WELCOME SUMMER
-35%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Κορυφαία ποιότητα 100% φυσικά προϊόντα τροφίμων βαθμού εξαγωγής τιμή γλυκό φρέσκο

2,10 € /κιλό τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 κιλά
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Λεττονία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
7 ημέρες
EAN:
4549292009064
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Τα φρέσκα αχλάδια είναι απολαυστικά φρούτα γνωστά για τη γλυκιά, ζουμερή σάρκα και τη χαρακτηριστική γεύση τους. Τα αχλάδια είναι εγγενή στην Ευρώπη και την Ασία, αλλά τώρα καλλιεργούνται σε πολλές εύκρατες περιοχές σε όλο τον κόσμο. Έρχονται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα, όπως πράσινο, κίτρινο, κόκκινο και καφέ, ανάλογα με την ποικιλία.

Όταν επιλέγετε ώριμα αχλάδια, είναι σημαντικό να πιέζετε απαλά κοντά στο στέλεχος για να ελέγξετε για ελαφρά απαλότητα, υποδεικνύοντας ωριμότητα. Το χρώμα του δέρματος μπορεί να αλλάξει ελαφρώς καθώς το αχλάδι ωριμάζει, αλλά θα πρέπει γενικά να είναι λείο και απαλλαγμένο από μεγάλες κηλίδες ή μώλωπες. Ορισμένες ποικιλίες αχλαδιών, όπως τα αχλάδια Bartlett, αλλάζουν από πράσινο σε κίτρινο καθώς ωριμάζουν, ενώ άλλες, όπως τα αχλάδια Anjou ή Bosc, διατηρούν το χρώμα τους.

Για να απολαύσετε ένα φρέσκο αχλάδι, μπορείτε απλά να το ξεπλύνετε με κρύο νερό για να αφαιρέσετε τυχόν βρωμιά ή υπολείμματα. Τα αχλάδια μπορούν να καταναλωθούν με το δέρμα ή να ξεφλουδιστούν, ανάλογα με την προσωπική προτίμηση. Η σάρκα των ώριμων αχλαδιών είναι μαλακή και ζουμερή, με γλυκιά γεύση που μπορεί να ποικίλει ελαφρώς ανάλογα με την ποικιλία.

Τα φρέσκα αχλάδια μπορούν να απολαύσουν μόνα τους ως δροσιστικό σνακ ή να προστεθούν σε φρουτοσαλάτες, πιάτα τυριών ή επιδόρπια για μια υπέροχα γλυκιά πινελιά. Μπορούν επίσης να μαγειρευτούν με διάφορους τρόπους, όπως λαθροθηρία, ψήσιμο, ψήσιμο στη σχάρα ή βράσιμο, για να δημιουργήσουν μια σειρά από απολαυστικά πιάτα.

Εκτός από την απολαυστική γεύση τους, τα αχλάδια αποτελούν μια θρεπτική επιλογή, πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Η συμπερίληψη φρέσκων αχλαδιών ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής μπορεί να συμβάλει στην πεπτική υγεία, την υγεία της καρδιάς και τη γενική ευημερία.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.