FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
22 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Livingpai πτυσσόμενο και ρυθμιζόμενο τραμπολίνο γυμναστικής

34,12 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
7 τεμάχια
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm7238
EAN:
=VLOOKUP(A451,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Διασκεδαστική και αποτελεσματική προπόνηση Τα τραμπολίνα γυμναστικής δεν είναι μόνο ελαφρύς, ασφαλής και ήσυχος αθλητικός εξοπλισμός, αλλά παρέχουν επίσης πολύ περισσότερη διασκέδαση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μόλις 10 λεπτά άλματος την ημέρα καίνε αποτελεσματικά θερμίδες, ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος, η οποία ισοδυναμεί με 1 ώρα τζόκινγκ, 30 λεπτά ποδηλασίας ή 20 λεπτά κολύμβησης. Βολική συναρμολόγηση, διαχωρισμός και αποθήκευση Ο πτυσσόμενος σχεδιασμός μειώνει το μέγεθός του στο 1/4, γεγονός που καθιστά την αποθήκευση βολική, ενώ η ρυθμιζόμενη λαβή και η μεταλλική δομή είναι αφαιρούμενες. Ο απλός αλλά ισχυρός σχεδιασμός είναι κατασκευασμένος από ελαφρύ υλικό, οπότε ο καθένας μπορεί να το συναρμολογήσει ή να το αποσυναρμολογήσει χωρίς εργαλεία. Ευρύ φάσμα χρήσεων όπως άλματα, push-ups, sit-ups και οι περισσότερες ασκήσεις stretching.

Πτυσσόμενος σχεδιασμός

Το τραμπολίνο μπορεί να διπλωθεί δύο φορές και το διπλωμένο μέγεθος είναι μικρότερο από το 1/4, οπότε εξοικονομεί πολύ χώρο και τοποθετείται εύκολα κάτω από το κρεβάτι, στη γωνία, στο ντουλάπι.

Ρυθμιζόμενη καθ' ύψος λαβή Το σπορ τραμπολίνο υποστηρίζει ρύθμιση ύψους 4 επιπέδων. Χρησιμοποιώντας το κουμπί δίπλα στη λαβή, μπορείτε να το ρυθμίσετε από 79 cm έως 106 cm, τέλειο τραμπολίνο για ενήλικες και παιδιά.

Αφρώδης λαβή Η λαβή που καλύπτεται με μαλακό αφρό αυξάνει την ισορροπία, την αντιολισθητική και την άνεση. Απλά απολαύστε τη χαρά του άλματος.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Κλειστό ελατήριο από ανοξείδωτο χάλυβα Το τραμπολίνο γυμναστικής μπορεί να εξοπλιστεί με έως και 32 κλειστά χαλύβδινα ελατήρια και έχει σχεδιασμό τριγώνου ασφαλείας που το καθιστά ασφαλέστερο και πιο ανθεκτικό από το ελαστικό σχοινί ή τα ελατήρια ζώνης.

Μαξιλάρι ασφαλείας Oxford Το 600D είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στις γρατσουνιές υλικό της Οξφόρδης με εσωτερικό στρώμα PE που προστατεύει αποτελεσματικά τα πόδια και τα δάχτυλα των ποδιών σας από τραυματισμούς κατά το άλμα.

Υπάρχουν μεταλλικοί σωλήνες και καουτσούκ 6 αφαιρούμενοι μεταλλικοί σωλήνες στο τραμπολίνο, οι οποίοι είναι επικαλυμμένοι με καουτσούκ έτσι ώστε το τραμπολίνο να μην γλιστράει και να είναι ήσυχο.

Βελτιωμένη σανίδα άλματος PP: Η εισαγόμενη σανίδα bouncy PP παρέχει καλύτερη αντοχή στη φθορά και είναι αδιάβροχη. Το μοναδικό υλικό κάνει τα άλματα πιο μαλακά και προστατεύει αποτελεσματικά το γόνατο. Η χωρητικότητα φορτίου φτάνει τα 200 kg.

Εξαρτήματα:

Ανθεκτικό αξεσουάρ μπάντας Το τραμπολίνο Livingpai έρχεται με 3 διαφορετικές ζώνες αντίστασης για να βελτιώσετε την εμπειρία προπόνησής σας.

Περιλαμβάνει σχοινί έλξης Το τραμπολίνο περιέχει ένα σχοινί έλξης. Μπορεί να συνδυαστεί με προπόνηση τραμπολίνο για να κάνει τη γυμναστική ακόμα πιο αποτελεσματική.

Περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς Το πτυσσόμενο τραμπολίνο συνοδεύεται από τσάντα μεταφοράς υψηλής ποιότητας που σας επιτρέπει να μεταφέρετε άνετα το τραμπολίνο.

Χαρακτηριστικά:Μέγιστο φορτίο 200 kg4 επίπεδο ύψος ρυθμιζόμενη λαβή αφρούΔιπλωμένο μέγεθος μικρότερο από το 1/4 του αρχικού μεγέθουςΑνθεκτικό μαξιλάρι της ΟξφόρδηςΟ εσωτερικός κύκλος είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό αδιάβροχο στρώμα PPΣβαρέως τύπου χαλύβδινοι σωλήνες με αντιολισθητική βάση από καουτσούκΑνθεκτικά χαλύβδινα ελατήρια ανθεκτικά στις γρατσουνιές



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.