FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
17 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Μηχανή υπερχείλισης με μύλο Aromatica X 1,2 l

115,35 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Klarstein
Κωδικός SKU:
4260509687454
EAN:
4260509687454
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Aromatica X καφετιέρα γυαλί μύλος άρωμα + ανοξείδωτο ατσάλιMmm, φρέσκος καφές! Με την καφετιέρα Klarstein Aromatica X με ενσωματωμένο μύλο σε φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι – ο καθένας μπορεί να παρασκευάσει αρωματικό καφέ με απλό και ξεχωριστό τρόπο.

Αγαθά μετά την επιστροφή - έχει σπασμένες λαβές της δεξαμενής νερού - είναι πλήρως λειτουργικό.
Κατολογική τιμή: 1.069,99 zł

Μια νέα έκδοση του καφέ - καφετιέρα Klarstein Aromatica X αλέθει μέχρι 180 γραμμάρια κόκκων ταυτόχρονα, παρέχοντας αλεσμένο καφέ με πλήρες άρωμα. 3 βαθμοί λείανσης, από πολύ λεπτό έως χοντρό, σας επιτρέπει να ταιριάξετε τη συνοχή του αλεσμένου καφέ στις επιθυμίες σας. Όσο πιο λεπτός είναι αλεσμένος, τόσο πιο δυνατός και αρωματικός είναι ο καφές μετά την παρασκευή. Για να εμβαθύνετε την ευχαρίστηση της κατανάλωσης καφέ, η ένταση του αρώματος κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας ζυθοποιίας (έως 12 φλιτζάνια) μπορεί να βελτιστοποιηθεί χρησιμοποιώντας τη λειτουργία aroma +: διπλός χρόνος παρασκευής για να επιτευχθεί το μέγιστο άρωμα. Χάρη στον ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη, η καφετιέρα Klarstein Aromatica X μπορεί να ενεργοποιηθεί σε μια ακριβώς προγραμματισμένη ώρα - έτσι το πρωί θα ξυπνήσετε με τη μυρωδιά του φρεσκοκομμένου καφέ και όταν επιστρέψετε από την εργασία, ο αρωματικός καφές θα σας επιτρέψει να ενισχύσετε τον εαυτό σας.

Φυσικά, η καφετιέρα λειτουργεί επίσης με βάση τον αλεσμένο καφέ. Όλες οι ρυθμίσεις γίνονται εύκολα στον ευανάγνωστο πίνακα ελέγχου με οθόνη LED. Ωστόσο, η συμπαγής καφετιέρα με τον απλό, φουτουριστικό σχεδιασμό της έχει περαιτέρω πλεονεκτήματα που βελτιστοποιούν την απόλαυση του καφέ: η εστία διατηρεί τη γυάλινη κανάτα ζεστή για 40 λεπτά, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε αυτό το αρωματικό ποτό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το αφαιρούμενο σταθερό φίλτρο που καλύπτεται με χρυσή επίστρωση δεν αλλάζει τη γεύση του καφέ, καθιστώντας το ακόμα πιο εκλεπτυσμένο. Η αφαιρούμενη λαβή διευκολύνει τον καθαρισμό και εξαλείφει το πρόβλημα της στάγδην. Ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα στη δεξαμενή νερού βελτιώνει την ποιότητα του νερού και προστατεύει από την απολέπιση. Μια σαφώς ορατή κλίμακα διευκολύνει την πλήρωση της δεξαμενής με νερό στην απαραίτητη ποσότητα. Τέλος, αξίζει να δοθεί προσοχή στον μύλο, ο οποίος - σε σύγκριση με άλλες συσκευές αυτής της κατηγορίας προϊόντων - λειτουργεί εξαιρετικά ήσυχα και σε συνδυασμό με μια διακριτική διαδικασία παρασκευής, μετατρέπει την προετοιμασία του καφέ σε μια ευχάριστη και χαλαρωτική εμπειρία.

Τέλος, ήρθε η ώρα για έναν νόστιμο καφέ φτιαγμένο από φρεσκοαλεσμένους κόκκους με ατομικό βαθμό δύναμης - η καφετιέρα Klarstein Aromatica X θα κάνει τις καρδιές των λάτρεις του καφέ να χτυπούν πιο γρήγορα.

Βασικές πληροφορίες: Πλήρες άρωμα: Καφετιέρα με ενσωματωμένο μύλο για την παρασκευή φρεσκοαλεσμένου καφέ24ωρο χρονοδιακόπτη: Παρασκευή καφέ στο λεπτό - φρεσκοκομμένος καφές όταν ξυπνάτε και προέρχεστε από την εργασίαΑτομική απόλαυση: 3 στάδια άλεσης και λειτουργία aroma+ με διπλό χρόνο παρασκευής καφέ (κατόπιν αιτήματος)Απλός καθαρισμός: Φίλτρο σε αφαιρούμενη λαβή για εύκολη εκκένωση χωρίς στάγδηνΦίλτρα για να διαλέξετε:      Δυνατότητα χρήσης χάρτινων φίλτρων ή του συμπεριλαμβανόμενου φίλτρου με χρυσή επίστρωση Ποιότητας νερού: το φίλτρο ενεργού άνθρακα παρέχει καθαρό νερό και προστατεύει από τη συσσώρευση ασβεστόλιθουΠροσακτική σχεδίαση: Περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα σε κομψό, φουτουριστικό στυλ

Καταλύματα:

κλίμακα στάθμης νερού με ορατή διαίρεση στον αριθμό των κυπέλλων (διαβαθμισμένος βαθμός)
Απλή λειτουργία με ευανάγνωστα κουμπιά και μπλε οθόνη με οπίσθιο φωτισμό
ρύθμιση του αριθμού των φλιτζανιών (2, 4, 6, 8, 10 και 12) για την επιλογή της ποσότητας αλεσμένου καφέ (μόνο σε λειτουργία άλεσης)
μύλος για 180 g κόκκους καφέ
Φίλτρο με χρυσή επικάλυψη: μόνιμο φίλτρο ουδέτερης γεύσης για βελτιστοποίηση της γευστικής εμπειρίας
ενσωματωμένο φίλτρο ενεργού άνθρακα στη δεξαμενή νερού για να μαλακώσει το νερό
μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προηγουμένως αλεσμένο καφέ
Λειτουργία συγκράτησης θερμότητας έως και 40 λεπτά μετά το τέλος της διαδικασίας παρασκευής
προστασία από στάγδην μετά την αφαίρεση της καφετιέρας
αφαιρούμενη δεξαμενή νερού
τροφοδοσία: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης:
1 x Καφετιέρα
1 x γυάλινη κανάτα
δήλωση

Διαστάσεις:Διαστάσεις: περίπου 22 x 42 x 27,5 cm (ΠxΥxΒ)Μήκος καλωδίου δικτύου: περίπου 100 cmΣυσκευασία: περίπου 6 kg

Το χαρτοκιβώτιο μπορεί να φέρει ίχνη αποθήκευσης. Ελέγχουμε κάθε προϊόν πριν από την αποστολή.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.