FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
21 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

M520 Ασύρματο έξυπνο κουδούνι πόρτας

5,03 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
97 τεμάχια
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm7223
EAN:
=VLOOKUP(A54,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Το ασύρματο κουδούνι πόρτας M520 κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας τεχνολογία υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης της σύγχρονης ασύρματης τεχνολογίας λήψης και επεξεργασίας ήχου. Επίσης, το κουδούνι περιέχει 52 διαφορετικές μελωδίες. Αποτελεί ιδανική επιλογή για διαμερίσματα, βίλες, καταστήματα, ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων, συνεδριακές αίθουσες και άλλους χώρους.
Η εμβέλεια του σήματος κουδουνιού μπορεί να είναι έως και 300 μέτρα, οπότε αν ψάχνετε για ασύρματο κουδούνι μεγάλης εμβέλειας, αυτό το μοντέλο μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή. Επιπλέον, το κουδούνι διαθέτει φως LED που αναβοσβήνει, τέσσερις τύπους επιπέδων έντασης και αθόρυβη λειτουργία.

Ο μίνι δέκτης plug-in για το κουδούνι της πόρτας έχει 58 διαφορετικούς ήχους κλήσης και μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση από 0 dB έως 120 dB. Απλώς συνδέστε τον δέκτη σε ανοιχτή πρίζα και δεν χρειάζεστε μπαταρίες ή ξεχωριστή εγκατάσταση.
Χάρη στην πολυσυνδυαστική σύζευξη, ένας πομπός μπορεί να ελέγξει πολλαπλούς δέκτες, επιτρέποντας στο σύστημα να επεκταθεί με έως και δύο πομπούς και πολλαπλούς δέκτες. Κάθε δέκτης μπορεί να προγραμματιστεί ξεχωριστά, έτσι ώστε διαφορετικά κουμπιά να μπορούν να ενεργοποιήσουν διαφορετικές μελωδίες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κλασικές και εποχιακές μελωδίες ή μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον παραδοσιακό ήχο "bing-bong".

Το κουμπί κουδουνιού έχει αντοχή στο νερό IP55, επομένως λειτουργεί τέλεια ακόμη και σε βροχερό καιρό. Το κουδούνι λειτουργεί σε θερμοκρασίες από -20°C έως 60°C, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε κλίμα. Η μπαταρία του κουμπιού καμπάνας (CR2032) μπορεί να αντικατασταθεί.
Η λυχνία LED στο δέκτη κουδουνιού ανάβει όταν κάποιος πατήσει το κουμπί κουδουνιού. Αυτό είναι χρήσιμο για άτομα με προβλήματα ακοής και βοηθά στην αποφυγή αφύπνισης των μωρών κατά τη διάρκεια του ύπνου, ειδικά όταν το κουδούνι της πόρτας είναι σε αθόρυβη λειτουργία.

Υποδοχή στυλ
Αδιάβροχο IP55
Ρυθμιζόμενος όγκος 0DB-120DB
Διαθέσιμοι ήχοι κλήσης 52
Προαιρετικά πρόσθετα Δέκτης/Πομποδέκτης
Οθόνες LED
Επεκτάσιμη



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.