FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Πίστα Παιδικό γιλέκο μοτοσικλέτας Black M

12,43 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
128 τεμάχια
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm7047
EAN:
=VLOOKUP(A257,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Αυτό το προστατευτικό στήθους γιλέκο μοτοσικλέτας για παιδιά είναι η τέλεια επιλογή για παιδιά που παίζουν υπαίθρια αθλήματα και θέλουν να παραμείνουν ασφαλή. Τα προστατευτικά γιλέκων τοποθετούνται σε ένα πολύ εύκαμπτο και αναπνεύσιμο ελαστικό νάιλον πλέγμα, το οποίο επιτρέπει στα παιδιά να φορούν άνετα εξασφαλίζοντας παράλληλα επαρκή προστασία. Το πίσω μέρος του γιλέκου είναι εξοπλισμένο με προστατευτικό πλάτης/σπονδυλικής στήλης που παρέχει επιπλέον προστασία στη σπονδυλική στήλη και την πλάτη.

Το μπουφάν με τη ζώνη νεφρών velcro μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά μεγέθη μέσης, ώστε να ταιριάζει εύκολα στο σώμα των παιδιών. Αυτό το ευέλικτο γιλέκο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων υπαίθριων αθλημάτων για παιδιά, μοτοσικλέτας, σκι, σνόουμπορντ κ.λπ. Το γιλέκο παρέχει επαρκή προστασία για το στήθος και την πλάτη, καθιστώντας ασφαλέστερα τα υπαίθρια αθλήματα.
Το μήκος του πίσω προστατευτικού του γιλέκου είναι 48 cm, το οποίο παρέχει επαρκή προστασία για τη σπονδυλική στήλη και την πλάτη. Τα προστατευτικά στερεώνονται με συνθετική κόλλα αφρού EVA υψηλής πυκνότητας, η οποία εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και άθραυστο. Τα υλικά είναι ποιοτικά υλικά που δίνουν στο προστατευτικό γιλέκο μεγάλη διάρκεια ζωής.
Συμπερασματικά, αυτό το παιδικό προστατευτικό στήθους γιλέκο μοτοσικλέτας είναι μια ιδανική επιλογή για παιδιά που αγαπούν να ασχολούνται με υπαίθρια αθλήματα. Το εύκαμπτο υλικό και ο ρυθμιζόμενος ιμάντας νεφρών εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια, ενώ το ισχυρό κάλυμμα και τα προστατευτικά PVC παρέχουν επαρκή προστασία. Το γιλέκο είναι ιδανικό για παιδιά που είναι λάτρεις της οδήγησης εκτός δρόμου, της μοτοσικλέτας, του σκι, του snowboard και άλλων υπαίθριων αθλημάτων. Επιλέξτε αυτό το προστατευτικό γιλέκο για να προστατεύσετε το σώμα των παιδιών κατά τη διάρκεια υπαίθριων αθλημάτων!

Χαρακτηριστικά:

Είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό.
Οι ρυθμιζόμενοι φορείς κορμού, στρατηγικά τοποθετημένοι αεραγωγοί.
Ο οργανικός αφρός με επένδυση εγγυάται βέλτιστη άνεση.
Φύλλα συνθετικού καουτσούκ που σχηματίζονται από διασπορά ενέργειας.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.