FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
10 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου έκδοσης Halo Λαμπτήρες προβολής

6,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
127 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
254 τεμάχια
Χώρα
Τσεχία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου έκδοσης Halo Λαμπτήρες προβολής ουράνιου τόξου Φωτισμός ηλιοβασιλέματος Εκθεσιακός χώρος Σαλόνι Υπνοδωμάτιο Βεράντα Φώτα τοίχου φόντου

Κατάσταση: Ολοκαίνουργιο

Διαθέσιμη ποσότητα: 254 τμχ (2 παλέτες)

MOQ: 127 τμχ (1 παλέτα)

Απόθεμα: CZ - σε απόθεμα

Χωρίς να μασάω λόγια, το φωτιστικό δαπέδου Halo Edition Evo είναι ένα μοντέρνο σχέδιο φωτιστικού δαπέδου που συνδυάζει την τέχνη με την τεχνογνωσία. Είναι ένα εξαιρετικά συμπαγές φωτιστικό δαπέδου, παρόλο που χρησιμοποιεί ένα διχρωμικό φίλτρο για να διασπάσει το φως σε ένα ατελείωτο φάσμα χρωμάτων.

Το νέο φωτιστικό δαπέδου LED διακόσμησης ατμόσφαιρας σε στυλ ηλιοβασιλέματος σάς επιτρέπει να αισθάνεστε την ατμόσφαιρα όταν δύει ο ήλιος χωρίς να βγείτε έξω και μπορεί επίσης να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα του ήλιου που ανατέλλει κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Η βάση του φωτιστικού μπορεί να περιστραφεί πάνω-κάτω, ή αριστερά και δεξιά, και μπορούν να δημιουργηθούν διαφορετικά φώτα από διαφορετικές γωνίες, ώστε να φέρνουν διαφορετικά εφέ στο δωμάτιό σας.

Το μέγεθος και το σχήμα του φωτοστέφανου μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της περιστροφής της κεφαλής της λάμπας και της απόστασης από τον τοίχο για να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που σας αρέσει. Είναι κατάλληλο για φωτογράφους να βγάλουν καλλιτεχνικές φωτογραφίες και να ενισχύσουν την οικογενειακή ατμόσφαιρα.
Η στιβαρή βάση και ο στιβαρός σχεδιασμός του επιτρέπουν να τοποθετείται ελεύθερα, η βάση ζυγίζει περίπου 3 κιλά γιατί δεν ανατρέπεται εύκολα.
Αν ονειρεύεστε να έχετε μια ρομαντική μοντέρνα οικογένεια, τότε αυτό το φωτιστικό δαπέδου είναι απαραίτητο. Είτε το τοποθετήσετε στην κύρια κρεβατοκάμαρα, στο δωμάτιο για κορίτσι, στο σαλόνι ή στο ξενώνα, θα σας προσθέσει πολλά ονειρικά συναισθήματα.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.