FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
7 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Οργάνωση καλωδίων Γραφείο Δάπεδο Container Cable Box Al Strips

5,43 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
68252
EAN:
5905601805960
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

M Desk Organizer για καλώδια, Alogy Strips Περιγραφή προϊόντος + βασικά χαρακτηριστικά

Κύρια χαρακτηριστικά προϊόντος: Μάρκα: Alogy Τύπος προϊόντος: Organizer/ cable box, strips Χρώμα: μαύρο Διαστάσεις κουτιού (μήκος/πλάτος/ύψος): 31 x 13 x 12,5 cm Υλικό: ημι-ματ PVC Κλείσιμο: snap-on που περιορίζει την πρόσβαση των παιδιών στο περιεχόμενο του διοργανωτή Σκοπός: καλώδια, καλώδια επέκτασης, λωρίδες, τροφοδοτικά, φορτιστές, μικρά ηλεκτρονικά κ.λπ. Θα ταιριάζει τέλεια στο γραφείο, το πάτωμα ή το συρτάρι - προσαρμόστε το στις ανάγκες σας! Πολύ εύκολο στη χρήση Κατασκευασμένο από ανθεκτικά, εύκαμπτα υλικά που είναι ανθεκτικά σε ζημιές Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ζημιάς σε καλώδια και συσκευές
Όχι άλλα αντιαισθητικά καλώδια σε κοινή θέα! Όχι άλλα ακατάστατα αριστερά καλώδια που μπερδεύονται και μαζεύουν πολλή σκόνη! Το Alogy Storage Box είναι η τέλεια λύση για την οργάνωση καλωδίων και συσκευών που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Ειδικά σχεδιασμένες οπές καλωδίων και στις δύο πλευρές του κουτιού θα σας επιτρέψουν να διαχειριστείτε τα καλώδια σας ακόμα καλύτερα. Ο διοργανωτής είναι η τέλεια λύση εάν υπάρχουν μικρά παιδιά και κατοικίδια ζώα στο σπίτι. Η τακτοποίηση των καλωδίων σας θα μειώσει τον κίνδυνο ατυχημάτων.
Συμπαγείς διαστάσεις - τοποθετήστε όπου θέλετε! Οι συμπαγείς διαστάσεις του δοχείου θα σας επιτρέψουν να το τοποθετήσετε εύκολα σε ένα γραφείο, σε ένα συρτάρι, στο πάτωμα, κάτω από ένα γραφείο ή σε οποιαδήποτε άλλη γωνία του δωματίου, του γραφείου! Διαστάσεις διοργανωτή: Μήκος: 31cm Πλάτος: 13cm Ύψος: 12.5cm
Όλα σε ένα μέρος Το Alogy Storage Box Organizer είναι η τέλεια λύση για όποιον χρησιμοποιεί πολλές συσκευές. Μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει πολλά καλώδια επέκτασης, καλώδια και συσκευές. Θα ταιριάζει απόλυτα σε οποιοδήποτε μέρος στο σπίτι ή στο γραφείο. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για πλαίσιο ή λαμπτήρα. Θα λειτουργήσει επίσης καλά όταν ταξιδεύετε και θα σας επιτρέψει να οργανώσετε εύκολα χώρο, π.χ. σε λεωφορείο ή τροχόσπιτο.
Τα πάντα στα χέρια σας! Δείτε τις άλλες προσφορές μας και επιλέξτε τα απαραίτητα αξεσουάρ για εσάς. Θυμάμαι! Μπορείτε να βρείτε μια σειρά από αξεσουάρ όπως: σκληρυμένο γυαλί, θήκες, φορτιστές αυτοκινήτων, πομπούς FM, καλώδια ή ακουστικά.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.