FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
19 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Επαγγελματική κατσαρόλα από ανοξείδωτο ατσάλι με καπάκι και καλάθι φωτιάς

10,18 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
PL-10015
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Παρουσιάζουμε το PL-10015 επαγγελματικό σετ κατσαρόλας από ανοξείδωτο ατσάλι 3 τεμαχίων με καπάκι και καλάθι πυρκαγιάς. Αυτό το σετ υψηλής ποιότητας είναι ιδανικό για όλες τις μαγειρικές σας ανάγκες, είτε είστε επαγγελματίας σεφ είτε οικιακός μάγειρας που θέλει να αναβαθμίσει τις μαγειρικές σας δεξιότητες.

Κατασκευασμένες από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, αυτές οι κατσαρόλες είναι κατασκευασμένες για να διαρκούν και να παρέχουν ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας για σταθερά αποτελέσματα μαγειρέματος. Το σετ περιλαμβάνει τρία μεγέθη - μικρό, μεσαίο και μεγάλο - επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το τέλειο μέγεθος για οποιαδήποτε συνταγή.

Κάθε κατσαρόλα έρχεται με ένα αντίστοιχο καπάκι, διασφαλίζοντας ότι το φαγητό σας παραμένει ζεστό και γευστικό. Το καλάθι πυρκαγιάς προσθέτει ένα επιπλέον στρώμα ευελιξίας, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε αυτές τις κατσαρόλες απευθείας σε ανοιχτή φλόγα ή σχάρα. Με μια γενναιόδωρη χωρητικότητα 6,6 λίτρων, μπορείτε εύκολα να προετοιμάσετε γεύματα για όλη την οικογένεια ή μια μεγάλη συγκέντρωση.

Είτε σιγοβράζετε ένα πλούσιο στιφάδο, μαγειρεύετε αργά ένα τρυφερό ψητό ή ψήνετε μια νόστιμη κατσαρόλα, αυτό το επαγγελματικό σετ κατσαρόλας από ανοξείδωτο ατσάλι είναι μια απαραίτητη προσθήκη στην κουζίνα σας. Αναβαθμίστε τη συλλογή μαγειρικών σκευών σας σήμερα και ζήστε τη διαφορά στην ποιότητα και την απόδοση.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.