FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Πληκτρολόγιο για παιχνίδια - Thock TKL Πουντ Κάιλ BR RGB

84,86 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Πληκτρολόγιο για παιχνίδια - Thock TKL Πουντ Κάιλ BR RGB
Πληκτρολόγιο για παιχνίδια - Thock TKL Πουντ Κάιλ BR RGB
Το Thock TKL Pudding Brown είναι ένα μικρό μηχανικό πληκτρολόγιο που δημιουργήσαμε για δύο λόγους. Πρώτον, θέλουμε να σας δώσουμε την ελευθερία να χρησιμοποιείτε φορητό εξοπλισμό. Δεύτερον, μας αρέσουν όμορφα πράγματα που προσελκύουν ζηλόφθονα βλέμματα.

Ως αποτέλεσμα, σας δίνουμε μια μικρή κατασκευή με κουμπιά πουτίγκας από πλαστικό PBT, τα οποία δημιουργήθηκαν σε τεχνολογία Double Shot. Όχι μόνο φαίνονται κοσμικά, είναι επίσης ανθεκτικά στην τριβή. Κάτω από κάθε ένα από αυτά κρύβονται μηχανικοί διακόπτες Kailh Brown. Είναι η καλύτερη επιλογή αν κάνετε πολλά κλικ και ψάχνετε για ένα σχετικά ήσυχο μηχανικό πληκτρολόγιο.

Φωτογενής και ανθεκτικό νήπιο

Μας αρέσει να λέμε ότι το Thock TKL Pudding Brown είναι ένα φωτογενές και ανθεκτικό νήπιο.

Αυτό συμβαίνει επειδή το τυλίξαμε σε ένα όμορφο και μικρό σασί τουρνουά TKL. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι θα ταιριάζει χωρίς κανένα πρόβλημα όπου τα πληκτρολόγια πλήρους μεγέθους λένε: Γεια σας, δεν θα μπω εδώ. Θα αφήσει επίσης χώρο για μερικά gadget σχεδιαστών.

Αυτό το πετύχαμε εγκαταλείποντας το αριθμητικό μπλοκ. Ως αποτέλεσμα, το πληκτρολόγιο Thock TKL Pudding Brown είναι μικρό και πλήρως έτοιμο για δράση.

Πλήκτρα πουτίγκας με οπίσθιο φωτισμό

Στο Thock TKL Πουτίγκα Καφέ, μας αρέσουν περισσότερο τα φωτιζόμενα πλήκτρα πουτίγκας. Είναι χώρος σε σύγκριση με τα κανονικά κουμπιά. Με ένα κλικ, μπορείτε να τα ταιριάξετε με τη διάθεσή σας, το στυλ γραφείου ή το παιχνίδι που παίζετε. Αυτό οφείλεται στα πλήκτρα που φτιάξαμε στην τεχνολογία Double Shot. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, δύο τύποι ανθεκτικού πλαστικού PBT εγχέονται στο βασικό καλούπι. Χάρη σε αυτό, τα κουμπιά δεν σβήνουν και το γαλακτώδες λευκό μέρος τους (εξ ου και το όνομα Pudding) μεταδίδει φως ARGB.

Διακόπτες Καϊλ Μπράουν

Ξέρετε πώς μπορείτε να γνωρίσετε τους χρήστες των απτικών διακοπτών; Πολύ σπάνια ορίζουν την κατάσταση AFK. Συνολικά, δεν μας εκπλήσσουν, γιατί με τέτοιους διακόπτες δεν αισθάνεστε ότι κάνετε συνεχώς κλικ για λίγες ώρες και θέλετε ακόμα περισσότερα.

Οι Kailh Brown είναι απτικοί διακόπτες. Αντιμετωπίζουν καλά σε καταστάσεις που απαιτούν ομαλές κινήσεις. Είναι επίσης ανθεκτικά, η διάρκεια ζωής τους εκτιμάται σε έως και 50 εκατομμύρια κλικ (και χάρη στη λειτουργία ανατροπής N-Key, καθένα από αυτά θα καταγραφεί και θα εκτελεστεί).

Επιπλέον, ακούγεται ευχάριστα ήσυχο. Υποθέτουμε ότι θα βρει τους θαυμαστές του μεταξύ των ανθρώπων που χρησιμοποιούν συχνά το πληκτρολόγιο αργά (και μεταξύ των συγκατοίκων τους).

