FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
21 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Μαλακό σετ κλινοσκεπασμάτων 200 x135 γκρι

27,44 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
705632696613
EAN:
705632696613
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Τα μαλακά κλινοσκεπάσματα Wonder-Edition από υπνοβασία είναι υπέροχα μαλακά, αναπνέουν, στεγνώνουν αμέσως και πρακτικά δεν απαιτούν σιδέρωμα . Περνάτε το ένα τρίτο της ζωής σας στο κρεβάτι. Νιώστε ευδαιμονία! Με το Soft Wonder Edition, δημιουργήσαμε τα πιο απαλά και άνετα κλινοσκεπάσματα που έχει βιώσει ποτέ το κρεβάτι σας όλο το χρόνο. Για μια εξαιρετικά ευχάριστη πινελιά, οι ειδικοί μας στα υφάσματα επέλεξαν τις καλύτερες ίνες στον κόσμο: οι σούπερ μικροΐνες είναι 10 φορές πιο μαλακές από το μετάξι. Οι ίνες του μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα ύφασμα του οποίου οι εξαιρετικές ιδιότητες εκπλήσσουν ακόμη και τους ειδικούς κλωστοϋφαντουργίας: Η εξαιρετικά υψηλή πυκνότητα του νήματος καθιστά το ύφασμα πιο μαλακό και πιο αναπνεύσιμο από το πολυτελές αιγυπτιακό βαμβάκι. Το κρεβάτι είναι επίσης πολύ εύκολο στη φροντίδα (πλύσιμο στους 40 ° χωρίς μαλακτικό υφασμάτων, στέγνωμα σε σύντομο χρονικό διάστημα) και δύσκολα τσαλακώνεται. Η μεγάλη διάρκεια ζωής εξασφαλίζεται επίσης με προσεκτικό φινίρισμα των ραφών και του φερμουάρ. Για όλους τους υποστηρικτές των ελαφριών υφασμάτων με βελούδινο άγγιγμα: αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί  από τα κλινοσκεπάσματα από το sleepwise Soft Wonder-Edition με σούπερ μικροΐνες, οικολογική πιστοποίηση και εξαιρετικά εύκολη φροντίδα.

Ιδιότητες:Κατασκευασμένο από 100% μικροΐνεςΠιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο OEKO-TEX® 100Αρμότητα γεύσης: 1500 TCtension: zipperΔεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες και είναι κατάλληλο για πάσχοντες από αλλεργίεςΣυνιστάται: πλύνετε στους 40 βαθμούς χωρίς μαλακτικό υφασμάτωνΥγιενικό πλύσιμο έως και 90 βαθμούςDry σε καλώδιο ή σε χαμηλή θερμοκρασία σε ηλεκτρικό στεγνωτήριο

Πεδίο παράδοσης: 1 x κάλυμμα παπλώματος1 x μαξιλαροθήκη

Διαστάσεις:Διαστάσεις Παπλωματοθήκης: περίπου 135 x 200 cm (wxt)Διαστάσεις Καλύμματος μαξιλαριού: περίπου 80 x 80 cm (wxt)



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.