FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
21 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Παρακολούθηση μωρού VB603

40,12 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 80,23 €


Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
5 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm7403
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Η οθόνη μωρού VB603 είναι το τέλειο εργαλείο για να παρακολουθείτε το παιδί σας. Αυτή η ασύρματη οθόνη μωρού οπτικής κάμερας 3,2 ιντσών είναι ένα αξιόπιστο προϊόν. Έχει υψηλή ποιότητα και λειτουργικά χαρακτηριστικά ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των σύγχρονων γονέων.

Η οθόνη μωρού VB603 δεν απαιτεί ξεχωριστή λειτουργία αποθήκευσης και είναι εύκολη στη χρήση αμέσως. Χάρη στην τροφοδοσία ρεύματος με τάση 5V, λειτουργεί αξιόπιστα. Αυτή η οθόνη μωρού δεν διαθέτει λειτουργία ζουμ και δεν χρησιμοποιεί ρεύμα.

Το εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας είναι από 10 έως 25 μοίρες, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά στις περισσότερες περιβαλλοντικές συνθήκες. Είναι κατασκευασμένο από υλικό ABS, το οποίο δίνει ανθεκτικότητα και αξιοπιστία στη συσκευή.

Η οθόνη μωρού VB603 έχει εξαιρετικές πρόσθετες παραμέτρους, όπως ο τύπος κονσόλας 06. Ο τύπος φωνής του είναι μια δυνατή ενδοεπικοινωνία, επομένως μεταδίδει σαφείς και κατανοητούς ήχους. Η απόσταση υπέρυθρης νυχτερινής όρασης είναι 5-8 μέτρα, ώστε να μπορείτε εύκολα να παρατηρήσετε το παιδί σας ακόμα και στο σκοτάδι. Η τροφοδοσία του είναι μια ηλεκτρική σύνδεση, η οποία εξασφαλίζει αξιόπιστη και μακροχρόνια λειτουργία.

Το βρεφικό μόνιτορ VB603 διαθέτει εξαιρετικά πρακτικό και φορητό σχεδιασμό. Είναι εξοπλισμένο με αμφίδρομη λειτουργία ενδοεπικοινωνίας, ώστε να μπορείτε εύκολα να επικοινωνείτε με το παιδί σας. Διεξάγει επίσης παρακολούθηση θερμοκρασίας, ώστε να μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε την άνεση του παιδιού σας.

Η συσκευή διαθέτει επίσης ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, καθώς και λειτουργία νυχτερινής όρασης με αυτόματο αισθητήρα. Χάρη στη μετάδοση ψηφιακού σήματος, έχετε μια σταθερή εικόνα χωρίς παρεμβολές στην έγχρωμη οθόνη LCD 3,2". Η μπαταρία έχει μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 5 ώρες σε λειτουργία φωνητικού ελέγχου.
Η οθόνη μωρού VB603 είναι πολύγλωσση.

Ανακαλύψτε την άνεση και την ασφάλεια του μόνιτορ μωρού VB603 και απολαύστε την ηρεμία ότι μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε το παιδί σας. Αυτή η αξιόπιστη και ευέλικτη οθόνη μωρού είναι η τέλεια επιλογή για τους σύγχρονους γονείς.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.