FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Lebit λωρίδα LED USB που αλλάζει χρώμα με τηλεχειριστήριο κινητού τηλεφώνου 1 μέτρο

3,29 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
137 τεμάχια
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm3667
EAN:
=VLOOKUP(A239,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Λωρίδα LED συνδεδεμένη στη θύρα USB:
Ένα εξειδικευμένο προϊόν έφτασε με την εμφάνιση λωρίδας LED με υποδοχή USB, η ιδιαιτερότητα της οποίας είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει από τηλεόραση, υπολογιστή ή τράπεζα τροφοδοσίας. Με τη βοήθειά του, μπορούμε να δημιουργήσουμε πολύ εύκολα ατμοσφαιρικό φωτισμό, ο οποίος μπορεί να φωτίσει ταυτόχρονα ένα βαρετό σαλόνι ή ένα συνηθισμένο υπνοδωμάτιο!

Εύκολος έλεγχος κινητού τηλεφώνου.
Συνδέστε το στο smartphone σας μέσω Bluetooth και ανάψτε αυτόματα τα φώτα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Δοκιμάστε διάφορες λειτουργίες φωτισμού - αλλάξτε φώτα ή αφήστε τα φώτα να αλλάξουν ανάλογα με τα τραγούδια που παίζουν στο τηλέφωνό σας.

Από συσκευές με θύρες USB με έξοδο 5V, μπορείτε να χειριστείτε με ασφάλεια αυτήν τη λωρίδα LED. Απλά συνδέστε τη θύρα USB και απολαύστε το υπέροχο φως της διάθεσης! Δεν απαιτείται τεχνογνωσία για την τοποθέτηση και τη συναρμολόγησή του, μπορούμε να το θέσουμε σε λειτουργία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!
Ενσωματωμένα τσιπ LED RGB που αλλάζουν χρώμα:
Ο πολύχρωμος φωτισμός θα μαγέψει όλους, αλλά ειδικά τσιπ LED RGB έχουν τοποθετηθεί σε αυτήν τη λωρίδα LED, τα οποία αλλάζουν το χρώμα του φωτός ανάλογα με τη ζήτηση! Μπορείτε να επιλέξετε συμπαγές λευκό, μπλε, κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, ροζ κ.λπ. Μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε εκπομπές φωτός (αργή κλίση, γρήγορο τρεμόπαιγμα κ.λπ.) και ακόμη και να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα!

Η λωρίδα LED 5V στη συσκευασία μπορεί να κοπεί κάθε 1 LED, σχεδόν κάθε 35 mm βρίσκουμε ένα σημείο κοπής στη λωρίδα LED. Αυτό το καθιστά εύκολο στην κλιμάκωση, πολύ καλά επεκτάσιμο για κάθε στενό χώρο.

Πώς να εγκαταστήσετε τη λωρίδα LED USB RGB:
Οι λυχνίες LED RGB τοποθετούνται σε εύκαμπτη ταινία με αυτοκόλλητη υποστήριξη.  Χάρη στην ευελιξία του, μπορεί να στερεωθεί όχι μόνο σε επίπεδες επιφάνειες, αλλά και σε ελαφρώς καμπύλες επιφάνειες! Προσκολλάται άριστα στο πίσω μέρος τηλεοράσεων, οθονών ή ακόμα και υλικών MDF και PVC.
 
Κατά την εγκατάσταση, δώστε προσοχή στο γεγονός ότι σε περίπτωση ηλεκτρικής συσκευής η λωρίδα LED δεν πρέπει να τοποθετηθεί στο πιο σημείο θέρμανσης, καθώς αυτό μπορεί να έχει επιζήμια επίδραση όχι μόνο στα LED αλλά και στην αυτοκόλλητη κόλλα (μπορεί να αποσπαστεί από την επιφάνεια λόγω θερμότητας).

Τομείς εφαρμογής:
 - έξυπνη τηλεόραση, οπίσθιο φωτισμό οθόνης (μειώνει την καταπόνηση των ματιών όταν παρακολουθείτε τηλεόραση στο σκοτάδι φωτίζοντας το περιβάλλον της οθόνης)
 - Φωτισμός διακόσμησης γραφείου υπολογιστή
 - Λειτουργικός φωτισμός της θήκης πληκτρολογίου
 - κάμπινγκ, κάμπινγκ επιπλέον φως (π.χ. λειτουργεί από Power Bank)
 - Υποδοχή USB εξόδου 5V DC σε οποιοδήποτε περιβάλλον, π.χ. φωτισμός διακόσμησης κρεβατιού, εσωτερικός φωτισμός ντουλαπιού
 



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.