FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

PL-10018 Εμπορική κουζίνα σπαραγγιών - Χονδρικός εξοπλισμός κουζίνας

9,64 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
20 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Παρουσιάζουμε την PL-10018 Commercial Asparagus Cooker, έναν υψηλής ποιότητας εξοπλισμό κουζίνας σχεδιασμένο για εμπορική χρήση. Αυτή η κουζίνα σπαραγγιών είναι ιδανική για εστιατόρια, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις τροφοδοσίας που απαιτούν μια αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση μαγειρέματος για την προετοιμασία μεγάλων ποσοτήτων σπαραγγιών.

Με την ανθεκτική κατασκευή και τα προηγμένα χαρακτηριστικά της, αυτή η κουζίνα σπαραγγιών εξασφαλίζει σταθερά και τέλεια μαγειρεμένα σπαράγγια κάθε φορά. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ένα ισχυρό θερμαντικό στοιχείο που φέρνει γρήγορα το νερό σε βρασμό, μειώνοντας το χρόνο μαγειρέματος και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Η εμπορική κουζίνα σπαραγγιών PL-10018 είναι εύκολη στη χρήση και συντήρηση. Διαθέτει φιλικό προς το χρήστη πίνακα ελέγχου που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το χρόνο μαγειρέματος και τη θερμοκρασία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Η κουζίνα διαθέτει επίσης αφαιρούμενο καλάθι από ανοξείδωτο ατσάλι, καθιστώντας εύκολη τη φόρτωση και εκφόρτωση σπαραγγιών.

Αυτή η κουζίνα σπαραγγιών έχει σχεδιαστεί για χονδρικούς σκοπούς, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που θέλουν να επεκτείνουν το απόθεμα εξοπλισμού κουζίνας τους. Το μικρό του μέγεθος και η αποτελεσματική απόδοσή του το καθιστούν κατάλληλο τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες επιχειρήσεις. Είτε θέλετε να μαγειρέψετε μερικά κιλά είτε αρκετά κιλά σπαράγγια, αυτή η κουζίνα μπορεί να χειριστεί την εργασία με ευκολία.

Επενδύστε στην εμπορική κουζίνα σπαραγγιών PL-10018 και ζήστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που φέρνει στην κουζίνα σας. Με την αξιόπιστη απόδοση και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η κουζίνα είναι κατασκευασμένη για να αντέχει στις απαιτήσεις μιας πολυάσχολης εμπορικής κουζίνας. Αναβαθμίστε τον εξοπλισμό μαγειρέματος σήμερα και βελτιώστε τη διαδικασία παρασκευής σπαραγγιών.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.