FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
21 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Λειτουργία ενσύρματου πληκτρολογίου MC-5200U Μαύρο

34,71 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Λειτουργία ενσύρματου πληκτρολογίου MC-5200U Μαύρο
Λειτουργία ενσύρματου πληκτρολογίου MC-5200U Μαύρο
Μηχανισμός ψαλιδιού

Το πληκτρολόγιο Modecom MC-5200U βασίζεται σε μηχανισμό τύπου ψαλιδιού. Ο μηχανισμός ψαλιδιού οφείλει το όνομά του σε κινητά και εύκαμπτα πόδια, το σχήμα των οποίων μοιάζει με ψαλίδι. Το πλήκτρο που συνδέεται με τη μεμβράνη με πόδια "ψαλιδιού" καθιστά την πληκτρολόγηση στο πληκτρολόγιο όχι μόνο άνετη, αλλά απλά ευχάριστη. Ο χρήστης του πληκτρολογίου θα έχει την εντύπωση ότι τα δάχτυλά του ρέουν με ομοιόμορφο ρυθμό στα απαλά και ευχάριστα στα πλήκτρα αφής. Τα πλήκτρα τύπου ψαλιδιού ανταποκρίνονται πολύ γρήγορα στην πίεση. Παράγουν επίσης έναν ευχάριστο, μόνο για το χρήστη ακουστικό πολύ ήσυχο ήχο. Αυτός ο τύπος μηχανισμού χρησιμοποιείται συνήθως σε φορητούς υπολογιστές.

Ιδανικό για εργασία στο σπίτι ή στο γραφείο

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός θα ταιριάζει απόλυτα στον μοντέρνο και κλασικό εσωτερικό εξοπλισμό. Χάρη στην τεχνολογία διακόπτη που χρησιμοποιείται (μηχανισμός ψαλιδιού γνωστός από φορητούς υπολογιστές), η πληκτρολόγηση κειμένου ή η εργασία σε αριθμούς στο περιβάλλον MS Office είναι απόλαυση. Το εργονομικό και άνετο πληκτρολόγιο θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για οποιαδήποτε εργασία γραφείου.

Μακρύ καλώδιο σε πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους

Το πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους με κουμπιά πολυμέσων είναι μια ευκολία εργασίας με αριθμούς, χάρη στο εύκολα προσβάσιμο αριθμητικό τμήμα. Το μακρύ καλώδιο 1,8 μέτρων εξασφαλίζει ελεύθερη λειτουργία.

Προφίλ χαμηλών τόνων

Αισθάνεστε υπέροχα πληκτρολογώντας και δουλεύοντας στο φορητό υπολογιστή σας; Ή οφείλεται σε συνήθεια; Ο μηχανισμός ψαλιδιού που χρησιμοποιείται στο πληκτρολόγιο σας επιτρέπει να εργάζεστε με οικείο και ευχάριστο τρόπο.

Επιθυμητή σιωπή

Εάν διαχωρίσετε σαφώς το όριο μεταξύ εξοπλισμού παιχνιδιών και εξοπλισμού για εργασία ή μελέτη, αυτό το προϊόν είναι για εσάς. Οι διακόπτες είναι αθόρυβοι και κατασκευασμένοι ειδικά για ώρες πληκτρολόγησης.

Προσαρμογή κλίσης πληκτρολογίου

Ο λεπτός σχεδιασμός του πληκτρολογίου βελτιώνει την εργονομία και μειώνει την κόπωση κατά την πληκτρολόγηση για ώρες. Ταυτόχρονα, μπορείτε εύκολα και άνετα να ρυθμίσετε τη γωνία του πληκτρολογίου χάρη στα πόδια. Η εργασία στο πληκτρολόγιο θα είναι ευχάριστη και δεν θα προκαλέσει δυσάρεστη αίσθηση δυσφορίας. Μια εξαιρετική επιλογή για οποιαδήποτε εργασία γραφείου.

Τύπος: Πολυμέσα
Ρύθμιση με το ποντίκι: Όχι
Σύνδεση: Ενσύρματη
Διασύνδεση: USB
Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο: Όχι
Τροφοδοτικό: USB 5V
Μήκος καλωδίου: 1,8 m
Χρώμα: Μαύρο
Διαστάσεις: 435x 126 x 22 mm
Βάρος: 450 g
Άλλες παράμετροι:
- Αριθμός κλειδιών: 104

Αριθμός πλήκτρων πολυμέσων FN: 12

- Κατανάλωση ισχύος: 100mA



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.