WEEKEND SALE
-25%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Κιτ ενδοεπικοινωνίας βίντεο με IP PNI House 900 και ηλεκτρομαγνητικό PNI H1 Yala

104,78 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
25 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Κωδικός SKU:
PNI-KIT900V1
EAN:
1094922161221
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Νυχτερινή όραση
Η ενδοεπικοινωνία βίντεο με IP, PNI House 900, είναι εξοπλισμένη με 6 υπέρυθρα LED, τα οποία σας επιτρέπουν να βλέπετε εικόνες τη νύχτα, με σαφήνεια και πολύ καλή ποιότητα με τους επισκέπτες / επισκέπτες. Η επικοινωνία με το εσωτερικό κουδούνι είναι ασύρματη.

Παρακολούθηση και λήψη
Το PNI House 900 διαθέτει υποδοχή microSD όπου μπορείτε να τοποθετήσετε μια κάρτα έως 64Gb (δεν περιλαμβάνεται) , στην οποία μπορείτε να εγγράψετε αυτόματα εικόνες ανάλογα με τη διαμόρφωση. Πατώντας το κουμπί κουδουνιού, θα χτυπήσουν τόσο το εσωτερικό κουδούνι όσο και η ειδική εφαρμογή που ανοίγει στο τηλέφωνο / smartphone σας.

Προστασία σε περίπτωση βροχής
Το PNI House 900 επωφελείται από την κατηγορία προστασίας ip66, γεγονός που το καθιστά ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό στις πιο σκληρές συνθήκες. Η θερμοκρασία λειτουργίας ταξινομείται μεταξύ -10 και +50°C

Επιλέξιμος ήχος κλήσης
Η μονάδα κουδουνιού έχει 52 μουσικούς τόνους που μπορείτε να ρυθμίσετε πατώντας το ειδικό κουμπί, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ένταση του κουδουνίσματος,Λειτουργεί σε απόσταση έως και 100 μέτρων στο ανοιχτό πεδίο και μειώνεται ανάλογα με τα εμπόδια.  Η τροφοδοσία είναι κατασκευασμένη από 3 μπαταρίες / συσσωρευτές τύπου AAA / R3. (δεν περιλαμβάνεται)

Παράδειγμα τοποθέτησης
Η ενδοεπικοινωνία PNI House 900 έχει τη δυνατότητα να ελέγχει την πρόσβαση των ατόμων στις εγκαταστάσεις ή στην έξοδο των εγκαταστάσεων, με τη βοήθεια ηλεκτρομαγνητικής κλειδαριάς Fail Safe ή Fail Secure και ενός κουμπιού πρόσβασης που μπορεί να συνδεθεί σε αυτό.
Η πρόσβαση / άνοιγμα του yale μπορεί να επιτραπεί / παραγγελθεί από την ειδική εφαρμογή, μετά από κλήση από την ενδοεπικοινωνία, από τη λειτουργία βίντεο στην οθόνη Ful, πατώντας το σύμβολο Key (Ios) ή Door (Android).
 
Ασφαλής μονάδα δίσκου χωρίς αστοχία
Ενεργοποίηση μη ασφαλούς αστοχίας (Fail-secure). Σε αυτή τη διαμόρφωση, η εφαρμογή του ηλεκτρικού ρεύματος θα προκαλέσει το άνοιγμα του yale. Τα μηχανικά εξαρτήματα παρέχουν το άνοιγμα από το εσωτερικό ακόμη και σε περίπτωση διακοπών ρεύματος.

Εφαρμοσμένη συναρμολόγηση
Ταιριάζει σε λύσεις ενδοεπικοινωνίας ή συστήματα ελέγχου πρόσβασης. Μπορεί να τοποθετηθεί σε κτίρια κατοικιών, εμπορικούς χώρους, ξενοδοχεία, σχολεία, αποθήκες, ιδρύματα κ.λπ.

Ηλεκτρικός εξοπλισμός
Το Yala λειτουργεί τροφοδοτούμενο από ρεύμα 12V max 1A. Η εντολή ανοίγματος γίνεται με ηλεκτρικό παλμό ή χειροκίνητη λειτουργία.

Χάλυβας
Με περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το ηλεκτρομαγνητικό γιάλα είναι κατάλληλο για πολλές εξωτερικές ή εσωτερικές πόρτες. Η εγκατάσταση στην πόρτα μπορεί να γίνει ανάλογα με τη συγκεκριμένη εγκατάσταση, με δυνατότητα αλλαγής της κατεύθυνσης ανοίγματος.

Αδιάβροχο IP66
Το ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ YALA PNI H1073A συμμορφώνεται με το πρότυπο προστασίας από σκόνη και νερό IP66.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.