WELCOME SUMMER
-35%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Microsoft Lumia 820/830 Smartphone 5 ιντσών, χώρος αποθήκευσης 16 GB, παράθυρα 8.1

από 25,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
27,00 € από 100 μεχρί 100 τεμάχια
25,00 € από 200 μεχρί 200 τεμάχια

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
100 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
200 τεμάχια
Χώρα
Γερμανία
Βαθμός
B-Ware  
Μάρκες
Microsoft - Nokia - Hermes - stock
Τελευταία ενημέρωση
πριν 11 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Το Κινητό Του Λούμια 830
Το smartphone υψηλής ταχύτητας με το OneDrive
Χάρη στο εξαιρετικά γρήγορο LTE data turbo, μπορείτε να απολαύσετε το mobile Internet με το Nokia Lumia 830 με έναν εντελώς νέο και εξαιρετικά γρήγορο τρόπο. Ακόμα και οι πιο απαιτητικές εφαρμογές δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα με τον επεξεργαστή 1,2 GHz και τη μνήμη RAM 1 GB και θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία smartphone που δεν θέλετε πλέον να χάσετε.
Με τον χώρο αποθήκευσης 15 GB στο cloud στο OneDrive, τίποτα δεν χάνεται ποτέ ξανά. Μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε όλες τις φωτογραφίες, τα τραγούδια και τα έγγραφά σας και να έχετε πρόσβαση σε αυτά από οπουδήποτε. Όλο το περιεχόμενο στο λογαριασμό σας στο OneDrive είναι ιδιωτικό και θα κοινοποιείται μόνο όταν το θέλετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μοιραστείτε τα πάντα με τους φίλους και την οικογένειά σας και να τα κάνετε διαθέσιμα σε όλους.
Το καλύτερο με μια ματιά
• Επεξεργαστής 1,2 GHz
• 1 GB ΜΝΉΜΗ RAM
• Κάμερα καθαρής προβολής 10MP
• Λειτουργικό σύστημα Windows Τηλέφωνο 8.1
• Διαθέσιμο εναλλάξιμο κάλυμμα

Οι αγαπημένες σας εφαρμογές πάντα μαζί σας
Εκτός από το WhatsApp, το Facebook και το Skype, πολλές άλλες εύχρηστες και διασκεδαστικές εφαρμογές είναι έτοιμες για χρήση στο Lumia 830 σας. Γεφυρώστε μεγάλους χρόνους αναμονής με τα νέα παιχνίδια ή χρησιμοποιήστε την πλοήγησή μας Here Drive Plus για να φτάσετε στον επιθυμητό προορισμό σας αξιόπιστα και χωρίς παρακάμψεις. Από τις εφαρμογές φωτογραφιών έως τις ειδήσεις και τον καιρό έως τις εφαρμογές φυσικής κατάστασης και διατροφής, το Windows Store σάς επιτρέπει να επιλέγετε τα προσωπικά σας αγαπημένα από περισσότερες από 350.000 εφαρμογές, ενώ καθημερινά προστίθενται περισσότερες.

Γραφείο για όλους
Το Microsoft Office είναι προεγκατεστημένο στο Lumia 830, ώστε να μπορείτε να επεξεργάζεστε γρήγορα και εύκολα όλα τα σημαντικά έγγραφα του Word, του Excel ή του PowerPoint εν κινήσει και να έχετε πρόσβαση σε αυτά ανά πάσα στιγμή. Στο σπίτι ή στο γραφείο, μπορείτε εύκολα να συνεχίσετε να εργάζεστε στο φορητό υπολογιστή, τον υπολογιστή ή το tablet σας. Αυτό είναι καθαρή ευελιξία. Αποκτήστε την πλήρη εμπειρία του Office τώρα.

Εικόνες που εμπνέουν
Με το Nokia Lumia 830, όχι μόνο έχετε πρόσβαση σε εξαιρετικές εφαρμογές φωτογραφιών όπως το Nokia Creative Studio, αλλά έχετε επίσης το καλό υλικό επί του σκάφους. Η κάμερα PureView 10 megapixel με οπτικά από τη Zeiss τραβάει ευκρινείς φωτογραφίες που σας επιτρέπουν να απαθανατίσετε τις όμορφες στιγμές της ημέρας. Το Lumia προσφέρει επίσης πολλά διαφορετικά προγράμματα επεξεργασίας για να κάνει τις ηχογραφήσεις σας μια εμπειρία.

