FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Πιστολάκι μαλλιών Xiaomi Mi Ionic H300 White EU BHR5081GL

20,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Dior - LIP - Xiaomi
Κωδικός SKU:
33848
EAN:
6934177744259
Τελευταία ενημέρωση
πριν 2 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Ένα συμπαγές και ελαφρύ γρήγορο στεγνωτήριο
Εξαιρετικά κοντό περίβλημα 9,5 cm / εξαιρετικά μεγάλη ροή αέρα 20 m/s / 50 εκατομμύρια αρνητικά ιόντα / έξυπνος έλεγχος θερμοκρασίας 57 ° C
Άνετο στο κράτημα, ελαφρύ και βολικό για ταξίδια
Η καινοτόμος δομή διαθέτει ένα εξαιρετικά κοντό περίβλημα, όχι μεγαλύτερο από ένα ραβδί κραγιόν, το οποίο επιτρέπει άνετο κράτημα. Φέρτε το εύκολα μαζί σας ενώ ταξιδεύετε για πρόσθετη σιγουριά.

Μήκος κραγιόν*
Ελαφρύ σώμα

Λεπίδες Turbofan για ισχυρή και σταθερή ροή αέρα
Βασιζόμενος στην αρχή λειτουργίας των κινητήρων τουρμπίνας αεροσκαφών, ένας μοναδικός σχεδιασμός με κυρτά πτερύγια και έξοδο αέρα μειώνει τις απώλειες αιολικής ενέργειας και βελτιώνει αποτελεσματικά την ταχύτητα του αέρα. Ο κινητήρας υψηλής απόδοσης παράγει ισχυρή ροή αέρα που εξατμίζει γρήγορα την υγρασία χωρίς να απαιτεί υψηλές θερμοκρασίες.

20 m/s m/s - Μεγάλη ροή αέρα*
Λεπίδες 7 λεπίδων - Λέμες σε σχήμα φτερού

Άνετη θερμοκρασία για την προστασία των μαλλιών σας
Η θερμοκρασία ανιχνεύεται 60 φορές το δευτερόλεπτο και το αποτέλεσμα αποστέλλεται απευθείας στον μικροεπεξεργαστή για να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του αέρα σε πραγματικό χρόνο και να βεβαιωθεί ότι η θερμοκρασία παραμένει σταθερή στους 57℃. Ο επιστημονικός έλεγχος θερμοκρασίας αποτρέπει τη φθορά των μαλλιών και βοηθά τα μαλλιά σας να διατηρήσουν την υγιή λάμψη τους.
Μάθετε από την L'Oréal Arts Ambassador για τον σωστό τρόπο στεγνώματος των μαλλιών σας
Ο Τζέισον είπε: "Κάνοντας το πιστολάκι προς τα κάτω κατά το στέγνωμα, τα μαλλιά γίνονται πιο λεία και προκαλούν λιγότερη ζημιά. Θα πρέπει να κρατήσετε απόσταση τουλάχιστον 10 εκατοστών μεταξύ της εξόδου αέρα και των μαλλιών σας. Το καλοκαίρι, η προτεινόμενη θερμοκρασία είναι 57℃, η οποία προστατεύει καλύτερα τα μαλλιά».
JASON CUI, Πρέσβης της L'Oréal Arts Ambassador, πρώην Chief Stylist των επιδείξεων μόδας Hermès, LV και Dior στην Κίνα και επίσημος στυλίστας του Harper's Bazaar.
Στεγνώστε γρήγορα χωρίς να καταστρέψετε τα μαλλιά σας και φύγετε για τη δουλειά με αίσθηση ανανέωσης
Δεν μπορούν όλα τα πιστολάκια μαλλιών να φτάσουν σε ρυθμό στεγνώματος 6,1 g/min*. Η ισχυρή ροή αέρα επιτρέπει στην υγρασία να εξατμίζεται γρήγορα, μειώνοντας τον χρόνο που αφιερώνετε στο στέγνωμα των μαλλιών σας, είτε νωρίς το πρωί είτε πριν πάτε για ύπνο.

Νωρίς το πρωί - Μειώνει τον χρόνο που αφιερώνετε στο στέγνωμα των μαλλιών και σας προσφέρει ένα αναζωογονητικό πρωινό
Πριν τον ύπνο - Στεγνώνει γρήγορα και προστατεύει τα μαλλιά σας για έναν καλό ύπνο

Πιο απαλά και λαμπερά μαλλιά
Η ενσωματωμένη γεννήτρια ιόντων μπορεί να απελευθερώσει έως και 50 εκατομμύρια αρνητικά ιόντα στην ισχυρή ροή του αέρα, η οποία μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, αποτρέπει το φριζάρισμα, ισιώνει τα πετσάκια των μαλλιών και δίνει στα μαλλιά σας λαμπερή λάμψη. Προσφέρει επίσης ένα γρήγορο και απαλό στέγνωμα για να βελτιώσει την υγεία των μαλλιών σας.

