FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
14 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Μίνι κάμερα σώματος με οθόνη HD IPS με περιστρεφόμενο φακό 180° και πίσω κλιπ

23,50 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 47,00 €


Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
5 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm7402
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Η κάμερα είναι εξαιρετικά συμπαγής και ελαφριά σε μαύρο χρώμα, γεγονός που της δίνει μια διαχρονική και κομψή εμφάνιση. Το μέγεθός του είναι μίνι, ώστε να μπορείτε εύκολα να το πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε, ώστε να μην χάσετε ούτε στιγμή.

Το προϊόν μας διαθέτει έγχρωμη οθόνη 1,54 ιντσών που διευκολύνει την πλοήγηση και την αναπαραγωγή εγγεγραμμένου περιεχομένου. Χάρη στον αισθητήρα υψηλής ευαισθησίας CMOS, η κάμερα καταγράφει εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας.

Ο φακός έχει διάφραγμα F/NO: 2,8, οπτικό πεδίο 120 μοιρών και ελάχιστη εστιακή απόσταση 50 cm. Αυτό σας επιτρέπει να καταγράφετε μακρινά αντικείμενα με ευκρινείς και λεπτομερείς λεπτομέρειες.

Η κάμερα καταγράφει βίντεο σε μορφή AVI και χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο μικρόφωνο για εγγραφή ήχου υψηλής ποιότητας. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 1000mAh, η οποία είναι αρκετή για έως και 7 ώρες συνεχούς εγγραφής βίντεο.

Η ανάλυση βίντεο προσφέρει δύο επιλογές:

FHD: 1920 * 1080 
HD: 1280*720 

Η προεπιλογή είναι ανάλυση FHD, η οποία εξασφαλίζει εκπληκτικά ευκρινές και λεπτομερές βίντεο. Οι φωτογραφίες λαμβάνονται σε μορφή JPEG και υποστηρίζουν πολλές διαφορετικές αναλύσεις:

3Μ (2048*1596)
2Μ (1920*1080)
1Μ (1280*720)
VGA (640 * 480)

Το ενσωματωμένο ηχείο διευκολύνει την αναπαραγωγή εγγεγραμμένου ήχου και βίντεο, ενώ η ενσωματωμένη μπαταρία υψηλής τάσης πολυμερούς λιθίου εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η κάμερα διαθέτει υποδοχή USB-C υψηλής ταχύτητας που επιτρέπει την εύκολη μεταφορά δεδομένων και τη γρήγορη φόρτιση. Μπορείτε να προσθέσετε μια εξωτερική κάρτα TF (έως 128 GB) για να ελευθερώσετε αρκετό χώρο για την αποθήκευση των εγγραφών σας (συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κάρτα TF για καλύτερα αποτελέσματα εγγραφής).

Το συνιστούμε σε φρουρούς ασφαλείας, επιθεωρητές BKV - máv, αστυνομικούς, πυροσβέστες, ακραίους αθλητές, ταχυμεταφορείς και ταχυδρόμους.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.