MAY SALE
-30%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Υπόλοιπο απόθεμα // Μασάζ λαιμού- Wellness- μασάζ λαιμού με λειτουργία θέρμανσης, τηλεχειριστήριο και 15 επίπεδα έντασης για απόλυτη ευεξία

από 6,99 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 35,00 €

Προς διαπραγμάτευση
6,99 € από 1 μεχρί 2500 τεμάχια

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
108 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
2500 τεμάχια
Χώρα
Γερμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
4 ημέρες
Κωδικός SKU:
6U-5XLF-N1QG
EAN:
4270001560810
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

- Μασάζ λαιμού Μασάζ ευεξίας
---/Τηλεχειριστήριο
--/Οδηγίες χρήσης
--/ Καλώδιο φόρτισης USB-C

- Μπαταρία λιθίου 1200 mAh
- 15 επίπεδα έντασης
- 6 Τρόποι
- 6h διάρκεια ζωής της μπαταρίας
- Λειτουργία θέρμανσης για μέγιστη χαλάρωση

Ζήστε την απόλυτη χαλάρωση και τα καταπραϋντικά μασάζ λαιμού με το καινοτόμο μασάζ λαιμού μας. Με τεχνολογία αιχμής και προσεγμένο σχεδιασμό, αυτή η συσκευή προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στις ανάγκες των κουρασμένων μυών σας.

Το μασάζ έρχεται με ένα βολικό τηλεχειριστήριο που σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των εμπειριών μασάζ σας. Το σαφές εγχειρίδιο οδηγιών διασφαλίζει ότι μπορείτε να χειριστείτε τη συσκευή χωρίς κόπο, ακόμα κι αν τη χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά.

Το παρεχόμενο καλώδιο φόρτισης USB-C επιτρέπει την άνετη και γρήγορη φόρτιση της ισχυρής μπαταρίας λιθίου 1200 mAh. Με εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 6 ώρες, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το μασάζ αρκετές φορές πριν χρειαστεί να επαναφορτιστεί.

Ανακαλύψτε την ευελιξία του μασάζ με τα 15 επίπεδα έντασης και τους 6 διαφορετικούς τρόπους μασάζ. Προσαρμόστε την ένταση του μασάζ ανάλογα με τις ανάγκες σας και επιλέξτε τη λειτουργία που ταιριάζει καλύτερα στην τρέχουσα διάθεσή σας.

Για πρόσθετη χαλάρωση, το μασάζ λαιμού διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία θέρμανσης. Αυτή η λειτουργία εξασφαλίζει μέγιστη χαλάρωση και ανακουφίζει αποτελεσματικά από την ένταση. Βυθιστείτε σε έναν κόσμο χαλάρωσης και χαρίστε στον εαυτό σας ένα τακτικό διάλειμμα για το σώμα και το μυαλό.

Πείτε αντίο στον πόνο στον αυχένα και την ένταση - με το μασάζ λαιμού μας μπορείτε να φέρετε την πρακτική μασάζ απευθείας στο σπίτι σας. Χαρίστε στον εαυτό σας κάποια χαλάρωση που αξίζει και απολαύστε το ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών αυτού του κορυφαίου μασάζ.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.