FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Midland Alan 42 DS φορητός ραδιοφωνικός σταθμός CB με Squelch Digital

119,99 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
100 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 8 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Μεγάλη οθόνη
Η οθόνη είναι μεγάλο σε σχέση με το μέγεθος του σταθμού, πράσινο φωτισμό και εμφανίζει το κανάλι, την εκπομπή / λήψη, με ένα πλήθος άλλων δραστικών λειτουργιών του προϊόντος.
Μειωμένες διαστάσεις
Τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πολλαπλά πλεονεκτήματα του μικρότερου ραδιοφωνικού σταθμού CB. Ο ραδιοφωνικός σταθμός πέφτει στην παλάμη (παρόμοιος με φορητό ραδιοτηλέφωνο) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι χωρίς κανένα πρόβλημα. Εκτός από αυτές, οι μειωμένες διαστάσεις σας επιτρέπουν να το τοποθετήσετε στο υποβραχιόνιο ή στους μικρούς χώρους που βρίσκονται πάνω σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο.
Πολλαπλές λειτουργίες
Παρά το γεγονός ότι ένα πολύ μικρό σταθμό έρχεται με ένα πλήθος λειτουργιών: Digital αυτή τη λειτουργία, σάρωση καναλιών, Dual Watch, κλείδωμα πληκτρολογίου, θωρακισμένο φωτισμού, ζάπινγκ μεταξύ των καναλιών, EMG, υψηλής ισχύος / χαμηλής (4W / 1W).
Multi Band
Για εκείνους που χρησιμοποιούν άλλες μπάντες επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ο σταθμός είναι εξοπλισμένος με την εργασία αλλαγή της ώρας σε αντιστοιχία με κάθε χώρα.
Ρυθμιζόμενη ισχύς
Ρυθμιζόμενη ισχύς εξόδου High / Low είναι χρήσιμο τόσο σε ορισμένες χώρες της ΕΕ, όπου ρυθμίζεται από διαφορετικούς νόμους της Ρουμανίας, και σε μια εποχή που ο σταθμός χρησιμοποιείται στο ύπαιθρο για εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας.

συνδεσιμότητα
Alan σταθμό 42 DS είναι πολυλειτουργικό, με διπλή χρήση: κεραία του αυτοκινήτου στο σώμα και στην ανοικτή (parking) Ασύρματο και BNC κεραία. Ο βύσμα BNC επιτρέπει την τοποθέτηση μίας μικρής κεραίας στον ανοικτό σταθμό (parking) μόνο. Συνδέσεις για μικρόφωνο και ακουστικά / ηχείο επιτρέπει τη σύνδεση hands-free αφιερωμένη στην Midland ΜΑ31-L που μπορούμε να παραδώσουμε άμεσα από πέτου και ακουστικά μπορούν να λαμβάνουν στο αυτί.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.