50 εκατομμύρια αρνητικά ιόντα*
Ισιώνει τα πετσάκια των μαλλιών
Εξουδετερώνει τον στατικό ηλεκτρισμό

Ελέγξτε περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο στεγνώνετε τα μαλλιά σας Εξοικονομήστε ρυθμίσεις θερμοκρασίας για μεγαλύτερη ευκολία
Σας επιτρέπει να αλλάζετε ελεύθερα μεταξύ ζεστού και κρύου αέρα και να ελέγχετε καλύτερα την ταχύτητα του αέρα. Απλώς πιέστε και πατήστε για να ξεκινήσετε και επιλέξτε από τρεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας για ομαλή και άνετη ροή αέρα. Η θερμοκρασία που χρησιμοποιείται θα αποθηκευτεί αυτόματα και θα ενεργοποιηθεί την επόμενη φορά που θα τη χρησιμοποιήσετε.
Η λαβή σας δίνει μια άνετη αίσθηση αφής
Η επίστρωση UV είναι ανθεκτική στη βρωμιά και έχει απαλή αφή, δίνοντάς σας άνετο κράτημα.
Μειωμένος θόρυβος κατά το στέγνωμα των μαλλιών
Η αντίσταση ροής αέρα μειώνεται κατά τη μετάδοση για τον αποτελεσματικό έλεγχο του θορύβου. Με πιο απαλό ήχο και ισχυρότερη ροή αέρα, εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να έχετε μια πιο ευχάριστη εμπειρία στεγνώματος μαλλιών.
Πολλαπλές προστασίες υπερθέρμανσης για βελτιωμένη ασφάλεια
Το NTC ανιχνεύει τη θερμοκρασία του εξερχόμενου αέρα σε πραγματικό χρόνο. Τα επιλεγμένα στοιχεία υψηλής ακρίβειας μπορούν να ενεργοποιήσουν αυτόματα την προστασία από υπερθέρμανση και να διακόψουν την παροχή ρεύματος σε περίπτωση υπερβολικών θερμοκρασιών. Σε ακραίες περιπτώσεις, θα ενεργοποιηθεί η προστασία ασφαλειών για να διασφαλιστεί η ασφάλεια.

Ανίχνευση θερμοκρασίας NTC
Προστασία από υπερθέρμανση
Προστασία ασφαλειών

Εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, έξυπνος σχεδιασμός

Ακροφύσιο διπλής στρώσης 360° κατά του εγκαύματος - Ασφαλές και γρήγορο στυλ
Κρεμαστό άγκιστρο - Αποθηκεύεται εύκολα
Εργονομική λαβή - Άνετο κράτημα
Ενισχυμένο καλώδιο ρεύματος - Απομονώνει τη θερμότητα και αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες

*Μήκος κραγιόν: Το μήκος του περιβλήματος ισοδυναμεί με ένα ραβδί κραγιόν (Dior Lip Tattoo). *20 m/s μεγάλη ροή αέρα: η μέγιστη ταχύτητα αέρα σε λειτουργία ισχυρού, ψυχρού αέρα που μετράται στην ονομαστική τάση, με απόσταση 10 cm μεταξύ της εξόδου αέρα του προϊόντος δείγματος και της εισόδου αέρα της συσκευής δοκιμής. *57℃ Έξυπνος έλεγχος θερμοκρασίας: Η διαφορά θερμοκρασίας ήταν ±8℃ όταν το προϊόν δείγματος δοκιμάστηκε σε διαφορετικές θερμοκρασίες περιβάλλοντος και διαφορετικές ταχύτητες αέρα χρησιμοποιώντας μια τυπική συσκευή δοκιμής θερμοκρασίας 53 σημείων, με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος δοκιμής ρυθμισμένη στους 15℃/20℃ /25℃/30℃, η ταχύτητα του αέρα έχει ρυθμιστεί σε ισχυρή/μαλακή θερμοκρασία κάτω από 57℃ σταθερή θερμοκρασία και ο αισθητήρας θερμοκρασίας τοποθετείται στα 10 εκατοστά από την έξοδο αέρα. *Ρυθμός στεγνώματος 6,1 g/min: Η τιμή μετρήθηκε σε θερμοκρασία 24,3 ℃ και υγρασία 52% RH, με το προϊόν ρυθμισμένο σε λειτουργία υψηλής ροής αέρα και ζεστού αέρα και το πανί δοκιμής τοποθετημένο σε απόσταση 10 εκατοστών από τον αέρα έξοδο του δείγματος προϊόντος



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.