FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

ΜΠΛΈΝΤΕΡ ΓΥΆΛΙΝΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΎ 800W 5xLEVEL ΘΡΥΜΜΑΤΊΖΕΙ ΤΟΝ ΠΆΓΟ

26,81 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
Προς διαπραγμάτευση
Παραγγελία

Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
837 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Adler
Κωδικός SKU:
AD 4070
EAN:
5908256839007

Μήνυμα Τηλεφωνική κλήση

ΜΠΛΈΝΤΕΡ ΓΥΆΛΙΝΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΎ 800W 5xLEVEL ΘΡΥΜΜΑΤΊΖΕΙ ΤΟΝ ΠΆΓΟ - περιγραφή


Το ADLERBiller BALE BLENDER είναι μια αποτελεσματική συσκευή για ταχεία λείανση και ανάμιξη προϊόντων διατροφής. Ήταν κατασκευασμένο από γυαλί - είναι μια πολύ πιο υγιεινή λύση για το σώμα μας από το πλαστικό. ΒΟΛΙΚΉ ΠΡΟΣΘΉΚΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΕΡΓΑΣΊΑΣ! Η οπή κλείνει με βύσμα από διαφανές πλαστικό. Η εύκολη έκχυση τεμαχισμένων τροφίμων παρέχεται από ένα ανατομικό στόμιο και μια άνετη λαβή κανάτας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΛΈΝΤΕΡ:5 ΕΠΊΠΕΔΑ ΤΑΧΎΤΗΤΑΣ + ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΠΑΛΜΟΎΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΣΎΝΘΛΙΨΗΣ ΠΆΓΟΥ NIERDZEWNEJ1.5L ΓΥΆΛΙΝΑ ΚΎΠΕΛΛΑ ΑΠΌ ΧΆΛΥΒΑ ΠΆΓΟΥ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΊΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΆΤΩ ΜΈΡΟΣ ΤΗΣ ΒΆΣΗΣ ΜΕ ΛΕΠΊΔΕΣ ΚΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΟ ΤΜΉΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΉΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΈΧΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΉΡΑ ΕΞΑΣΦΑΛΊΖΟΥΝ ΑΣΦΑΛΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΤΈΣΣΕΡΑ ΠΌΔΙΑ ΜΕ ΑΥΞΗΜΈΝΗ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΈΝΗ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΈΣ ΒΕΝΤΟΎΖΕΣ ΕΓΓΥΏΝΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ

~ ΚΆΝΤΕ Ό, ΤΙ ΘΈΛΕΤΕ! ΤΟ ΜΠΛΈΝΤΕΡ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΣΟΎΠΑΣ, ΠΙΆΤΩΝ ΓΆΛΑΚΤΟΣΣΆΛΤΣΕΣΚΡΈΑΤΑΦΡΟΎΤΑΛΑΧΑΝΙΚΆGRATING ΒΡΕΦΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΘΛΊΨΕΙ ΠΆΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΆΛΛΑ ΠΙΆΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ.

~ 5 ΕΠΊΠΕΔΑ ΤΑΧΎΤΗΤΑΣ Το μπλέντερ κυπέλλου αλλάζει ταχύτητες μέσω ενός κουμπιού1 - Η ΑΡΓΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ LODUP ΤΕΜΑΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗΣ. Το σχήμα της κανάτας και των λεπίδων επιτρέπει επίσης την κάθετη ανάμιξη.2-4 – ΑΚΟΜΑ ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΉ ΜΕ ΑΥΞΑΝΌΜΕΝΗ ΙΣΧΎΤη ικανότητα αντιστοίχισης της άλεσης και της ανάμιξης με τον τύπο των προϊόντων που αναμιγνύονται αυτήν τη στιγμή5 – ΓΡΗΓΟΡΑ ORBOTS ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΤο εξασφαλίζει εντατική ανάμιξη τεμαχισμένων προϊόντων. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΛΜΟΥ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ RPMoccations διαλείπουσα λειτουργία της συσκευής με μέγιστο αριθμό στροφών.

~ ΠΡΟΪΌΝ ΥΨΗΛΉΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ! Μοντέρνα, ασημί και μαύρα, θα λειτουργήσουν σε κάθε κουζίνα. Χάρη σε αυτό, μπορούμε εύκολα να ετοιμάσουμε γρήγορα ένα νόστιμο κοκτέιλ. ΤΟ ΠΕΡΊΒΛΗΜΑ ΒΆΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΈΧΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΉΡΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΟ ΑΠΌ ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟ ΑΤΣΆΛΙΤο κουμπί, το πλαίσιο του, το επάνω φινίρισμα του εξαρτήματος που περιέχει τον κινητήρα και η βάση με λεπίδες είναι κατασκευασμένα από μαύρο πλαστικό. Τέσσερα πόδια σε μαύρο χρώμα συμπληρώνουν την κομψή εμφάνιση της συσκευής.ΚΑΝΆΤΑ 1,5 ΛΊΤΡΩΝ ΜΕ 4 ΕΣΩΤΕΡΙΚΈΣ ΝΕΥΡΏΣΕΙΣΗ δημιουργία προφίλ των λεπίδων και το σχήμα του εσωτερικού του δοχείου τεμαχισμού εξασφαλίζουν ομοιογενή μάζα από τα προϊόντα κομμένα σε μεγαλύτερα κομμάτια, διατεταγμένα σε στρώσεις. ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΝΤΑΣ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΟΠΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗτο καπάκι για το κλείσιμο της κανάτας είναι κατασκευασμένο από διαφανές πλαστικό. Η βάση της κανάτας από μαύρο πλαστικό είναι εξοπλισμένη με λεπίδα 4 ακτίνων κατασκευασμένη από πολύ ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα.

ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΈΣ ΠΑΡΆΜΕΤΡΟΙ:ΜΈΓΙΣΤΗ ΙΣΧΎΣ - 800WΟΝΟΜΑΣΤΙΚΉ ΙΣΧΎΣ - 600WΤΆΣΗ - 220–240V ~50/60 HzΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΉΣ - ADLERΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΠΟΥ ΣΥΣΚΕΥΆΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΉ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ ΈΧΕΙ ΟΔΗΓΊΕΣ ΣΤΑ ΠΟΛΩΝΙΚΆ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΆΛΛΑ.


Τρόποι πληρωμής

  • Τραπεζικό έμβασμα
  • Μετρητά
  • Ηλεκτρονικές πληρωμές
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Τρόποι αποστολής

  • Παραλαβη χερι-χερι
  • Αποστολές εσωτερικού
  • Αποστολές εξωτερικού

Άλλες προσφορές αυτού του χονδρέμπου

Άλλες προσφορές σε αυτή την κατηγορία

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.