FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

ΛΑΜΠΤΉΡΑς ΦΑΚΌς ΗΛΙΑΚΌ COB ΚΆΜΠΙΝΓΚ POWERBANK ΙΣΧΥΡΌ

7,05 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
50 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 1 μήνας

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Το NZY ZJ-1158 είναι ένας πολυλειτουργικός φορητός φακός LED. Είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη μπαταρία 1200 mAh και σας επιτρέπει να φορτίζετε το smartphone σας μέσω USB. Ένα χαρακτηριστικό του φακού είναι η παρουσία ενός ηλιακού πάνελ που σας επιτρέπει να φορτίσετε τη συσκευή σε οποιοδήποτε μέρος όπου υπάρχει πρόσβαση στο άμεσο ηλιακό φως. Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο φωτισμού που χρειάζεστε: την κύρια λάμπα ή τη λάμψη του σώματος. Φορητή λάμπα έχει πολλές χρήσεις. Ο βολικός σχεδιασμός σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε σε μια επίπεδη επιφάνεια ή να το κρεμάσετε, καθώς και να το κρατήσετε άνετα στα χέρια σας με μια ζώνη. Αυτή η συσκευή μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε: στο υπνοδωμάτιο ή στο παιδικό δωμάτιο, στο διάδρομο, στο μπάνιο και γενικά οπουδήποτε απαιτείται κινητή πηγή φωτός. Ο λαμπτήρας είναι κατάλληλος για χρήση ως φορητός φακός, λαμπτήρας, νυχτερινό φως ή εφεδρική πηγή φωτός στο δωμάτιο όταν η τροφοδοσία είναι απενεργοποιημένη. Το NZY ZJ-1158 είναι ένας σύγχρονος λαμπτήρας για χρήση σε διάφορες οικιακές καταστάσεις

Το πολυλειτουργικό φανάρι κάμπινγκ ZJ-1158 θα είναι ένας καλός συνεργάτης όταν ψαρεύετε, πικνίκ, κάμπινγκ, κιόσκι ή στο σπίτι όταν σβήνουν τα φώτα. Ο λαμπτήρας έχει αρκετά μικρό βάρος, καθώς είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό πλαστικό και λειτουργεί αυτόνομα χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία. Διαθέτει επίσης λειτουργία Power Bank για επείγουσα φόρτιση συσκευών USB.

Ο σχεδιασμός του λαμπτήρα σχεδιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να κρατηθεί στο χέρι από τον ιμάντα σε κάθετη ή οριζόντια θέση. Μπορείτε επίσης απλά να τοποθετήσετε τη λάμπα κάθετα σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια.

Τεχνικά, ο φακός ZJ-1158 δίνει δύο παραλλαγές εφαρμογής - ως φακός με κατευθυντικό ρεύμα φωτός και ως λαμπτήρας / λαμπτήρας / νυχτερινός λαμπτήρας με διάχυτο φως. Ο φακός έχει δύο λειτουργίες φωτεινότητας και λειτουργία αναβοσβήνει έκτακτης ανάγκης, ενώ η λάμπα έχει μόνο δύο επίπεδα φωτεινότητας. Όλες οι λειτουργίες εναλλάσσονται πατώντας το κουμπί λειτουργίας στην επάνω πλευρά της λάμπας.

Η φόρτιση της μπαταρίας της λυχνίας φακού γίνεται μέσω της εισόδου USB Type-C ή από το ηλιακό πάνελ, το οποίο βρίσκεται στο άνω άκρο της λάμπας όταν εκτίθεται σε άμεσο ηλιακό φως. Επιπλέον, ο φακός ZJ-1158 είναι εξοπλισμένος με μια τυπική είσοδο USB για τη φόρτιση συσκευών USB. Και οι δύο σύνδεσμοι είναι κλειστοί με καπάκι σιλικόνης για να αποφευχθεί η είσοδος υγρασίας, σκόνης κ.λπ. μέσα.

Χαρακτηριστικά:

Τύπος: Φωτισμός Κάμπινγκ/Φανάρι/Νυχτερινό Φως

Πρότυπο: ZJ-1158

Υλικό: Πλαστικό

Τροφοδοσία: ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Φόρτιση: Ηλιακός συλλέκτης USB Type-C +

Λειτουργία: 5

Λειτουργία τράπεζας ισχύος: Ναι

Μαύρο χρώμα

Μέγεθος: 13*10 εκ

Εξοπλισμός:

Λαμπτήρας κάμπινγκ ZJ-1158 με επαναφορτιζόμενο

Καλώδιο φόρτισης USB/USB τύπου C

Συσκευασμένο σε γνήσιο χαρτοκιβώτιο



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.