FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Πάγκος προπόνησης πολλαπλών λειτουργιών Vibration Trainer με τηλεχειριστήριο

50,62 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
444 τεμάχια
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm2037
EAN:
=VLOOKUP(A40,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 5 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Πάγκος προπόνησης εκπαιδευτή κραδασμών εάν θέλετε να κάνετε κάτι για την υγεία σας
Με αυτή τη νέα μέθοδο, μπορείτε να διαμορφώσετε αποτελεσματικά το σώμα σας. Χάρη στους κραδασμούς, η αποτελεσματικότητα του πάγκου προπόνησης εκπαιδευτή κραδασμών μπορεί να είναι αρκετές φορές υψηλότερη από αυτή των παραδοσιακών μορφών προπόνησης και χαλαρώνει τους μυς μετά από εξαντλητική εργασία, αθλήματα ή βαριά σωματική άσκηση, έτσι ώστε το σώμα σας να μπορεί να αναγεννηθεί πιο εύκολα και να μπορείτε να αισθανθείτε ξανά ξεκούραστοι.

Η χρήση του πάγκου δονήσεων βελτιώνει την ισορροπία και το συντονισμό, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και την πέψη και επίσης διατηρεί και ενισχύει τους βαθιούς μύες που είναι δύσκολο να προσεγγιστούν με άλλες μορφές προπόνησης. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε και να διαμορφώσετε το σώμα σας με πολύ λιγότερη προπόνηση, λιγότερο χρόνο και λιγότερο επίπονη από τις παραδοσιακές μορφές προπόνησης. Η προπόνηση δόνησης είναι απαλή, χαλαρώνει ευχάριστα το σώμα, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως έναν τρόπο να δροσίσετε μια σκληρότερη προπόνηση.

Δεδομένου ότι αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη γενική σας ευεξία μετά από λίγες μόνο συνεδρίες. Θα νιώσετε πιο ξεκούραστοι, σε φόρμα και δραστήριοι. Βοηθά στην καταπολέμηση της γενικής κόπωσης και του στρες, αυξάνει την ενέργειά σας και το ευχάριστο μυρμήγκιασμα επηρεάζει ολόκληρη την ημέρα σας. Με την αυξημένη κυκλοφορία του αίματος, η παροχή οξυγόνου του σώματος αυξάνεται, περισσότερα θρεπτικά συστατικά φτάνουν στα κύτταρα και τους ιστούς.
Η αντανακλαστική, πολύ γρήγορη διαδοχή των μυϊκών συσπάσεων και της εργασίας αυξάνει την ευελιξία και την αντοχή των μυών. Αποτρέπει την ανάπτυξη μυϊκής αδυναμίας, ενώ δεν ασκεί τόσο μεγάλη πίεση στην καρδιά και τις αρθρώσεις όσο μια παραδοσιακή προπόνηση. Οι μύες παραμένουν σφιχτοί και νεανικοί, μπορείτε να αποδώσετε καλύτερα στον αθλητισμό και στην εργασία ή μπορείτε να τα πάτε καλύτερα μετά ακόμη και από μια βαριά σωματική στάση. Οι ισχυροί μύες διατηρούν το σκελετικό σύστημα ανθεκτικό, έτσι βοηθούν επίσης στην πρόληψη προβλημάτων.

Η κυκλοφορία του αίματος στις αρθρώσεις αυξάνεται, η παραγωγή αρθρικού υγρού αυξάνεται, γεγονός που βοηθά στην πρόληψη της φθοράς και της ασβεστοποίησης των αρθρώσεων και στην αποφυγή επακόλουθων πόνων που προκύπτουν από αυτά.
Λόγω της επίδρασης βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος, διεγείρει και ρυθμίζει το μεταβολισμό, βοηθά στην καύση λίπους και έτσι μειώνει το βάρος και μπορεί επίσης να είναι αποτελεσματικό κατά της κυτταρίτιδας, καθώς λόγω της ευεργετικής επίδρασής του στους συνδετικούς ιστούς, το δέρμα γίνεται σταθερό και ελαστικό, το σώμα διατηρεί τη νεολαία του, οπότε οι ορατές διαδικασίες γήρανσης μπορούν επίσης να καθυστερήσουν.
Ο πάγκος του εκπαιδευτή κραδασμών πρέπει να χρησιμοποιείται με τα πόδια σας λυγισμένα ή σε στάση που ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά διατήρησης της ισορροπίας του σώματός σας όταν δονείται. Οι δονήσεις προκαλούν πολλές μυϊκές συσπάσεις στο σώμα σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε αρκετές φορές το αποτέλεσμα μιας παραδοσιακής προπόνησης με λίγα μόνο λεπτά πρακτικής την ημέρα. 
Ως εκ τούτου, με την επιφύλαξη ιατρικής συγκατάθεσης, η χρήση του μπορεί να συνιστάται ακόμη και για ηλικιωμένους. Για βέλτιστο αποτέλεσμα, συνιστάται η χρήση του προϊόντος τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα για αρκετά λεπτά.
Ο πάγκος προπόνησης διαθέτει τηλεχειριστήριο, το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε εύκολα την ένταση των κραδασμών σε 20 στάδια, ώστε να μπορείτε να εφαρμόζετε την καταλληλότερη μορφή προπόνησης ανάλογα με τις ανάγκες σας κάθε φορά. Βασικά χαρακτηριστικά:- Διεγείρει τους μυς με δονήσεις- Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρει το μεταβολισμό- Δυναμώνει, συσφίγγει και διατηρεί τους μυς νέους- Δεν επιβαρύνει την καρδιά και τις αρθρώσεις- Δυναμώνει απαλά, δεν κουράζει- Ανακουφίζει από το άγχος, μειώνει την κούραση- Βελτιώνει την αίσθηση ισορροπίας και συντονισμού- Βοηθά στη διάσπαση του λίπους και έτσι μειώνει το βάρος- Καταπολεμά την κυτταρίτιδα διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος- Διατηρεί νεανική και φρέσκια σώμα - 20 ρυθμιζόμενα γρανάζια - Μέγιστη χωρητικότητα φορτίου: 120 kg
Περιεχόμενα συσκευασίας: - 1 x εκπαιδευτής δόνησης - 1 x τηλεχειριστήριο - 1 x τροφοδοτικό
Χρώμα: Λευκό, κόκκινο

Η συσκευή δεν περιέχει ίνες από καουτσούκ!



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.