FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΩΛΗΣΗ !!! Νιπτήρες μπάνιου LANY MARMUR αριστερά

25,43 € - 12% 28,90 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Ελάχιστη τιμή από 30 ημέρες πριν από την έκπτωση: 28,90 €


Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
8 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
47 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

ΠΏΛΗΣΗ!!!

ΝΙΠΤΉΡΑΣ LENA 900X500/330 WEISS ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε έναν μοναδικό νιπτήρα από χυτό μάρμαρο υψηλής ποιότητας. Αυτός ο μοναδικός νιπτήρας είναι το τέλειο στοιχείο ενός πολυτελούς και μοντέρνου εσωτερικού μπάνιου. Ο μοναδικός σχεδιασμός και τα ανθεκτικά υλικά εγγυώνται όχι μόνο τη λειτουργικότητα, αλλά και προσθέτουν μια εκλεπτυσμένη γοητεία σε κάθε χώρο.

Κύρια χαρακτηριστικά του νιπτήρα:

Υλικό: Ο νιπτήρας είναι κατασκευασμένος από επιλεγμένο χυτό μάρμαρο, το οποίο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική αντοχή και κομψή εμφάνιση. Είναι ένα φυσικό έργο τέχνης που θα ενθουσιάσει κάθε λάτρη των μοναδικών λύσεων στο μπάνιο.

Σχεδιασμός: Ο νιπτήρας έχει μοντέρνο και μινιμαλιστικό σχεδιασμό που ταιριάζει απόλυτα τόσο με το κλασικό όσο και με το μοντέρνο στυλ εσωτερικού σχεδιασμού. Η λεία επιφάνεια και τα οργανικά σχήματα δίνουν στο μπάνιο μοναδικό χαρακτήρα και μοναδικό στυλ.

Ανθεκτικότητα: Το χυτό μάρμαρο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική αντοχή σε μηχανικές βλάβες και υγρασία, γεγονός που κάνει τον νιπτήρα να παραμένει σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια. Είναι ανθεκτικό στους λεκέδες και στη φθορά, γεγονός που το καθιστά εύκολο να διατηρηθεί καθαρό και εξασφαλίζει μακροχρόνια λειτουργικότητα.

Εύκολη εγκατάσταση: Ο νεροχύτης είναι έτοιμος για εγκατάσταση και μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε μπάνιο. Μπορεί να τοποθετηθεί σε πάγκο ή ντουλάπι, διευκολύνοντας την προσαρμογή του στις ατομικές προτιμήσεις.

Μέγεθος: Ο νιπτήρας διατίθεται σε μεγέθη: 900 * 500 * 330, γεγονός που του επιτρέπει να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε χώρο.

Αυτός ο χυτός μαρμάρινος νεροχύτης δεν είναι μόνο ένα λειτουργικό στοιχείο του μπάνιου, αλλά και μια έκφραση μοναδικού στυλ και τάξης. Η υψηλή ποιότητα, η αντοχή και η αισθητική του είναι αναμφισβήτητες. Αν ψάχνετε για κάτι ασυνήθιστο, αυτός ο νεροχύτης σίγουρα θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Διαστάσεις 900*500*330

Τιμές από 100 PLN ανάλογα με την ποσότητα
πωλήσεις παλετών. min 10 τεμ .

με περισσότερη ποσότητα τιμή συζητήσιμη

Μεταφορά που πρέπει να κανονιστεί



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.