FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
7 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Πληκτρολόγιο για παιχνίδια - GK650K Omnis Kailh Μπλε RGB

113,12 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Πληκτρολόγιο παιχνιδιών - GK650K Omnis Kailh Μπλε RGB Έκδοση πουτίγκας
Πληκτρολόγιο για παιχνίδια - GK650K Omnis Kailh Μπλε RGB
Το SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους (με αριθμητικό τμήμα) που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις όχι μόνο των παικτών αλλά και των ανθρώπων που σπουδάζουν ή εργάζονται στον υπολογιστή. Τα διακριτικά χαρακτηριστικά είναι: συμπαγής και συμπαγής κατασκευή βασισμένη σε κορυφή αλουμινίου, εκπληκτικά και ανθεκτικά μαξιλάρια πουτίγκας κατασκευασμένα σε τεχνολογία Double Injection PBT, ένας βολικός κύλινδρος για τη ρύθμιση του επιπέδου έντασης, ένα μαγνητικό στήριγμα παλάμης, διαμορφώσιμο φωτισμό RGB, επίσης στο πλάι του πληκτρολογίου, καθώς και εκτεταμένο λογισμικό και υποστήριξη μακροεντολών. Χάρη σε αυτό, το GK650K θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια της εργασίας, κατά τη διάρκεια των σχολικών μαθημάτων και το βράδυ θα επιτρέψει την άνετη και αποτελεσματική ψυχαγωγία στο αγαπημένο σας παιχνίδι. Οι διακόπτες Kailh Blue θα λειτουργούν όπου χρειάζεται για να είστε απολύτως σίγουροι ότι το κλειδί έχει ενεργοποιηθεί.

Μηχανικό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους

Το πληκτρολόγιο πλήρους μορφής θα λειτουργεί όχι μόνο στα παιχνίδια, αλλά και στην καθημερινή χρήση. Χάρη στο αριθμητικό μπλοκ, το SPC Gear GK650K σάς επιτρέπει να εισάγετε αποτελεσματικά αριθμητικές τιμές σε προγράμματα γραφείου, να εκτελείτε γρήγορους μαθηματικούς υπολογισμούς ή να εκχωρείτε πρόσθετες λειτουργίες σε παιχνίδια. Επιπλέον, κάθε ένα από τα 104 κουμπιά είναι ξεχωριστά φωτιζόμενο, το οποίο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το στυλ φωτισμού ολόκληρου του πληκτρολογίου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και επίσης να αυξήσετε την άνεση της εργασίας σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Μοντέρνος σχεδιασμός

Η εμφάνιση του πληκτρολογίου SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Πουτίγκας συνδυάζει το κλασικό στυλ με το νύχι του παιχνιδιού. Οι αιχμηρές άκρες και το καμπυλωτό αλουμινένιο επάνω μέρος με ραβδωτό στήριγμα παλάμης φαίνονται υπέροχα τόσο στο γραφείο του παίκτη όσο και στο περιβάλλον του γραφείου. Ωστόσο, αυτό δεν είναι όλο, επειδή το πληκτρολόγιο έχει επίσης εξοπλιστεί με λωρίδες LED RGB που βρίσκονται στις πλευρές, οι οποίες επιπλέον φωτίζουν και εμπλουτίζουν οπτικά το σταθμό του υπολογιστή.

Ανθεκτικά πλήκτρα PBT

Το πληκτρολόγιο SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition είναι εξοπλισμένο με πλήκτρα PBT κατασκευασμένα σε τεχνολογία διπλής έγχυσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, δύο χρωματικές παραλλαγές του υλικού εγχέονται στο καλούπι το ένα μετά το άλλο, αποκτώντας έτσι ένα μοναδικό δίχρωμο φινίρισμα και υψηλή ακαμψία. Τα μαξιλάρια πουτίγκας εμπλουτίζουν τις αισθητικές αξίες της θέσης του παίκτη τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και τη νύχτα και χάρη στην αντοχή τους εγγυώνται υψηλή αντοχή στην τριβή των πλήκτρων. Ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση, τα πλήκτρα θα διατηρήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση, η οποία είναι πιο εύκολο να εκτιμηθεί μαζί με πλήρως προσαρμόσιμο φωτισμό RGB.

