FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

ΜΑΡΚΑΔΌΡΟΙ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΌΡΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΊ ΜΑΡΚΑΔΌΡΟΙ

0,16 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
232,49 €
Διαθέσιμη ποσότητα
0 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
777033B
Τελευταία ενημέρωση
σε 35 λεπτά

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Σχετικά με το προϊόν:

Αυτό το σύνολο παραδοσιακών μαρκαδόρων είναι το τέλειο εργαλείο για όλους τους λάτρεις του σχεδίου και του χρωματισμού. Τα κλασικά χρώματα και ο βολικός σχεδιασμός τους καθιστούν ιδανική επιλογή για μια ποικιλία εφαρμογών, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε όμορφα και δημιουργικά έργα τέχνης.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Σετ 5 μαρκαδόρων: Το σετ περιλαμβάνει πέντε μαρκαδόρους διαφορετικών χρωμάτων, δίνοντάς σας ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών δυνατοτήτων. Μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες εικονογραφήσεις, χρώμα και ετικέτες σε διαφορετικά σχέδια.
Κλασικά χρώματα: Τα χρώματα που περιλαμβάνονται στο κιτ είναι κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο και μπλε, το οποίο είναι ένα βασικό σετ χρωμάτων που είναι ιδανικό για πολλές εφαρμογές.
Παραδοσιακός σχεδιασμός: Οι μαρκαδόροι έχουν παραδοσιακό σχεδιασμό που είναι εύκολος στο κράτημα και το χειρισμό, καθιστώντας τους κατάλληλους για άτομα όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και ενηλίκων.
Πολυλειτουργικότητα: Αυτά τα στυλό είναι ιδανικά για σχεδίαση, χρωματισμό, λήψη σημειώσεων, επισήμανση κειμένου και πολλές άλλες χρήσεις. Είναι αναντικατάστατα τόσο στο σχολείο, όσο και στην εργασία και στο σπίτι.
Υψηλή ποιότητα: Οι μαρκαδόροι είναι κατασκευασμένοι από υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και ένταση χρώματος.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.