FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
4 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Νέα & σπάνια μακριά μπαστούνια ρίζας μπαμπού 95-110cm (37.4 "-43.3")Κατάλληλο για πολλαπλές χρήσεις

από 8,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 25,00 €

Προς διαπραγμάτευση
12,00 € από 1 μεχρί 10 τεμάχια
10,00 € από 20 μεχρί 40 τεμάχια
8,00 € από 80 μεχρί 160 τεμάχια

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
500 τεμάχια
Χώρα
Κίνα
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
30 ημέρες
Κωδικός SKU:
BS95-110
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε μια μοναδική προσφορά μακριών ραβδιών ρίζας μπαμπού, ιδανικά για μια ποικιλία δημιουργικών και λειτουργικών χρήσεων. Αυτά τα σπάνια ραβδιά, που κυμαίνονται σε μήκος από 95 έως 110 cm (περίπου 37,4 "έως 43,3"), είναι κατασκευασμένα από φυσικές χρυσές ρίζες μπαμπού ηλικίας τεσσάρων ετών. Κάθε ραβδί έχει ξεχωριστό σχήμα, προσφέροντας ξεχωριστό χαρακτήρα και γοητεία.
Το πιο σημαντικό είναι ότι αγοράζοντας και πουλώντας οποιοδήποτε από τα προϊόντα μου, μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε έναν οργανικό κύκλο της δικής σας επιχείρησης και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες, σταθερές και αυξανόμενες ταμειακές ροές, τουλάχιστον καθιστώντας την αξία του τελικού προϊόντος 5-10 φορές υψηλότερη.
Βασικά χαρακτηριστικά:
Υλικό: Κατασκευασμένο από φυσικές χρυσές ρίζες μπαμπού, παλαιωμένο για βέλτιστη αντοχή και ανθεκτικότητα.
Μετρήσεις: Τα μήκη κυμαίνονται από 95 έως 110 cm (37,4" έως 43,3"), με διάμετρο που κυμαίνεται από 1,0 έως 1,6 cm (0,4" έως 0,64").
Λόγω διαφορετικών μηκών, οι τιμές είναι διαφορετικές. Η τιμή που δίνεται είναι για το μικρότερο μέγεθος του 1 μέτρου. Εάν πρέπει να αγοράσετε διαφορετικά μήκη, επικοινωνήστε μαζί μου.
Μοναδικό σχήμα: Κάθε ραβδί έχει ένα μοναδικό σχήμα, προσθέτοντας στην ιδιαιτερότητά του. Παρά την ατομικότητά τους, διατηρούν παρόμοια μήκη και διαμέτρους.
Επεξεργασία και φινίρισμα: Τα ραβδιά υποβάλλονται σε θερμαντική επεξεργασία ψησίματος για ελκυστική εμφάνιση, ισιώνονται με το χέρι και αποτριχώνονται για να αναδείξουν την υψηλή ποιότητά τους.
Χρώμα: Διατίθεται σε μικτές αποχρώσεις καφέ και κίτρινου.
Ευελιξία: Ιδανικό για την κατασκευή λαβών επιτραπέζιων σκευών, μπαστουνιών Charlie Chaplin, μπαστούνια πεζοπορίας και πεζοπορίας, μαστίγια αλόγων, λαβές μαχαιριών και πορτοφολιών, κατασκευή μολυβιών, κατασκευή σωλήνων, ραβδιά μάγων, έργα DIY, χειροτεχνίες, σχεδιασμός τέχνης, αντικαταστάσεις λαβών επίπλων και πολλά άλλα.
Ανθεκτικότητα και αποθήκευση: Αυτά τα ραβδιά ρίζας μπαμπού μπορούν να αποθηκευτούν για πολλά χρόνια χωρίς να χάσουν την ποιότητα, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επένδυση.
Εφαρμογές:
Αυτά τα ραβδιά ρίζας μπαμπού είναι ευέλικτα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς τομείς. Είτε πρόκειται για καλλιτεχνικά σχέδια, λειτουργικές δημιουργίες, είτε ως συλλεκτικά αντικείμενα λόγω της σπανιότητάς τους και της εντατικής διαδικασίας συλλογής, εξυπηρετούν ένα ευρύ φάσμα σκοπών.
Λεπτομέρειες παραγγελίας και αποστολής:
Χρόνος επεξεργασίας: 4-5 ημέρες.
Μέθοδος αποστολής: Περίπου 2-4 εβδομάδες ή περισσότερο μέσω αεροπορικού ταχυδρομείου China Post, με αριθμό παρακολούθησης που παρέχεται, εάν μια μεγάλη παραγγελία παραδίδεται με θαλάσσια / σιδηροδρομική ναυτιλία, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 5-8 εβδομάδων.
Το φορτίο υπολογίζεται με βάση το βάρος και τον όγκο, μέσω ταχυδρομικών ταχυμεταφορών και αεροπορικών μεταφορών. Εάν υπερβαίνει τα 20 κιλά, θα αποσταλεί δια θαλάσσης ή σιδηροδρομικώς. Πρόκειται για μια υπηρεσία πόρτα-πόρτα με αριθμό παρακολούθησης, η οποία είναι βολική για να παρακολουθείτε online ανά πάσα στιγμή. Τα προσαρμοσμένα αιτήματα είναι ευπρόσδεκτα.
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα μοναδικά ραβδιά ρίζας μπαμπού. Ανυπομονούμε να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας και να υποστηρίξουμε τις δημιουργικές σας προσπάθειες.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.