Διαμορφώσιμος φωτισμός RGB

Ο προσαρμόσιμος φωτισμός RGB σάς προσφέρει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών χρωμάτων. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να επιλέξετε από 18 διαφορετικά εφέ από σταθερό οπίσθιο φωτισμό, μέσω κινούμενων μοτίβων όπως κύμα ή αργή αλλαγή χρώματος, έως τον οπίσθιο φωτισμό που αντιδρά στο πάτημα ενός συγκεκριμένου κουμπιού. Όλες οι τροποποιήσεις στα εφέ μπορούν να γίνουν μέσω του λογισμικού SPC Gear, το οποίο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε ξεχωριστά την εμφάνιση του οπίσθιου φωτισμού.

Υψηλή αντοχή

Η κατασκευή GK650K έχει ενισχυθεί με πλάκα αλουμινίου από πάνω. Χάρη σε αυτό, το πληκτρολόγιο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικό σε κάθε είδους παραμόρφωση, τόσο για γρήγορη πληκτρολόγηση όσο και κατά τη διάρκεια συναρπαστικής ψυχαγωγίας στο αγαπημένο σας παιχνίδι. Επιπλέον, δίνει στη συσκευή ένα μοναδικό και εντυπωσιακό σχέδιο. Τα φαρδιά πόδια από καουτσούκ μαζί με το κατάλληλο βάρος του πληκτρολογίου επηρεάζουν τη σταθερότητά του, αυξάνοντας την άνεση χρήσης.

Ανάπαυση καρπού

Για τη βελτίωση της εργονομίας του πληκτρολογίου, τόσο στην καθημερινή χρήση όσο και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το GK650K διαθέτει στηρίγματα παλάμης. Οι μαγνητικές βάσεις, καθώς και οι ειδικές αυλακώσεις στο περίβλημα του πληκτρολογίου επιτρέπουν την εύκολη προσάρτηση και αποκόλληση. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε απόσταση από το πληκτρολόγιο και τα φαρδιά πόδια από καουτσούκ παρέχουν σταθεροποίηση του μαξιλαριού στο γραφείο. Στην κορυφή του μαξιλαριού υπάρχουν επίσης τριγωνικές αυλακώσεις όχι μόνο βελτιώνοντας την εργονομία, αλλά και εμπλουτίζοντας την εμφάνιση του πληκτρολογίου.

Κύλινδρος όγκου

Το πληκτρολόγιο GK650K είναι εξοπλισμένο με έναν ευρύ μεταλλικό κύλινδρο για τον έλεγχο της στάθμης ήχου. Κάθε μία από τις κινήσεις του τονίζεται από ένα αντιληπτό άλμα, το οποίο επιτρέπει την ακριβή ρύθμιση της έντασης του ήχου. Ο ίδιος ο κύλινδρος είναι μια εξαιρετικά λειτουργική προσθήκη. Απλά φτάστε για αυτό και αλλάξτε εύκολα το επίπεδο έντασης.

Kailh Μπλε Μηχανικοί Διακόπτες

Το πληκτρολόγιο είναι εξοπλισμένο με διακόπτες Kailh Blue. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που τους αρέσει να πληκτρολογούν πολύ Η ενεργοποίηση του διακόπτη συμβαίνει με έναν σαφή, χαρακτηριστικό ήχο κλικ, τον οποίο πολλοί φέρνουν στο μυαλό τον ήχο που κάνουν οι γραφομηχανές. Το Kailh Blue είναι ιδανικό για εκείνους τους παίκτες που



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.