσετε τη συσκευή, μπορείτε να πάτε στο δρόμο χωρίς κανένα πρόβλημα στην επιθυμητή διαδρομή.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.