WEEKEND SALE
-25%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Κιτ ραδιοφωνικού σταθμού CB TTi TCB-550 + κεραία PNI ML70

57,46 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
1 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Κωδικός SKU:
TTI-PACK9
EAN:
1094922159044
Τελευταία ενημέρωση
πριν 1 χρόνος

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Ο ραδιοφωνικός σταθμός CB TTi TCB-550 συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία στη Ρουμανία εναρμονισμένη με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, έχοντας τη μέγιστη επιτρεπόμενη νομική ισχύ 4 W.

Νομική ισχύς 4W

Αυτόματο τετράγωνο - DSS

Ένας από τους σταθμούς με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Ρουμανία και την Ευρώπη, υπερέχει λόγω του μικρού μεγέθους, της ευκολίας χρήσης και της εξαιρετικής απόδοσης τόσο στη λήψη όσο και στη μετάδοση σε κανάλια infotrafic και όχι μόνο.

Ο σταθμός συμμορφώνεται με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα και επιτρέπει την επικοινωνία στα 40 κανάλια στη ζώνη των 27 Mhz που χρησιμοποιούνται για το infotrafic.

Πολλαπλών ζωνών

Κινητός σταθμός

Ένας από τους πιο εκτιμημένους σταθμούς, υπερέχει για το μικρό του μέγεθος, την ευκολία χρήσης και την πολύ καλή απόδοση τόσο στη λήψη όσο και στην εκπομπή σε infotrafic κανάλια και όχι μόνο.

Ο σταθμός συμμορφώνεται με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα και επιτρέπει την επικοινωνία στα 40 κανάλια στη ζώνη των 27 Mhz που χρησιμοποιούνται για το infotrafic.

40 κανάλια

ΦΜ/ΑΜ

Ο ραδιοφωνικός σταθμός TTi TCB-550 θα επιτρέψει την επικοινωνία και στους δύο τύπους ζωνών: AM και FM. Είναι επίσης εξοπλισμένος με έναν γρήγορο επιλογέα των διεθνών καναλιών έκτακτης ανάγκης και infotrafic, δηλαδή 9-19.

Η ραδιοεπικοινωνία γίνεται σε σύστημα simplex με τη βοήθεια του μικροφώνου και του ηχείου: ο ένας μιλάει και οι άλλοι ακούνε. Το μικρόφωνο είναι κανονικού μεγέθους, εύκολο στο χειρισμό και είναι τύπου electret με υποδοχή 4 ακίδων. 

Μικρόφωνο 4 ακίδων

Απόδοση κεραίας

Η απόδοση του προϊόντος συνδέεται στενά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει η κεραία σε ιδανικές συνθήκες συναρμολόγησης και χρήσης: SWR < = 1,1, Μέγιστη εφαρμοζόμενη ισχύς 200 W, αντίσταση σύνθετης αντίστασης 50 Ohm, ανοξείδωτο ατσάλι κ.λπ.

Η απόσταση επικοινωνίας είναι ένας άλλος αποφασιστικός παράγοντας για την απόκτηση και τη χρήση μιας κεραίας CB. Έτσι, η μέγιστη απόσταση επικοινωνίας 9 χιλιομέτρων ή περισσότερο επιτυγχάνεται σε ιδανικές συνθήκες εργασίας: βαθμονομημένη κεραία, ανοιχτό πεδίο χωρίς εμπόδια, σταθμός με μέγιστη νομικά επιτρεπόμενη ισχύ 4W και με τυπική λήψη. Οποιοδήποτε εμπόδιο όπως: λόφοι, βουνά, κτίρια, τοίχοι μπορεί να οδηγήσει στη μείωση αυτής της απόστασης.

Απόσταση επικοινωνίας

Μήκος

Το μήκος της κεραίας είναι ένας άλλος πολύ σημαντικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την απόσταση επικοινωνίας στην κυκλοφορία. Έτσι, όσο μεγαλύτερη είναι η κεραία, τόσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση / εύρος επικοινωνίας.

Η μαγνητική βάση σε αυτό το πακέτο είναι εφοδιασμένη με καλώδιο 4 m, αρκετό για να τοποθετήσει την κεραία στον θόλο και διάμετρο 145 mm με ισχυρό μαγνήτη που δίνει σταθερότητα κεραίας ακόμη και σε πολύ υψηλές ταχύτητες.

Η συμπεριλαμβανόμενη μαγνητική βάση



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.