Ζήστε την εμπειρία του Windows Phone 8.1
Με τη νέα έκδοση Windows Phone 8.1, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το smartphone σας τόσο εύκολα όσο ο φορητός υπολογιστής ή ο υπολογιστής σας στο σπίτι και να ανταλλάσσετε γρήγορα αρχεία μεταξύ όλων των συσκευών σας. Χάρη στα διαφανή δυναμικά πλακίδια, έχετε πάντα μια επισκόπηση και βλέπετε αμέσως πότε οι φίλοι σας μοιράζονται κάτι. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τα κεραμίδια σας σύμφωνα με το στυλ σας.
Και το καλύτερο από όλα: Με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1, έχετε τις βέλτιστες συνθήκες για αναβάθμιση σε Windows 10.
Τραπεζικό έμβασμα ή μεταφορά
Αποστολή έως 100 συσκευές 19,99 € σε όλη τη Γερμανία ή 25,00 € σε όλη την Ευρώπη.
Από 500 συσκευές δωρεάν αποστολή / σε όλη την Ευρώπη.
Οι συσκευές παραδίδονται σε διαφορετικά χρώματα. Τα περισσότερα από τα αγαθά χρησιμοποιούνται Β-αγαθά (ποιότητα Β και Γ).
Από καιρό σε καιρό υπάρχουν επίσης νέες συσκευές που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν (A-stock / με αλουμινόχαρτο).
Οι συσκευές παραδίδονται συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας και του οπισθόφυλλου (πίσω κάλυμμα).
Τα νέα αξεσουάρ για συσκευές, περιλαμβάνουν καλώδιο φόρτισης, πρίζα και ακουστικά μπορούν να αγοραστούν με επιπλέον χρέωση 4 € ανά συσκευή, είναι νέο.
Δεν περιλαμβάνονται συσκευές με θραύση οθόνης.
Αυτό το κείμενο είναι ένα τυποποιημένο κείμενο που ισχύει για όλες τις διαφημίσεις μας.
"Οι συσκευές είναι ενεργοποιημένες/απενεργοποιημένες και έχουν δοκιμαστεί για λειτουργικότητα LCD. Οι συσκευές παραδίδονται συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας και του πίσω καλύμματος.
Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση που δοκιμάστηκε σημαίνει ότι οι συσκευές ελέγχονται για να διαπιστωθεί εάν μπορούν να ενεργοποιηθούν. Επιπλέον, η οθόνη LCD έχει δοκιμαστεί.

Φωτογραφίες Illustrative καμία εγγύηση ότι η κατάσταση είναι η ίδια με αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες ή ότι περιλαμβάνεται στην ανάρτηση που λαμβάνετε.
Χρόνος παράδοσης μετά την παραλαβή της πληρωμής στέλνουμε τα αγαθά, σε εσάς, χρόνος παράδοσης 1-5 ημέρες, ανάλογα με το πού βρίσκεστε.
Θα λάβετε τον αριθμό αποστολής, μπορείτε να παρακολουθείτε το πακέτο στο Διαδίκτυο.
Στέλνουμε με DHL, DPD, GLS, UPS, Hermes και άλλους, ανάλογα με το τι προσφέρει η καλύτερη τιμή.
Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση που δοκιμάστηκε σημαίνει ότι οι συσκευές ελέγχονται για να διαπιστωθεί εάν μπορούν να ενεργοποιηθούν. Επιπλέον, η οθόνη LCD έχει δοκιμαστεί.
Εάν υπάρχει απόθεμα μιας συσκευής, όχι πλέον ο πλήρης αριθμός, σε απόθεμα, λαμβάνετε συσκευές της ίδιας κατηγορίας τιμών ή 2 συσκευές του επόμενου εύρους τιμών (2 = 1).
Από καιρό σε καιρό υπάρχουν συσκευές όπου η μπαταρία δεν είναι πλέον η καλύτερη ή προκύπτει μόνο μερική φόρτιση.
Με περισσότερες από 150.000 συσκευές, αυτό μπορεί να συμβεί.
Οι συσκευές είναι ενεργοποιημένες/απενεργοποιημένες και έχουν δοκιμαστεί για λειτουργικότητα LCD. Οι συσκευές παραδίδονται συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας και του πίσω καλύμματος.

Οι μπαταρίες είναι αναλώσιμα, ακόμη και οι κατασκευαστές τα περιορίζουν μόνο



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.