FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
22 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Κριστιάνο Ρονάλντο CR7 ΤΖΙΝ Συλλογή ΤΖΙΝ 2018

από 25,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
24 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
4875 τεμάχια
Χώρα
Ισπανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
2 ημέρες
Τελευταία ενημέρωση
πριν 8 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

ΣΟΎΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΓΙΑ ΤΗ ΝΈΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ ΣΥΛΛΟΓΉ ΤΖΙΝ ΚΡΙΣΤΙΆΝΟ ΡΟΝΆΛΝΤΟ CR7.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ 2018
30 μοντέλα τζιν
5 μοντέλα Σορτς
3 μοντέλα σακακιών
ΚΡ7 ΦΛΕΞ
Μπλοκάροντας το βαμβάκι και το spandex σε μια προηγμένη διαδικασία ύφανσης, δημιουργήσαμε το CR7 Flex για ανώτερες διατάσεις και ανάκτηση. Αυτό το τζιν έχει σχεδιαστεί για να σας συγκινεί! Με όλη την εικόνα και το στυλ που θα θέλατε high-end denim, αλλά με επίπεδα άνεσης και κινητικότητας ανεμπόδιστα, χωρίς περιορισμούς και απαράμιλλα.
Η τέλεια επιλογή για όποιον είναι πάντα εν κινήσει.
ΤΖΙΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Η πρώτη συλλογή CR7 Denim αποτελείται από σορτς και τζιν για άνδρες, όλα κομμένα για να προβλέπουν κινήσεις. Υπάρχουν τέσσερις τύποι ανδρικών τζιν, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα σχήματα σώματος και τις προτιμήσεις στυλ. Ανεξάρτητα από το πώς φοράτε το τζιν σας, αν ψάχνετε για τζιν που υποστηρίζουν τον απεριόριστο τρόπο ζωής σας, το CR7 θα έχει ένα μοντέλο για εσάς.
ΤΟ ΤΖΙΝ ΕΠΑΝΕΦΕΥΣΚΕΥΤΗΚΕ
Από ένα βασικό ύφασμα στα ανδρικά ρούχα: τζιν. Εμπνευστήκαμε από τον τρόπο που ζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδο και σχεδιάσαμε μια συλλογή για κάθε άνθρωπο που είναι πάντα εν κινήσει και έχει ανάγκη από τζιν που δεν τον κρατάει.
Δημιουργώντας ένα νέο ύφασμα που εμπνέει ελευθερία: το CR7 Flex, το Cristiano είναι σε θέση να βάλει το όνομά του σε τζιν που μοιάζει με τζιν αλλά είναι πιο ευέλικτο και λιγότερο περιοριστικό.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

ΤΖΙΝ SLIM BIKER TYPE-C - ΣΚΟΥΡΌΧΡΩΜΗ ΡΗΤΊΝΗ
Διαθέσιμα χρώματα: ΣΚΟΎΡΟ ΜΠΛΕ
Η εμβληματική εμφάνιση CR7 εμφανίζεται σε αυτό το τζιν ποδηλάτου Type-C. Αυτά τα λεπτά τζιν περιλαμβάνουν ένα πάπλωμα Moto στον μηρό και τον πίσω ζυγό, καθώς και στριμμένες ραφές και περιγράμματα ποδιών. Άνετη εφαρμογή - Μεσαία μέση - Άνεση τεντώματος τζιν - Κλείσιμο με φερμουάρ - Σκούρο φινίρισμα ρητίνης - Cristiano Ronaldo oversized μεταλλικό πριτσίνια

