MAY SALE
-30%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Nokia N8 16Gb, 12 megapixels, οπτικά Carl Zeiss

20,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
20 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
20 τεμάχια
Χώρα
Γερμανία
Βαθμός
B-Ware  
Μάρκες
Nokia - MICHELIN
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Smartphone Nokia N8 (κάμερα Carl-Zeiss 12 MP, φλας ξένου, θύρα HDMI, ζουμ πρέζας, κάρτες Ovi) Διάφορα χρώματα
Το Nokia N8 καθιστά εύκολο να παραμείνετε συνδεδεμένοι μέσω Facebook και Twitter: το βιβλίο διευθύνσεων δείχνει άμεσα την κατάσταση όλων των φίλων. Δεν έχετε μία, αλλά τρεις οικιακές προβολές διαθέσιμες, τις οποίες μπορείτε να διαμορφώσετε μεμονωμένα, για παράδειγμα με μίνι προγράμματα (widgets). Με μια απλή κίνηση του δακτύλου σας, μπορείτε να μεταβείτε από τη μία αρχική προβολή στην άλλη. Με το Nokia N8, μπορείτε να εγγράψετε και να επεξεργαστείτε βίντεο σε ποιότητα HD, να εισαγάγετε μουσική, εικόνες, κείμενο και μεταβάσεις και, στη συνέχεια, να τα ανεβάσετε απευθείας στο Internet. Τραβήξτε εξαιρετικές φωτογραφίες με τον μεγάλο αισθητήρα 12 megapixel και οπτικά από τον Carl Zeiss. Το φλας xenon επιτρέπει λήψεις υψηλής ποιότητας ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.Το Nokia N8 διαθέτει θύρα HDMI, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική σας σε συμβατές τηλεοράσεις, εξωτερικές οθόνες, προβολείς και το στερεοφωνικό σας. Και όλα αυτά σε μια εκπληκτική ψηφιακή ανάλυση HD 1.280 x 720 pixel (720p) για βίντεο. Το Nokia N8 υποστηρίζει επίσης Dolby Ψηφιακό Συν. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεό σας στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου σας σε ήχο Dolby Surround.Με το Nokia N8 ξέρετε πάντα πού να πάτε. Απλά εισάγετε τον προορισμό σας και οι Χάρτες Ovi σας μεταφέρουν εκεί με φωνητικές οδηγίες - με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο, σε περισσότερες από 70 χώρες. Επίσης δωρεάν: Παγκόσμιοι χάρτες, ταξιδιωτικοί οδηγοί Lonely Planet και Michelin, πληροφορίες για τον τρέχοντα καιρό και τα γεγονότα σε κοντινή απόσταση.Πρόσθετες εφαρμογές για το Nokia N8 σας προσφέρουν ακόμα περισσότερη διασκέδαση και ακόμα περισσότερους τρόπους για να γίνετε δημιουργικοί. Το Ovi Store διαθέτει χιλιάδες εφαρμογές, παιχνίδια και βίντεο για λήψη. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Το Nokia N8 προσφέρει διαισθητική πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας άλμπουμ - συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης του εξώφυλλου άλμπουμ. Απολαύστε τη μουσική σας συλλογή εν κινήσει - για έως και 50 ώρες.

"Οι συσκευές είναι ενεργοποιημένες/απενεργοποιημένες και έχουν δοκιμαστεί για λειτουργικότητα LCD. Οι συσκευές παραδίδονται συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας και του πίσω καλύμματος.
Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση που δοκιμάστηκε σημαίνει ότι οι συσκευές ελέγχονται για να διαπιστωθεί εάν μπορούν να ενεργοποιηθούν. Επιπλέον, η οθόνη LCD έχει δοκιμαστεί.
Αυτή η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες μεταπωλητές.
Έμποροι με ή χωρίς εμπορική άδεια.
Wehr πολλές συσκευές Οι αγορές δεν είναι ιδιώτης.
Δεν υπάρχει εγγύηση για μπαταρίες, καθώς δεν πρόκειται για νέες συσκευές.
Η πώληση πραγματοποιείται ως ειδικό αντικείμενο ρητά χωρίς εγγύηση ή επιστροφή.
Αυτή η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες μεταπωλητές. Η πώληση πραγματοποιείται ως ειδικό αντικείμενο ρητά χωρίς εγγύηση ή επιστροφή.
Πώληση αποκλείοντας οποιαδήποτε εγγύηση Καμία μείωση, μετατροπή ή εξαργύρωση.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.