FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
15 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Πιεσόμετρο τάσης

6,83 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm7289
EAN:
=VLOOKUP(A682,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Το πιεσόμετρο Tenzio είναι μια σύγχρονη και αξιόπιστη συσκευή που σας επιτρέπει να μετράτε με ακρίβεια και ευκολία την αρτηριακή πίεση. Αυτή η συσκευή είναι ειδικά σχεδιασμένη για παρακολούθηση της υγείας και οικιακή χρήση.

Το πιεσόμετρο διαθέτει διεπαφή οθόνης επαφής που σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε και να κάνετε προσαρμογές εύκολα και βολικά. Η διαισθητική διεπαφή διευκολύνει την επιλογή διαφορετικών λειτουργιών και ρυθμίσεων.

Η συσκευή διαθέτει τρίχρωμη οθόνη που παρέχει σαφώς ορατά και εύκολα στην ερμηνεία αποτελέσματα. Με τη βοήθεια πράσινου, κίτρινου και κόκκινου χρώματος, είναι εύκολο να καθοριστεί η κατηγορία της αρτηριακής πίεσης, για παράδειγμα, φυσιολογική, ήπια υπέρταση ή σοβαρή υπέρταση.

Αυτό το πιεσόμετρο διαθέτει επίσης μια λειτουργία αποθήκευσης μνήμης πολλών ατόμων που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να παρακολουθείτε δεδομένα από πολλούς διαφορετικούς χρήστες. Αυτό είναι ιδανικό εάν έχετε πολλά μέλη της οικογένειας που θέλουν να παρακολουθούν την αρτηριακή πίεση και τα δεδομένα τους.

Ωστόσο, για ακριβή αποτελέσματα και αξιοπιστία, συνιστάται να ακολουθείτε το παρεχόμενο εγχειρίδιο χρήσης και τις σωστές τεχνικές μέτρησης.

Διατηρήστε την υγεία σας υπό έλεγχο στο σπίτι με το πιεσόμετρο Tenzio, το οποίο παρέχει ακριβή αποτελέσματα, είναι εύκολο στη χρήση και βολικό. Μην αφήνετε τα προβλήματα αρτηριακής πίεσης να σας σταματήσουν από το να ζήσετε μια δραστήρια και υγιή ζωή.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.