Βάρος φτερών

Το πληκτρολόγιο Thock TKL Pudding Brown είναι ένας πραγματικός μαχητής βάρους φτερών. Ζυγίζει λίγο, αλλά θα αντέξει πολύ.

Δοκιμάσαμε την αντοχή του κατά τη διάρκεια καθημερινών ταξιδιών στο γραφείο στην άλλη άκρη της πόλης. Χάρη σε αυτό, είμαστε σίγουροι ότι σας δίνουμε ένα πληκτρολόγιο που μπορείτε να πάρετε μαζί σας κυριολεκτικά οπουδήποτε και θα εξακολουθεί να μοιάζει την ημέρα της αγοράς.

Η κατασκευή του με κορυφή αλουμινίου είναι απλά ανθεκτική σε ζημιές και πολύ άκαμπτη. Επιπλέον, κρατά το γραφείο σταθερά και δεν κινείται ακόμη και κατά τη διάρκεια μακροχρόνιας εργασίας. Με την εμφάνισή της επίσης σε τάξη, ανάγλυφα μοτίβα στο κάτω μέρος και φωτισμός ARGB του δίνουν έναν έντονο χαρακτήρα.

Το όνομά μου είναι RGB. ΑΡΓΚΜΠ

Ας είμαστε ειλικρινείς, τα πληκτρολόγια χωρίς οπίσθιο φωτισμό φαίνονται εντάξει. Αλλά αν θέλετε να κάνετε κλικ στο σκοτάδι, να ξεχωρίσετε από το πλήθος ή να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας από το φόρουμ, τότε ο εξοπλισμός ARGB είναι η τέλεια επιλογή.

Με το Thock TKL Pudding Brown, μπορείτε να ταιριάξετε την εμφάνιση του πληκτρολογίου σας με το παγκόσμιο κέντρο διαχείρισης. Επισημάνετε κάθε ένα από τα 87 κουμπιά σε διαφορετικό χρώμα, αλλάξτε το χρώμα των πλήκτρων ή ορίστε ένα εφέ για ολόκληρο τον πίνακα. Μπορείτε να το κάνετε με τη βοήθεια του λογισμικού που περιλαμβάνεται ή από το πληκτρολόγιο χωρίς να εγκαταστήσετε το λογισμικό.

Ίσως κάποιοι θα πουν ότι είναι ένα περιττό gadget (μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή)... Αλλά αν σας αρέσει να παίζετε με το σχεδιασμό και να αλλάζετε την εμφάνιση του γραφείου σας μερικές φορές, αυτός ο οπίσθιος φωτισμός ARGB θα σας ενθουσιάσει.

Ρύθμιση γωνίας κλίσης δύο σταδίων

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχουμε εξοπλίσει το Thock TKL Pudding Brown με ρυθμιζόμενα πόδια. Χάρη σε αυτά, μπορείτε να τοποθετήσετε το πληκτρολόγιο σε ένα από τα τρία ύψη στήριξης με τον τρόπο που σας αρέσει περισσότερο.

Διάφοροι τρόποι για να πάρετε ένα καλώδιο

Η θήκη πληκτρολογίου Thock TKL Pudding Brown σάς επιτρέπει να δρομολογήσετε το καλώδιο σε μία από τις τρεις κατευθύνσεις. Χάρη σε αυτό, έχετε την ευκαιρία να κάνετε καλύτερη χρήση του χώρου στο γραφείο σας.

Αυτό συμβαίνει χάρη στο αποσπώμενο καλώδιο και τρία ειδικά προετοιμασμένα κανάλια στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου. Κάθε ένα από αυτά σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το καλώδιο σε μια βολική θέση, για παράδειγμα πιο κοντά στους ροδέλες ή στην άκρη της επιφάνειας εργασίας.

Όλα υπό έλεγχο

Σας αρέσει να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο; Έχοντας κατά νου, έχουμε εξοπλίσει το Thock TKL Pudding Brown με λειτουργικό λογισμικό.

Αναφερόμαστε χαϊδευτικά σε αυτό ως Λειτουργία Θεού. Με την υποστήριξή του, μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις πληκτρολογίου στις ανάγκες σας, να αλλάξετε τον τύπο φωτισμού ARGB, το χρώμα του, να διαμορφώσετε τον τρόπο λειτουργίας πολλών εφέ



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.