FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
17 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Περιγραφή προσφοράς

Μπουκάλι Νερό Sea Country Horse 480ml

- Χωρητικότητα: 480ml
- Διαθέτει ένα όμορφο σχέδιο άλογο χώρα θάλασσα
- Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας για ανθεκτικότητα
- Ιδανικό για να παραμείνετε ενυδατωμένοι εν κινήσει
- Διατίθεται χονδρική τιμολόγηση

Αυτό το μπουκάλι νερό Sea Country Horse 480ml είναι απαραίτητο για τους λάτρεις των αλόγων. Με τον εκπληκτικό σχεδιασμό του θαλάσσιου αλόγου, προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στην καθημερινή σας ενυδάτωση. Το μπουκάλι έχει χωρητικότητα 480ml, παρέχοντας άφθονο χώρο για τα αγαπημένα σας ποτά.

Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το μπουκάλι νερού είναι κατασκευασμένο για να διαρκέσει. Είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό σε διαρροές, διασφαλίζοντας ότι τα ποτά σας παραμένουν με ασφάλεια μέσα. Το μικρό μέγεθος το καθιστά εύκολο να το μεταφέρετε στην τσάντα ή το σακίδιό σας, καθιστώντας το ιδανικό για ταξίδια, εργασία ή σχολείο.

Είτε είστε λάτρης των αλόγων είτε απλά εκτιμάτε τον όμορφο σχεδιασμό, αυτό το μπουκάλι νερού είναι μια εξαιρετική επιλογή. Διατίθεται σε τιμές χονδρικής, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για λιανοπωλητές ή όσους θέλουν να αγοράσουν χύμα.

Μείνετε ενυδατωμένοι με στυλ με το Water Bottle Sea Country Horse 480ml. Παραγγείλετε το δικό σας σήμερα και απολαύστε την ευκολία και την κομψότητα που φέρνει στην καθημερινή σας ρουτίνα.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.