FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Midland MA31-L Ακουστικό μικροφώνου με 2 ακίδες

21,84 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
300 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 8 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Ο ακουστικός σωλήνας Midland MA31-L και το μικρόφωνο μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ραδιοφωνικούς σταθμούς Midland 2-pin CB ή PMR όπως Alan 52, Alan 42, G7, G9 κ.λπ. Το μικρόφωνο διαθέτει 2 λειτουργίες: VOX ή PTT. Τοποθετήστε το κουμπί στη θέση VOX για να εκπέμπει συνεχώς ή στη θέση PTT για εκπομπή μόνο πατώντας το πλήκτρο PTT (πατήστε για να μιλήσετε).
Το σύστημα MA31-L είναι ένα ακουστικό μικροφώνου και ένα εξειδικευμένο κουμπί εκπομπής για σταθμούς PMR Midland, επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιηθούν χωρίς τη χρήση χεριών. Είναι επίσης γνωστός με τον όρο Hands-Free.
Το κράνος είναι εξοπλισμένο με ένα εύκαμπτο ακουστικό σωλήνα από καουτσούκ που προσφέρει αυξημένη άνεση και πολύ μεγαλύτερη κινητικότητα, εξαλείφοντας τον κίνδυνο βίας και σπάζοντας / διακόπτοντας το καλώδιο σε επαναλαμβανόμενες κινήσεις του κεφαλιού. Εκτός αυτού, το σύστημα In Ear (στο αυτί) παρέχει καθαρό ήχο καθαρό, εξαλείφοντας τον θόρυβο του περιβάλλοντος.
Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της λειτουργίας VOX αυτού του σταθμού με αυτό το ακουστικό, το οποίο σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τη μετάδοση ανίχνευσης ήχου / φωνής. Έτσι, το σύστημα ανοιχτής ακρόασης καθίσταται 100% λειτουργικό εξαλείφοντας ακόμη και την πίεση του κουμπιού PTT (εκπομπή).



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.