FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
22 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

ΜΠΑΛΙ Blucher Εσπαντρίγιες

14,00 € /ζευγάρι τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
24 ζευγάρια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ισπανία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 8 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Blucher γυναικών εσπαντρίγιες με αποκλειστική πλατφόρμα αυθεντικά γιούτα και φυσικό σπάρτο ραμμένα στο χέρι με τροπικά λουλούδια μοτίβο σε μπλε και λευκές αποχρώσεις της νύχτας. Αποκλειστική σχεδίαση περιορισμένη έκδοση που ταιριάζει με τη χώρα ντύσιμό σας, αστικές ή Ibiza παραλία. Ιδανική για να φορέσει με τζιν, φούστες, παντελόνια ή σορτς. Άνετα εσπαντρίγιες χειροποίητα από ειδικευμένους τεχνίτες σπάρτο στην Ισπανία.

Αυθεντικά σανδάλια, εσπαντρίγιες Blucher γυναίκες Σπάρτο σόλα πλατφόρμα ή υψηλής ποιότητας γιούτα. Εξαιρετικό σχεδιασμό εμπνευσμένο από την καταπράσινη και πλούσια τροπική βλάστηση του νησιού του Μπαλί στην Ινδονησία. Μια εκτύπωση τυπωμένα με οικολογικά μελάνια που είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

εσπαντρίγιες γιούτα ιδανικό για να συνδυαστεί με το βλέμμα των αστικών, τη χώρα ή την παραλία σας. Συνδεδεμένα απόλυτα με κάθε ρούχα, τζιν, παντελόνια, φούστες ή σορτς, φορέματα και ακόμη πιο απλή περικοπή.

Η άνεσή σας και ενδυμάτων της πόλης, κάνουν αυτά τα espadrilles γιούτα, το τέλειο συνταξιδιώτες αυτό το καλοκαίρι για διακοπές. Ένα κομψό και διαχρονικό σχεδιασμό εμπνευσμένο από την πλούσια έρημο του ινδονησιακό νησί του Μπαλί. Ιδανικό για το καλοκαίρι, άνοιξη και το φθινόπωρο, και εάν είστε αρκετά τυχεροί να ζήσουν σε ένα ζεστό μέρος, μπορείτε να τα φοράτε όλο το χρόνο.

Τα σανδάλια Μπαλί είναι ευέλικτο, μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν κάθε εμφάνιση ή την τάση. Απολαύστε την υπέροχη βόλτες με ποδήλατο στην εξοχή ή στην πόλη υποστηρίξεως αυτά τα αυθεντικά εσπαντρίγιες φυσικό σπάρτο.


Κλειστά αρχεία
Κατεβάστε το αρχείο dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(4).pdf Κατεβάστε το αρχείο dorothy-mambo-mogambo-ss17(4).pdf


Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.