FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
20 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

MotoShield Motorbike Ανδρικά Προστατευτικά Μαύρο Πράσινο M

11,10 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
49 τεμάχια
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm7217
EAN:
=VLOOKUP(A547,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Αυτό το υψηλής ποιότητας προστατευτικό παντελόνι με επένδυση είναι ειδικά σχεδιασμένο για σκι, rollerblading, snowboard και ποδηλασία. Ο ευέλικτος εξοπλισμός προστασίας με επένδυση 3D διασφαλίζει ότι είστε πάντα ασφαλείς στο πιο δύσκολο έδαφος και με τον ταχύτερο ρυθμό.
Κύρια χαρακτηριστικά:

Αντικραδασμική προστασία από EVA στο προστατευτικό ισχίου και ουράς: Κατασκευασμένο από ανθεκτικό και ανθεκτικό στις κρούσεις υλικό EVA, η απορρόφηση κραδασμών στην περιοχή του ισχίου και του κόκκυγα παρέχει ειδική προστασία για τον χρήστη, μειώνοντας την πιθανότητα τραυματισμού.

Αντικραδασμική προστασία 3D: Η πρωτοποριακή τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών 3D διαχέει αποτελεσματικά την ενέργεια πρόσκρουσης, προστατεύοντάς σας από πιθανούς τραυματισμούς και δυσάρεστα χτυπήματα.

Αντοχή στην πτώση: Το προστατευτικό παντελόνι έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει αποτελεσματικά τον χρήστη κατά τη διάρκεια πτώσεων και πτώσεων, αυξάνοντας την αίσθηση ασφάλειας και άνεσης όταν παίζει extreme sports.

Καθολική εφαρμογή: Ιδανική για σκι, rollerblading, snowboard και ποδηλασία. Η προστατευτική γραμμή με επένδυση ταιριάζει εύκολα στα αθλητικά σας ρούχα και μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στον προστατευτικό εξοπλισμό σας.

Άνεση και ευελιξία: Κατασκευασμένη από ελαφριά υλικά που αναπνέουν, η προστατευτική γραμμή έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σας, παρέχοντας μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων.

Επιλέξτε αυτό το προστατευτικό παντελόνι αν θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας την καλύτερη προστασία ενώ παίζετε το αγαπημένο σας extreme sport!



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.