FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
16 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Μεγάλη μικτή σειρά Απόκριες τρομακτικές φιγούρες διακόσμησης τρόμου Ένα εμπόρευμα

1.499,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
12 τεμάχια
Χώρα
Γερμανία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Υπάρχουν πολλά κορυφαία είδη αποκριών σε αυτές τις έξυπνες παλέτες ειδικών αντικειμένων. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για μια δυνατή εκδήλωση πωλήσεων πριν από την έναρξη της χριστουγεννιάτικης επιχείρησης.

Οι παλέτες μας περιέχουν ό,τι σχετίζεται με το Halloween, όπως κοστούμια - διακόσμηση - κινούμενες φιγούρες και πολλά άλλα.


Η τιμή αγοράς σας 1499 ευρώ ανά παλέτα - η πιθανή τιμή πώλησης ανά παλέτα περίπου 3000 ευρώ! (αυτά είναι αποκλειστικά κανονικά προϊόντα A από την τρέχουσα σεζόν)


Με την υπέροχη παιδική μας φορεσιά, είστε το απόλυτο βλέμμα το βράδυ του Halloween. Χρησιμοποιήστε αυτό το υπέροχο παιδικό κοστούμι για την τρομερά όμορφη αποκριάτικη μεταμφίεσή σας. Είτε ως αξεσουάρ κοστουμιών είτε ως μεμονωμένο αξεσουάρ, αυτή η στολή σκελετού για παιδιά είναι μια εξαιρετική επιτυχία.


Ιδανικό για το αποκριάτικο πάρτι και την αποκριάτικη μεταμφίεσή σας. Η παιδική στολή με σκελετό έχει πολύ ωραία εφαρμογή που την κάνει άνετη στη χρήση.


Γίνετε ο απόλυτος τρόμος τη νύχτα του Halloween με το κοστούμι μας.


ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ : ετοιμαστείτε για μια ένδοξα τρομακτική αποκριάτικη βραδιά με αυτή την αποκριάτικη στολή από σκελετό που θα αφήσει τους καλεσμένους άφωνους.


ΥΛΙΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ: Η αποκριάτικη στολή τρόμου μας είναι η τέλεια στολή και είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό και είναι φιλική προς το περιβάλλον.


ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ: Η στολή μας Happy Halloween διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, 116/128 και 134/146, πάντα διπλά μεγέθη.


ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: με την αποκριάτικη στολή μας έχετε μια υψηλής ποιότητας, λεπτομερή αποκριάτικη στολή και είστε τέλεια εξοπλισμένοι για το αποκριάτικο πάρτι.


ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ : κατάλληλο για ατελείωτες περιστάσεις, για τρόμο - στο αποκριάτικο πάρτι - για το καρναβάλι ή απλά για να τρομάξετε κάποιον.


Ghost Decoration Κινούμενα απόκριες

Επιτύμβια διακόσμηση RIP

XXL ποντίκι πεδίου κινούμενο

Φωτισμός LED Φαναριού αποκριών

κινούμενος χαρακτήρας φάντασμα τέλειος για το Halloween
Το γιγάντιο σώμα φαντάσματος μας είναι η τέλεια διακόσμηση για το Halloween για το σπίτι ή τη βιτρίνα σας. Το φάντασμα είναι κινούμενο, κινείται μπρος-πίσω και έχει επίσης μια μονάδα ήχου με υπέροχο τρομακτικό ήχο και μάτια που αναβοσβήνουν.

Διακοσμητική επιτύμβια στήλη για ως διακόσμηση πόρτας και τοίχου για το Halloween
Μεγάλη διακοσμητική ταφόπλακα για έξυπνη αποκριάτικη διακόσμηση. Η ταφόπλακα XXL έχει μέγεθος περίπου 60 x 40 cm. Η επιγραφή RIP παρέχεται με σκούρο κόκκινο φωτισμό LED, αυτό το χαρακτηριστικό κάνει την ταφόπετρα την τέλεια διακόσμηση για Απόκριες / τρόμου.

Νυχτερίδα αποκριών με εφέ φωτός και ήχου
Μπορείτε να ζήσετε το έξυπνο άρθρο του Halloween, το ρόπαλό μας, σε 2 παραλλαγές. Στην πρώτη παραλλαγή, τα μάτια και τα φτερά διαθέτουν LED που αναβοσβήνουν, τα οποία πάντα αναβοσβήνουν υπέροχα έντονα εναλλάξ. Στη δεύτερη παραλλαγή, η νυχτερίδα έχει μια εξαιρετική λειτουργία animatronic εκτός από τη λειτουργία που αναβοσβήνει και κινεί τα φτερά και το κεφάλι της. Το απόλυτο highlight της λειτουργίας animatronic είναι φυσικά η πρόσθετη μονάδα ήχου, η οποία παράγει έναν υπέροχο τρομακτικό ήχο που θα σας κόψει την ανάσα!

Διακόσμηση τρόμου αποκριών
Δείτε την τεράστια επιλογή Halloween στο κατάστημά μας Posten Anker. Σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας - έξυπνα και μοναδικά διακοσμητικά είδη για μια ατμοσφαιρική αποκριάτικη / φθινοπωρινή διακόσμηση στο κατάστημά μας. Ρίξτε μια ματιά τριγύρω και βρείτε υπέροχες αποκριάτικες διακοσμήσεις για το σπίτι σας.


XXL ποντίκι πεδίου κινούμενο


Αποκριάτικη μεταμφίεση Αποκριάτικη στολή μάσκα μεταμφίεση Αποκριάτικο πάρτι τρόμου μάσκα ζώων μάσκα τρόμου μάσκα τρόμου στολή τρόμου σκελετός παιδικής στολής



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.