FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
16 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Μαγνητικός επαγωγικός φορτιστής για iPhone Qi 15W 3IN1 Mag Safe Wireless

17,04 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
iPhone
Κωδικός SKU:
72050
EAN:
5905601815143
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Qi 3in1 15W Mag Safe Μαγνητικός Επαγωγικός Φορτιστής Μαύρος Περιγραφή προϊόντος + βασικά χαρακτηριστικά

Βασικά χαρακτηριστικά: Τύπος φορτιστή: Επαγωγικός, μαγνητικός Υλικό: Κράμα ABS / PC / ψευδαργύρου Χρώμα: Λευκό Συμβατότητα: iOS και Android Διεπαφή: USB-C Mag Ασφαλής συμβατότητα: Ναι Ρεύμα εισόδου USB-C: 9V / 3A, 12V / 2.5A Δύναμη εξόδου-samrtphone: 15W / 10W / 7.5W / 5W Δύναμη εξόδου - ρολόι: 3W Έξοδος power-ακουστικά: 5W Καλώδιο που περιλαμβάνεται: Ναι USB-C / USB-C Τεχνολογία: QI Βάρος: 265g Διαστάσεις 157 mm x 157 mm x 90 mm Το σετ περιλαμβάνει: Φορτιστής + καλώδιο USB-100cm Πιστοποιητικά: CE, FCC, RoHS
Στιβαρός σχεδιασμός Ένας φορτιστής 3 σε 1 που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία και προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών που κάνουν τη φόρτιση μιας ποικιλίας συσκευών ευκολότερη από ποτέ. Κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά ABS, PC και κράματος ψευδαργύρου, παρέχει όχι μόνο μοντέρνα εμφάνιση, αλλά και στιβαρότητα και ανθεκτικότητα. Το όλο θέμα βασίζεται σε 4 αντιολισθητικές λαστιχένιες ταινίες σιλικόνης στη βάση, οι οποίες παρέχουν σταθερότητα για ολόκληρη τη δομή στην επιφάνεια του τραπεζιού. Ο φορτιστής δεν είναι συμβατός με τα Galaxy Watches.
Έξυπνη διαχείριση ενέργειας Ο φορτιστής είναι εξοπλισμένος με σύστημα προστασίας από υπερθέρμανση, υπερφόρτωση και βραχυκύκλωμα για την προστασία των συνδεδεμένων συσκευών από πιθανές ζημιές.
Συμβατό με smartphone, ακουστικά και ρολόγια iOS και Android που υποστηρίζουν το πρότυπο ασύρματης φόρτισης QI. Ο φορτιστής δεν είναι συμβατός με τα Galaxy Watches. Μπορείτε να φορτίσετε το smartphone, το smartwatch και τα ακουστικά σας ταυτόχρονα, εξαλείφοντας την ανάγκη για πολλαπλούς φορτιστές.
Μικρό αποτύπωμα Αυτός ο φορτιστής υποστηρίζει τη φόρτιση τριών συσκευών ταυτόχρονα, καθιστώντας τον ιδανικό για χρήση στο σπίτι, το γραφείο ή τα ταξίδια. Χαρακτηρίζεται από συμπαγείς διαστάσεις: ύψος 140 mm, βάση 157 mm x 90 mm.
Ρυθμιζόμενος δακτύλιος φόρτισης Ο κινητός δακτύλιος φόρτισης 70° σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τη γωνία του τηλεφώνου σας κατά τη φόρτιση, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα πρακτικό όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή ενώ καλείτε ή παρακολουθείτε ταινίες. Αυτό το εύρος κίνησης επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίζει εύκολα τη γωνία θέασης για βέλτιστη εμπειρία χρήστη.
Προηγμένη ευκολία Με τη δυνατότητα φόρτισης τριών συσκευών ταυτόχρονα, ο φορτιστής όχι μόνο παρέχει αποδοτική ισχύ, αλλά βοηθά επίσης να διατηρείτε το γραφείο σας τακτοποιημένο. Αυτή η πρακτική λύση εξαλείφει την ανάγκη για πολλαπλούς φορτιστές, γεγονός που συχνά οδηγεί σε ακαταστασία καλωδίων.
Μαγνήτης Η μαγνητική λειτουργία Mag Safe λειτουργεί μόνο απευθείας στο τηλέφωνο ή σε θήκη με ενσωματωμένη μαγνητική οπή χρησιμοποιώντας το Mag Safe.
Γρήγορη φόρτιση Για να διασφαλιστεί η βέλτιστη φόρτιση, ο κατασκευαστής συνιστά τη χρήση φορτιστή με ελάχιστη ισχύ 30W. Αυτό το πρότυπο ισχύος μεταφράζεται σε αποτελεσματική και γρήγορη φόρτιση, παρέχοντας στον χρήστη αξιοπιστία και απόδοση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ισχύος. Χρησιμοποιώντας έναν φορτιστή με ισχύ 30W ή περισσότερο, ο χρήστης μπορεί να απολαύσει το πλήρες δυναμικό της συσκευής που φορτίζεται, ελαχιστοποιημένο χρόνο φόρτισης και σταθερότητα της παρεχόμενης ενέργειας.

Ο φορτιστής είναι πιστοποιημένος με CE, FCC και ROHS. Πιστοποιητικό ROHS - επιβεβαιώνει ότι το προϊόν πληροί ορισμένα όρια για επιβλαβείς ουσίες. Πιστοποίηση FCC - Πιστοποιεί ότι οι ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές της συσκευής συμμορφώνονται με τα όρια που έχουν εγκριθεί από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ___
Συχνές Ερωτήσεις Ποια είναι τα κύρια οφέλη από τη χρήση φορτιστή με ρυθμιζόμενο δακτύλιο για τη φόρτιση του smartphone σας;
Ο ρυθμιζόμενος φορτιστής δακτυλίου σάς προσφέρει την ευελιξία να προσαρμόζετε τη γωνία του τηλεφώνου σας κατά τη φόρτιση. Αυτό διευκολύνει τον χρήστη να έχει τη βέλτιστη προβολή κατά τη χρήση της συσκευής, όπως η παρακολούθηση βίντεο ή η διεξαγωγή βιντεοδιασκέψεων. Ο ρυθμιζόμενος δακτύλιος παρέχει άνεση και προσαρμογή στις ατομικές προτιμήσεις του χρήστη.
Ποιες είναι οι διαστάσεις του φορτιστή;
Ο φορτωτής έχει διαστάσεις 140mm x 157mm x 90mm, καθιστώντας τον συμπαγή και εύκολο να τοποθετηθεί σε διάφορους χώρους.
Είναι ο φορτιστής συμβατός με τα Galaxy Watches;
Δυστυχώς, αυτός ο φορτιστής δεν είναι συμβατός με τα Galaxy Watches.

Τα πάντα στα χέρια σας! Δείτε τις άλλες προσφορές μας και επιλέξτε τα απαραίτητα αξεσουάρ για εσάς. Θυμάμαι! Μπορείτε να βρείτε μια σειρά από αξεσουάρ όπως: σκληρυμένο γυαλί, θήκες, φορτιστές αυτοκινήτων, πομπούς FM, καλώδια ή ακουστικά.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.