FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
19 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Μονωμένο μπουκάλι νερού από ανοξείδωτο ατσάλι με άχυρο, 16 Oz

13,47 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
Προς διαπραγμάτευση

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
14 τεμάχια
Χώρα
Αυστραλία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
6 ημέρες
Κωδικός SKU:
TBK0006
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
>Μάρκα: The Brandster
>Χρώμα: ανοιχτό μωβ, γαλάζιο, ανοιχτό γκρι, μαύρο & ροζ
>Αξιόπιστο καπάκι που δεν χυθεί
> Τοποθετείται εύκολα σε ποτηροθήκες αυτοκινήτου ψυγείου
>Η κατασκευή διπλού τοιχώματος προσθέτει ανώτερη μόνωση
>Φαρδύ άνοιγμα & λεπτή σχεδίαση σώματος
> Το πιο κομψό δοχείο ποτών
>Επιλεγμένη τρύπα από άχυρο για εύκολη κατανάλωση εν κινήσει

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
> Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
>Χωρητικότητα: 16 oz (480 ml) , 25 oz (750 ml)
>Διατηρήστε ζεστό/κρύο για 8-10 ώρες

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
1 x ποτηράκι από ανοξείδωτο χάλυβα με προστασία από διαρροές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
Το μονωμένο ποτήρι Brandster είναι ένα ποτήρι με μόνωση κενού από ανοξείδωτο χάλυβα με κατασκευή διπλού τοιχώματος, το οποίο παρέχει μόνωση για ζεστά και κρύα ροφήματα. Αυτό το ποτήρι έχει ένα καπάκι που ασφαλίζει στη θέση του, αποτρέποντας τις διαρροές. Διαθέτει επίσης σχεδιασμό ανθεκτικό στο πιτσίλισμα που αποτρέπει τις διαρροές από οποιαδήποτε γωνία. Το ποτήρι με μόνωση Brandster μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε χρειάζεται να πιει κρύα υγρά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτά περιλαμβάνουν αθλητές, άτομα που εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους το καλοκαίρι και άτομα που εργάζονται σε ζεστά περιβάλλοντα όλο το χρόνο. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για ένα καταπληκτικό ποτήρι.

>Το ποτήρι με μόνωση Brandster είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά ποτηράκια από ανοξείδωτο χάλυβα που κυκλοφορούν. Η κατασκευή του με διπλά τοιχώματα προσθέτει ανώτερη μόνωση, η οποία διατηρεί τα ποτά σας κρύα για πολλές ώρες. Στη συσκευασία, θα λάβετε ένα ποτήρι & καλαμάκι από ανοξείδωτο χάλυβα.
>Με τον ανοξείδωτο χάλυβα, ο οποίος δεν είναι ορατός και επομένως είναι πιο δύσκολο να διεισδύσουν οι ακτίνες της θερμοκρασίας, χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για να ζεσταθούν ή να κρυώσουν τα ποτά. Επιπλέον, πολλά μπουκάλια νερού από ανοξείδωτο χάλυβα είναι μονωμένα με μοναδικό σκοπό να διατηρούν τα ποτά κρύα για έως και 24 ώρες.
>Το ποτήρι με μόνωση Brandster είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για χρήση στο γραφείο ή στο δρόμο. Είναι ελκυστικό και πρακτικό με τον κομψό σχεδιασμό του. Αυτό το μονωμένο ποτήρι είναι ευέλικτο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για υγρά σε θερμοκρασία δωματίου όσο και για ζεστά ροφήματα. Έρχεται επίσης με θήκη για καλαμάκι και φαρδύ στόμιο που το καθιστά εύκολο να το πιείτε.
>Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο με σκοπό να έχει την ευελιξία που ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες. Η γκάμα των προϊόντων τους είναι ανθεκτική και αντέχει σε διάφορες καιρικές συνθήκες. Μόνωση κενού, χωρίς BPA και στεγανότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των προϊόντων τους που τα κάνουν πραγματικά να αξίζουν τα χρήματα που δαπανώνται για αυτά.
>Το ποτήρι με μόνωση Brandster είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα κομψού δοχείου ποτών. Είναι ιδανικό για όποιον χρειάζεται να παραμείνει ενυδατωμένος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή του χειμώνα, με το σχεδιασμό του από ανοξείδωτο ατσάλι και το καπάκι κενού που κρατά το ποτό σας κρύο για ώρες. Εκτός από αυτό το προϊόν είναι εύκολο στη χρήση, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε το συντομότερο όταν λάβετε την παραγγελία σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το προϊόν θα αποσταλεί από την Αυστραλία με υπηρεσία ταχείας παράδοσης σε όλη την Αυστραλία. **Κατά την κανονική λειτουργία των υπηρεσιών Logistics/Courier (εξαιρουμένων τυχόν διαταραχών ή συμφόρησης), ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 3-6 εργάσιμες ημέρες για διευθύνσεις σε μεγάλες πόλεις, κωμοπόλεις και αστικούς οικισμούς. Μπορεί να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση δύο εργάσιμων ημερών για τις αγροτικές διευθύνσεις.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.