ΤΥΠΟΥ C ΛΕΠΤΟ ΣΤΡΑΦΤΟ ΤΖΙΝ
Διαθέσιμα χρώματα: ΝΑΥΑΡΧΟΣ - INDIGO - ΠΕΤΡΑ - ΚΕΡΩΜΕΝΟ JET
Αυθεντικά και απέριττα, τα τζιν CR7 Type-C Denim συνδυάζουν τζιν μεσαίου ύψους στο ισχίο και το μηρό με ένα ίσιο πόδι μέχρι τον αστράγαλο. Οι καλύτερες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν το εμβληματικό λευκό πριτσίνια, το φθαρμένο ξεθώριασμα, μια κλασική μύγα με φερμουάρ και μια πτυχή στο στρίφωμα. Comfort Fit - Μεσαίο Τζιν Ανόδου - Stretch Denim - Fly Zip - Λουλακί Μεσαίο Μπλε Πλύσιμο - CR7 Δερμάτινο Έμπλαστρο Πλάτης και Εμβληματικό Λευκό Πριτσίνια

ΤΎΠΟς S ΣΟΎΠΕΡ ΚΟΚΑΛΙΆΡΙΚΟ ΚΟΚΑΛΙΆΡΙΚΟ
Διαθέσιμα χρώματα: ΡΟΖ ΜΠΛΕ - ΠΑΡΑΚΤΙΖΟ ΜΠΛΕ - ΌΝΥΧΑς - ΆΣΦΑΛΤος - ΛΕΥΚΕΣ ΑΛΠΕΣ - ΛΟΥΛΑΚΙ
Τα τζιν CR7 Type-S έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το σώμα. Αυτά τα κοκαλιάρικα τζιν διαθέτουν 3D ραφές στο γόνατο και στο πίσω μέρος του ποδιού. Πλένεται για ένα φθαρμένο ως πρώτη φορά. Κοκαλιάρικη εφαρμογή - Χαμηλή άνοδος - Μαλακό stretch denim - Κουμπί μύγα - Indigo μπλε τζιν - 3D ραφές + Λεπτομέρειες πάνελ - CR7 δερμάτινο έμπλαστρο πλάτης + εμβληματικό λευκό πριτσίνια

ΤΥΠΟΣ Τ ΚΩΝΙΚΗ ΡΗΤΙΝΗ DIP JEAN
Διαθέσιμα χρώματα: RESINE NAVY
Τα τζιν CR7 Type-T έχουν χαμηλή μέση και ελαφρύ καβάλο για επιπλέον χώρο και άνεση στο κάθισμα και τους μηρούς. Το τοξωτό πόδι στενεύει στον αστράγαλο για ένα μοντέρνο σχήμα. Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν εμβληματικό λευκό πριτσίνια με πιτσιλιές χρωμάτων. Κωνικό πόδι - Low Rise / Χωρίς καβάλο - Μαλακό stretch Denim - Button Fly - Indigo Blue Denim - Ρητίνη ψεκασμού + εκδορές - Cr7 Δερμάτινο Μπάλωμα Πλάτης + Εμβληματικό Λευκό Πριτσίνια

RIP BACK ΚΟΝΤΌ - ΜΑΎΡΟ ΤΖΕΤ
Τα CR7 σκισμένα τζιν σορτς, κατασκευασμένα από πλεκτό τζιν, παρέχουν άνεση καθώς και στάση. Αυτά τα σορτς λεπτής εφαρμογής διαθέτουν το εμβληματικό λευκό πριτσίνια και τις τριπλές ραφές βελόνας.
ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΈΝΟς ΠΊΔΑΚΑς - ΚΕΡΩΜΈΝΟς ΠΊΔΑΚΑς
Τα τζιν τζιν CR7 είναι κατασκευασμένα από μαλακό τζιν και επικαλυμμένα με κερωμένο φινίρισμα για μια μοναδική πατίνα με κάθε φορά. Το μαύρο υλικό παίζει στο σκούρο τζιν ενώ οι κολλημένες άκρες έρχονται σε αντίθεση με το ακατέργαστο τζιν κάτω μέρος.
ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΟΝΤΑ - ΚΑΡΒΟΥΝΟ
Τα τζιν σορτς CR7 είναι κατασκευασμένα από μαλακό πλεκτό τζιν που έχει πλυθεί για απόλυτη άνεση. Ένα θολό γκρι πλύσιμο και οξειδωμένοι τόνοι δίνουν ένα χαρακτήρα σε αυτά τα κοντά παντελόνια CR7.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.