WEEKEND SALE
-25%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Κιτ Ραδιοφωνικός Σταθμός CB PNI ΣΥΝΟΔΟΣ HP 8000L ASQ + Κεραία CB Μίντλαντ LC59 c

59,15 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
100 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
HP
Ο χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Κωδικός SKU:
PNI-PACK26
EAN:
5949066507977
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Ρυθμιζόμενο ASQ
Μια καινοτομία στην κατηγορία CB, το ρυθμιζόμενο αυτόματο squelch (ASQ) προσφέρει μέγιστη άνεση ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς χρήστες ραδιοφωνικών σταθμών CB αυτοκινήτων. Εάν μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να ενεργοποιούμε / απενεργοποιούμε το ASQ, τώρα το PNI φέρνει τη λειτουργία της προσαρμογής του, μια λειτουργία που επιτρέπει την εξάλειψη έως και 100% παρεμβολών, θορύβων παρασκηνίου και μπλοκαρίσματος στη ζώνη CB.

κουμπί ASQ στο μικρόφωνο
Για αυξημένη οδηγική άνεση, το PNI έχει τοποθετήσει το αυτόματο κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης squelch (ASQ) στο μικρόφωνο. Εκτός από αυτό το κουμπί, βρίσκουμε επίσης κουμπιά πάνω / κάτω στο μικρόφωνο για την αλλαγή καναλιών, οπότε δεν θα χρειαστεί να πάρετε τα μάτια σας από το δρόμο για να χειριστείτε αυτές τις κύριες λειτουργίες.

Μικρός
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο, καθώς είναι ένας από τους μικρότερους σταθμούς CB στην αγορά. Στιβαρό και με ευχάριστο σχεδιασμό, μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο: υποβραχιόνιο, σανίδα, ανάμεσα στα καθίσματα, χωρίς να ενοχλεί ή να ενοχλεί.

Απόσταση επικοινωνίας
Η απόσταση επικοινωνίας είναι καθοριστικός παράγοντας για την απόκτηση και χρήση κεραίας CB. Έτσι, η απόσταση επικοινωνίας 7 χιλιομέτρων ή περισσότερο επιτυγχάνεται σε ιδανικές συνθήκες εργασίας: βαθμονομημένη κεραία, ανοικτό πεδίο χωρίς εμπόδια, σταθμός με μέγιστη νομικά επιτρεπόμενη ισχύ 4W και με τυπική λήψη. Οποιοδήποτε εμπόδιο όπως: λόφοι, βουνά, κτίρια, μπορεί να οδηγήσει στη μείωση αυτής της απόστασης.

Μαγνητική βάση
Η μαγνητική βάση σε αυτό το πακέτο είναι εφοδιασμένη με καλώδιο 4 m, αρκετό για να τοποθετήσει την κεραία στον θόλο και διάμετρο 78 mm με ισχυρό μαγνήτη που δίνει σταθερότητα στην κεραία ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες.

Πλήρες πακέτο
Αυτό το προϊόν σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να πάτε στο δρόμο: σταθμός μικροφώνου, κεραία, μαγνητική βάση και λεωφορείο για βαθμονόμηση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα τοποθετήσετε στο μηχάνημα και να κάνετε μια βαθμονόμηση για να τα χρησιμοποιήσετε στη μέγιστη απόδοση.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.