FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Neewer Camera οδήγησε λαμπτήρα για επαγγελματίες φωτογράφους

11,86 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 23,73 €


Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
5 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Sony - Panasonic
Κωδικός SKU:
Holm5560
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Περιγραφή Προϊόντος: 
Το Neewer LED Light Kit είναι μια συσκευή φωτισμού υψηλής ποιότητας σχεδιασμένη ειδικά για κάμερες και βιντεοκάμερες. Αυτό το σετ φωτισμού έχει πολλές δυνατότητες και πλεονεκτήματα για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις τέλειες συνθήκες φωτισμού για τη φωτογραφία ή την εγγραφή βίντεο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Το Neewer LED Light Kit προσφέρει έως και 80 λεπτά χρήσης με μία μόνο φόρτιση ή αλλαγή μπαταρίας.

Διαστάσεις προϊόντος: Διαστάσεις σετ φωτός: μήκος 41,2 cm, πλάτος 17 cm και ύψος 8 cm.

Συμβατότητα: Το Neewer LED Light Kit είναι συμβατό με πέντε διαφορετικούς τύπους μπαταριών: μπαταρίες Panasonic CGR-D16S, Sony NP-FH70, NP-FM55H, NP-F550 και AA.

Οθόνη χωρητικότητας μπαταρίας: Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τη φόρτιση της μπαταρίας πατώντας το κουμπί δοκιμής. 4 λυχνίες LED υποδεικνύουν ότι η μπαταρία είναι γεμάτη και 1 λυχνία LED υποδεικνύει χαμηλή ισχύ.

Φίλτρα: Το κιτ περιλαμβάνει δύο φίλτρα, ένα λευκό φίλτρο που ανακουφίζει το φως (φαινόμενο αδέσποτων) και ένα άλλο φίλτρο για τη μείωση της θερμοκρασίας χρώματος στα 3200K.

Μείωση φωτεινότητας: Η φωτεινότητα μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί με έναν περιστροφικό διακόπτη που σας επιτρέπει να την ενεργοποιείτε και να την απενεργοποιείτε και να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα.

Σχεδιασμός ζεστού παπουτσιού: Το σετ φωτισμού έχει σχεδιασμό ζεστού παπουτσιού που σας επιτρέπει να τραβήξετε τη βιντεοκάμερα ή τη βιντεοκάμερά σας. Είναι συμβατό με διάφορες φωτογραφικές μηχανές DSLR, βιντεοκάμερες και τρίποδα που έχουν σύνδεση ζεστού παπουτσιού ή νήμα 1/4".

Απαγωγή θερμότητας: Χάρη σε ένα καλό σύστημα απαγωγής θερμότητας, η συσκευή λειτουργεί δροσερά και χρησιμοποιεί λαμπτήρες LED με μεγάλη διάρκεια ζωής, οι οποίοι μπορούν να παρέχουν διάρκεια ζωής έως και 50000 ώρες.

Ισχύς: Το Neewer LED Light Set τροφοδοτείται από 6 μπαταρίες AA (δεν παρέχονται μπαταρίες). Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες μπαταρίες της σειράς Sony NP (NP-F550, NP-FM55H, NP-FH60) ή μπαταρία Panasonic CGR-D16S με τον παρεχόμενο προσαρμογέα μπαταρίας.

Το Neewer LED Light Set είναι ελαφρύ και ανθεκτικό και έχει σχεδιαστεί για να το μεταφέρει οπουδήποτε. Οι γρήγορες και εύκολες ρυθμίσεις σάς επιτρέπουν να μην χάσετε ποτέ μια τέλεια λήψη.

Η NEEWER είναι μια παγκόσμια μάρκα φωτογραφίας, βιντεοσκόπησης και μουσικού εξοπλισμού. Η εταιρεία δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας που έχουν δοκιμαστεί από επαγγελματίες φωτογράφους, βιντεογράφους και λάτρεις της μουσικής παγκοσμίως.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x πορτοκαλί φίλτρο
1 x Neewer κάμερα LED λάμπα
1 pc οδηγίες

Κατά την αγορά, σημειώστε:
Το προϊόν δεν περιέχει μπαταρία.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 5 x 2AA μπαταρίες, οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται! 

Εκτός από την μπαταρία του προϊόντος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μπαταρία.
Μπαταρίες συμβατές με αυτό το προϊόν:

NP-F550
Φ750
Φ970



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.