FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
13 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Κουζίνα FM δίκτυο ραδιόφωνο Auna KR-140 LED BT

45,94 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
4260509684149
EAN:
4260509684149
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


KR-140 Ραδιόφωνο κουζίνας Bluetooth δέκτης FM LED λευκό
Το ραδιόφωνο κουζίνας KR-140 από την auna δεν είναι μόνο μουσική ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Χάρη στη λειτουργία Bluetooth, το ενσωματωμένο ραδιόφωνο μπορεί να συνδεθεί με ένα smartphone και να χρησιμοποιηθεί ως ανοιχτή ακρόαση.
Το πραγματικό πλεονέκτημα αυτού του ραδιοφώνου κουζίνας είναι η ενσωματωμένη διεπαφή Bluetooth. Σας επιτρέπει να μεταδίδετε ασύρματα μουσική από smartphone, φορητούς υπολογιστές ή tablet. Δύο στερεοφωνικά ηχεία είναι υπεύθυνα για την αναπαραγωγή κορυφαίων επιτυχιών, υποστηριζόμενα από δύο μικρά γούφερ που εγγυώνται χαμηλή αναπαραγωγή μπάσων. Επιπλέον, το Bluetooth σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το ραδιόφωνο ως σύστημα ανοιχτής ακρόασης, ώστε να μπορείτε να απαντάτε σε εισερχόμενες κλήσεις ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο.
Εκτός από bluetooth, το ραδιόφωνο κουζίνας AUNA KR-140 διαθέτει αδιάβροχη οθόνη αφής μέσω της οποίας ελέγχονται όλες οι λειτουργίες. Χάρη σε αυτό, το ενσωματωμένο ραδιόφωνο μπορεί εύκολα να λειτουργήσει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και μετά την ολοκλήρωσή του να καθαρίσει οποιαδήποτε βρώμικη οθόνη.
Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης δέκτη ραδιοφώνου FM-PLL με μνήμη για 40 ραδιοφωνικούς σταθμούς και φωτισμό LED. Ο φωτεινός φωτισμός (9 LED) σας επιτρέπει να φωτίζετε την επιφάνεια εργασίας. Ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα είναι ο ρυθμιζόμενος χρονοδιακόπτης μαγειρέματος, ο οποίος βοηθά να παρακολουθείτε τον σωστό χρόνο μαγειρέματος για διάφορα πιάτα. Εκτεταμένες λειτουργίες αφύπνισης με προγραμματιζόμενη λειτουργία διπλού συναγερμού και αναβολής, καθώς και χρονοδιακόπτη ύπνου συμπληρώνουν το φάσμα των λειτουργιών της συσκευής. Το σήμα αφύπνισης μπορεί να επιλεγεί – μέσω ραδιοφώνου ή μέσω ηχητικού σήματος.

Βασικές πληροφορίες:Λειτουργία hands-free: πρακτικό hands-free μέσω BluetoothΕύρεση σύνδεση: συνδέστε ασύρματα το tablet, το smartphone και τον υπολογιστή σας μέσω BluetoothΚαλός ήχος: Τα στερεοφωνικά ηχεία και τα υπογούφερ παρέχουν έως και 10 χρόνια μουσικής ισχύος Όλα όσα φαίνονται: Φωτεινός φωτισμός (9 LED) για φωτισμό της επιφάνειας εργασίαςΕύκοσμος καθαρισμός:    Η οθόνη αφής μπορεί εύκολα να σκουπιστεί κατά τη διάρκεια και μετά το μαγείρεμα ΤέλοςΒοήθεια: πρακτικός χρονοδιακόπτης μαγειρέματος και βοήθεια διπλού συναγερμού κατά το μαγείρεμα Χαρακτηριστικά:Έκδοση Bluetooth: 4.1BT προφίλ: A2DP, AVRCP, HSPΕικονότητα HSPBoit: έως 10 μέτρα Ισχύς εξόδου: 2,7 x 2 watt RMSImpedance: 4 ohmsΕικοδόρος συχνότητας: 80 - 18.000 HzΕύρο συχνοτήτων FM: 87,5 - 108 MHzΣυναρτήσειςRDS: συγχρονισμός χρόνουΜνημόνα σταθμού: 40 σταθμοίΤροφοδοσία ισχύος: 220-240 V~ | 50/60 Hz (5 V, 2 A)

Πεδίο εφαρμογής της παράδοσης:
1 x Συσκευή
1 x τροφοδοτικό
Υλικό στερέωσης
Εγχειρίδιο χρήσης στα γερμανικά (άλλες γλώσσες: Αγγλικά κ.λπ.)

Διαστάσεις:Διαστάσεις: περίπου 27 x 4.7 x 15 cm (ΠxΥxΒ, με βύσμα)Βάρος: περίπου 0.63 kg



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.